fi5h Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Dokladnie jak w temacie. Mi narazie hula na 1450 ale z tego co sprawdzalem t ospokojnie pojdzie na wiecej. Narazie jedyne co stabilnie chodzi na moim zasilaczu to 1405Mhz tak wiec musze go jak najszybciej zmienic, podejrzewam ze do konca tygodnia przekrocze te 1.5Ghz hehe , nie wiem jeszcze jak ,ale albo trafilem na dobry egzemplaz albo te 1.1 wszystkie sie tak kreca. Sam nei wiem. Jak ktos juz takiego na tyle krecil to niech da znac... ps. Wszystko jeszcze chlodzone powietrzem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 niestety nie bo nigdzie nie moglem dostać tego proca, chcialem kupić 1.1 ale nigdzie go nie mieli , a 1.2 mial niekozystny stosynek ceny do wydajnosci, niewielki przyrost a 80zl roznicy bylo miedzy 1 a 1.2, obchodzilem wszystkie sklepy w moim miescie i nigdzie nie mieli 1.1 po prostu nie bylo go juz na hurtowniach , a to bylo jakos w zeszlym miesiacu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 niestety nie bo nigdzie nie moglem dostać tego proca, chcialem kupić 1.1 ale nigdzie go nie mieli , a 1.2 mial niekozystny stosynek ceny do wydajnosci, niewielki przyrost a 80zl roznicy bylo miedzy 1 a 1.2, obchodzilem wszystkie sklepy w moim miescie i nigdzie nie mieli 1.1 po prostu nie bylo go juz na hurtowniach , a to bylo jakos w zeszlym miesiacu d1000 238 d1200 269 zł nie wiem o co chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 niestety nie bo nigdzie nie moglem dostać tego proca, chcialem kupić 1.1 ale nigdzie go nie mieli , a 1.2 mial niekozystny stosynek ceny do wydajnosci, niewielki przyrost a 80zl roznicy bylo miedzy 1 a 1.2, obchodzilem wszystkie sklepy w moim miescie i nigdzie nie mieli 1.1 po prostu nie bylo go juz na hurtowniach , a to bylo jakos w zeszlym miesiacu d1000 238 d1200 269 zł nie wiem o co chodzi hmmm ,dokladnie , ja swojego kupilem jakis czas temu , i zaplacilem 239zl .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 prawde mówiąc pierwsze słysze o takim durniu... ale fajnie się kręci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 jak były to po 360 zł co się nie opłacało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 hmm, to nei wiem gdzie po tyle... chyba na alasce.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 jak kupywalem to 1GHz - 240zł , 1.1GHz - 270zł ,1.2GHz- 320zł więc jak widzisz byl 1.2 80zl drozszy wiec sie nie oplacalo a 1.1 byl wszedzie w cennikach a nigdzie go nie mieli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 ja jak kupowalem to 1.0 byl za 212zl , 1.1 za 239zl a 1.2 za 180zl.. a kupowalem calkiem dawno :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 najzajebistsze sa duraki ANCA 800-850, mialem 800 (niesety kumpla) ktora z chlodzeniem jak ponizej 1.4ghz zrobila, nie do konca stabilnie, 3dmark przechodzil pierwsze 2 testy potem [gluteus maximus] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 Ja wlaśnie pozyćzylem od qmpla komp do testów z Abitem Kt7a i zasilaczem 300W, odlaczyliśmy FDD i CD , i poszedl spokojnie na 1480 bez zwiechy :-) no ale chlodzenie by sie lepsze przydalo. Chlodziliśmy go 2 wiatrakami wyciągniętymi ze starycz zasilaczy :-) fajnie dzialal hehe , przeszedl spokojnie 3dmarka :-)) chyba w tym kompie zainwestuje jednak w nowy zasilacz i lepsze chlodzonko (a obiecalem sobie ze go nie bede meczyl o/c bo mial być do pracy a nie do zabawy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 Mam takie pytanie, na jakim FSB on tak smiga i na jakim mnozniku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 mnożnik 12 i FSB 124Mhz (niestety moj abit KT7 nie wyrabia juz powoli ) ale myśle że przy lepszym chlodzeniu uda sie wyciagnaćpełne FSB133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 No to naprawde niezle :) :P Szkoda, ze moj TB tak nie chce :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 Fajnei wygladają testy : w Sisoft Sandrze 2002 wyprzedza Athlona XP 1600+ , o intelu już nic nie mówiąc hehe. :-) normalnie rozpoznaje go jako 1.4 a w PR pokazuje 2048Mhz :) beka.. Widaćtrafiłem fajnąserie, co najciekawsze wcale sie nie grzeje, po podkreceniu temp podniosla sie o jakies 6 stopni wiec niewiele.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Właśnie kumpel dostał tez D1.1 i kreci sie tak samo dobrze :) czyzby wszystkie tak latały :) Co praweda jego wydziela przy tym samym chłodzeniu o 2 stopnie wiecej ciepla . Ciekawe czym to spowodowane 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 no niezle , ja dzisaj z mojego durka 1000 bede probowal wycisnac 1400 , na 1333 jest stabilny jak sklaa bez podnoszenbia napiecia , dzisja zamontuje zboku radiatora cooler z zasilaCza i zobaczymy jak bedzie to 1400 bo na tym chlodzeniu co mam to po tescie 3dmarka mi sie komp resteuje na 1400mhz , wiec zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 No wiecie. Ja przekreciłem mojego Athlona 650 na 1100 zwiekszajac tylko mnoznik, ale niestety moje chlodzenie jest do bani bo bez krecenia mam okolo 60 stopni, ale takie już są orby :( Ale teraz czeka na GloalWina FOP38 no to wtedy podniose jeszcze taktowanie. Przy 1100 komp jest strasznie niestabilny, nawet winda sie do konca nie uruchamia :( Ale i tak jest niezle, bo na 900 jest ok, tylko te 73 stopnie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Ja swojego Durona dzwignołem z 1200 na 1340Mhz jak będzie mi się chciało to sprubuje bardziej poszaleć Duron 1200@1340Mhz,256SDRAM,GEFORCE 3Ti 200 64MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...