olo21 Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Witam, mam problem z bezprzewodową kartą sieciową na asus a6000. Co jakiś czas karta przestaje widizeć sieć bezprzewodową i trzeba ją wyłączyć i znów włączyć. Czy jest to związane z zarzadzaniem energią na laptopie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazon Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Witam, mam problem z bezprzewodową kartą sieciową na asus a6000. Co jakiś czas karta przestaje widizeć sieć bezprzewodową i trzeba ją wyłączyć i znów włączyć. Czy jest to związane z zarzadzaniem energią na laptopie? moze nie widzi sieci bo masz slaby dostep za nich i jestes za daleko .... co do zarzadzania energii nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze wspolnego coś ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo21 Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 no ale jak wlączam kartę sieciową to poziom syganłu jest bdb, w miarę upływu czasu spada, aż w końcu nie ma neta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo21 Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 a czy są jakieś programy, które zapobiegają temu że karta sieciowa traci zasięg? Bo tak jak pisałem, tuż po włączeniu karty sygnał jest bdb a w miarę upływu czasu słabnie i zanika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B.Rabbit Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Witam mam problem ze znalezieniem sterownika do karty sieciowej do ASUS A6000 prosze o jakies linki albo podpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...