evocati Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Czy ktos widzial juz ten filmik ? http://www.perceptivepixel.com/ Polecam rowniez przyczytanie tego wpisu : http://night.jogger.pl/2007/09/18/touchlib...-wielodotykowe/ Poprostu super, jako zachete dodam ze juz za 600 zl mozna kupic taki mniejszy ekran wielodotykowy poczy oprogramowac go dzieki darmowej bibliotece prowadzonej przez Polaka. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Widziałem to już. Niezła sprawa. Ciekawy jestem kiedy ten wynalazek będzie w powszechnym użyciu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Podobno juz za kilka misiecy ma to byc w duzych hotelach oraz kasynach w Las Vegas ^^ a dokladniej Microsoft Surface (filmik z przykladowego uzycia pod linkiem powyzej) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) ale żeś się obudził :D. Świat o tym dudni już od pół roku, ppc też z resztą. Sama idea powstała już dobrych 6 lat temu. Przy odrobinie umiejętności i chęci można takie cuś samemu wykonać w domu.. są nawet opisy jak... Jednak z tego co widziałem, nikomu nie udało się w domu powtórzyć precyzji i szybkości jaką mają microsoftowe surfejsy... W gruncie rzeczy zasada działania jest banalna... sam ekran można zrobić w jeden dzień. Potem tylko napisać odpowiedni soft. Już myślałem trochę nad budową takiego shitu :) ps. To już jest w wybranych hotelach i kasynach od jakiegoś czasu Edytowane 21 Września 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...