szwabek Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Witam, posiadam płytę główna ASUS P5B Deluxe oraz pamiątki Geil 1GB DDR2 800 Dual Chanel Kit Ultra 4 (skręca mnie jak teraz widzę cenę 175pln a ja kupowałem za 500pln...) Chcę dokupić więcej! Myślałem o wymianie bieżącego zestawu (ale kto to kupi ode mnie) na 2*1gb lub po prostu o dokupieniu 2*1gb. Ale co wtedy... Widziałem opinie różne - chodzi mi o wydajność, nie pamiętam teraz jak mocno wykręciłem mojego e6300 i na jakim fsb się zatrzymałem, w końcu od polowy czerwca komp leży w pudle. Jeśli już dokupie 2*1gb to jakie dokładnie, żeby było git i żeby grały ze starymi, tzn muszę sie trzymać geili, czy zmienić na coś innego (co? skoro goodramy niedostępne... ocz?). dzięki za pomoc pozdrawiam Edytowane 18 Września 2007 przez szwabek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Ocz rev.2 lub Patriot LLK ;) nie wiem ktore lepsze ale wokol tych sie temat kreci ostatnio odkad nie ma goodramow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwabek Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Ale czy będą one grały z moimi Geilami?? w sensie po pierwsze dualności a po drugie osiągania przyzwoitych fsb... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...