nnn2007 Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Dowiedziałem się z dosyć wiarygodnego źródła, że GoodRAMów PRO (900, 1066) nie będzie w sprzedaży w najbliższym czasie (2-3 miechy?). POWÓD: Wilk Elektronik ma problem ze skompletowaniem elementów potrzebnych do rozkręcenia na full produkcji tej linii ramów. (Czyżby D9 im zabrakło?) Ci, co składają sobie nowego kompa w obcenym czasie (np. ja), będą musieli się zadowolić innymi firmami :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Gdzie niegdzie mozna je jeszcze dostac, przegladalem wiele tematow, patriot, ocz, a-data i z tego co sie dowiedzialem pro 900 to najlepszy wybor do 350zl jaki jest mozliw wec trzeba gdzies szybko to dorwac, niech tylko moje stare smieci szybka na allegro pojda ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnn2007 Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Goodramów PRO 900 (2x1GB lub 1GB single) nie dostaniesz już nigdzie... Błagam, wyprowadź mnie z błędu ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Trzeba szukac :( allegro..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnn2007 Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Na Allegro: brak! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 http://www.skapiec.pl/site/cat/7/filtr Poszukaj moze jeszcze gdzies maja na stanie, jesli nie to bardzo odpowiednie beda OCZ rev.2 CL4 800mhz, prawie we wszystkich zestawach je daja tutaj na forum :) na pclab tez zreszta ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 nic dziwnego, ja juz w lipcu mialem duze problemy ze znalezieniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neoHannibal Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Kurcze to te OCZ Platinium rev.2 CL4 800mhz sa w koncu czegos warte?? bo juz jestem skolowany :) Edytowane 26 Września 2007 przez Lucas86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Nie sa xD to stare dane.. moze ktos w koncu zreflektuje i w przypietych pozmienia.. za nic bym ich nie wzial.. wrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 ale przeciez mozna kupic kingamaxy 1066 za 150zl 1gb na 5 mamy spokojnie te 1066 wiec nie ma nad czym plakac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glorn Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Ja niedawno zakupiłem Goodramy PRO 800mhz na Allegro za 285zł,myśle,że dobry interes zrobiłem :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Ja niedawno zakupiłem Goodramy PRO 800mhz na Allegro za 285zł,myśle,że dobry interes zrobiłem :D .2x1GB czy 4x512MB ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glorn Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 2x1GB czy 4x512MB ?2x1GB oczywiście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazejj Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Podziel się linkiem. Może sprzedawca będzie jeszcze miał :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 D9GMH? Jak OC? Dawaj link ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oink_oink Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Do 350pln sa jeszcze Team xtreeme, co prawda juz nie na d9 jak GR.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 mailik do goodrama poleciał. Ciekawe jak skomentują całą sytuację :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Co zrobil? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 (edytowane) Co zrobil? :PMilans napisał ze wyslał emaila do siedziby firmy WILK Elektronika (: Edytowane 28 Września 2007 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Hahah ciemniak ze mnie :PP thx EOT :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 hehe :D Czas mija a odpowiedzi nadal nie ma. Swoją drogą.. ciekawe. jak ostanio sie pytałem czy Goodramy PRO robi sie na 100% na micronach to odpowiedz dostałem w 4 godziny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T34 Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Nie wiem skąd macie informacje nt braku GOODRAM PRO w sprzedaży - sprawdziłem - w magazynach Wilk Elektronik SA mają 800, 900 i 1066MHz. B-) Co ciekawe - ich dział PR zapewnił mnie, że już od połowy października szykują się z dostawą zupełnie nowych pamiątek PRO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Nie wiem skąd macie informacje nt braku GOODRAM PRO w sprzedaży - sprawdziłem - w magazynach Wilk Elektronik SA mają 800, 900 i 1066MHz. B-) Co ciekawe - ich dział PR zapewnił mnie, że już od połowy października szykują się z dostawą zupełnie nowych pamiątek PRO.Pytanie czy nowe znaczy co najmniej rownie dobre :D, ciekawe czy D9 jeszcze w nich beda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T34 Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 D9 są ciągle w oferowanych GOODRAM PRO. Ale podobno 800 zyskają nowe=większe możliwości. To ma być ogień - 800, które bez najmniejszego problemu będą chodziły na 1066.A co do Micronów, zobacz na dramexchange ceny D9 - kosmos! :( Tymczasem rozebraliśmy w zeszłym tygodniu PRO, a tam w środku D9 - dla porównania poszła konkurencja G. i K. - zgadnijcie co było w środku? :/ Powiem króko - warto poczkeać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 D9 są ciągle w oferowanych GOODRAM PRO. Ale podobno 800 zyskają nowe=większe możliwości. To ma być ogień - 800, które bez najmniejszego problemu będą chodziły na 1066.A co do Micronów, zobacz na dramexchange ceny D9 - kosmos! :( Tymczasem rozebraliśmy w zeszłym tygodniu PRO, a tam w środku D9 - dla porównania poszła konkurencja G. i K. - zgadnijcie co było w środku? :/ Powiem króko - warto poczkeać :D Pytanie co to to G. i K. Warto czekać - czekać można w nieskończoność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T34 Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 G. = Made in Taiwan K. = Made in China GOODRAM - made in Poland :) w połowie października tajemnicza nowość w PRO 800 - a w magazynach Wilka nawet dzisiaj maja caly zestaw PRO od 800 do 1066 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disaster3 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 mam mozliwosc zakupic GoodRam Pro 900 ale 4x512 MB po 160 PLN (za 2x512) i tak sie zastanawiam czy brac, czy poczekac na 2x1GB moze sie pojawia. Kupilem tez E2180 + MSI P35 (dzisiaj odbieram) i sie zastanawiam czy ten konfig nie bedzie mial problemow z obsadzonymi 4 bankami. Nie wiem czy warto je brac czy poczekac. Nie spieszy mi sie. Moge jeszcze popracowac na sprzecie z sygnatury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_noopy Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Do 350pln sa jeszcze Team xtreeme, co prawda juz nie na d9 jak GR.. Team Xtreeme sa robione tylko na D9. Chyba pomyliles z Team Dark. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...