Je m appelle Ferdinand Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Najlepszy utwór, jaki dany mi było usłyszeć w grach ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Jak mnie te raperskie utwory irytowały. icon_confused2.gif Za to przy Static-X - The Only jeździło się świetnie, tak samo jak przy Disturbed - Decadence (swoją drogą dzięki temu utworowi zapoznałem się z twórczością Disturbed) w Need for Speed: Most Wanted. Zgadzam sie w 100% co do Static-X i Disturbed przy tych piosenkach aż chciało sie jeszcze bardziej wcisnąć gaz do dechy, ogólnie rockowo/metalowe kawałki z "nowych" NFSów trzymały poziom. Static-X - The Only Disturbed - Decadence Static-X - The Skinnyman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Fajnei sie jezdzilo przy ciezszych brzmieniach, to fakt. Wysoka predkosc, fajny tuning i dobre kawalki... ;] Odbiegajac troche od tematu, ale pozostajac w kanonie NFS: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Boże zapomniałem o Commandos 2 !! Przecież cały soundtrack z Commandosów 2 to było mistrzostwo świata. Kto grał ten wie, a kto nie grał niech żałuje (albo niech zagra) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 W Need For Speed procz Disturbed fajny jeszcze byl Skindred i :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Właśnie o Hitmanie miałem wspomnieć ;) Ścieżka dźwiękowa z 1 na playliście właśnie leci...kawał dobrej roboty Jaspera Kyda, który machnął też ścieżki dźwiękowe do MDK2 i Messiaha...a i z tego co się orientuję to maczał palce przy jeszcze niewydanych UT3 i Assassin's Creed :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Jak dla mnie to Fallouty, gry na Infinity Engine, Morrowind (main theme jak dla mnie rzadzi i wymiata) i (troche mniej) Oblivion. Hegemonia (taka strategia kosmiczna) miala tez calkiem nieglupi soundtrack. Z pojedynczych utworow to intro do Deus Exa, kilka utworow z UT, niektore motywy z HoMMV. Wszelkiej masci "Fajnale" to kategoria sama dla siebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Nie no...zapomniałbym o Snake'u :blink: Harry Gregson-Williams ;) MGS Main Theme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Właśnie o Hitmanie miałem wspomnieć ;) Ścieżka dźwiękowa z 1 na playliście właśnie leci...kawał dobrej roboty Jaspera Kyda, który machnął też ścieżki dźwiękowe do MDK2 i Messiaha...a i z tego co się orientuję to maczał palce przy jeszcze niewydanych UT3 i Assassin's Creed :] Przy okazji Jespera przypomniała mi się gra Freedom Fighters. W sumie taka sobie, jednak dzieki muzyce tego kolesia miała jakiś taki klimat, który zmusił mnie, żeby przejść to do końca. Nawet sobie soundtrack później skombinowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Tylko costi wspomniał Morrowinda? Świetna muzyka i to pasująca do gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 owszem, swietna ale jest jej tak malo ze po spedzonych kilku tygodniach przy morrku juz mnie mdlilo od tych kilku utworkow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Mnie osobiście bardzo podoba się muzyka z Unreal 1 , bardzo klimatyczne utwory. Pewnie mało kto te utwory - link Jest to muzyka z kontynuacji Unreal 1 na silniku U2 o nazwie Napali Heaven , niestety dodatek nie został ukończony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Dokładnie. Piękna muza w Morrowindzie była. Do tego Hitman i Max Payne 1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Z takich co zapadły mi w pamięć: Motyw Silent Hill w kilku wersjach. I ogólnie sporo dobrej muzyki było we wszystkich częściach tej serii. Final Fantasy VIII - Eyes on Me, piękna piosenka. W Planescape Torment był super motyw (pierwszy raz w momencie gdy spotykało się po raz pierwszy Deionarrę) Deus Ex - Hong Kong Streets Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Diablo I w wiosce - miażdży wszystko, bez tego gierka nie miałaby już takiego klimatu ponadto: Morrowind Max Payne Half Life Fallout Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 (edytowane) Main Theme z MoH:AA wprowadzający w klimat rozgrywki, kiedy pierwszy raz zasiadało się przed tą pierwszą częścią Medala poprostu porywał i przyprawiał o ciarki. Jak dla mnie to najbardziej charakterystyczny temat muzyczny jaki do tej pory został napisany do gry... Animacja, a raczej pokaz slajdów przeciętny, ale muzyka ta, której szukałem :) Edytowane 22 Września 2007 przez Stiff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 (edytowane) Metal Gear Solid stoi u mnie na pierwszym miejscu. Zmiażdżyło mnie całe udźwiękowienie gry - muzyka, efekty i DIALOGI. Edytowane 22 Września 2007 przez Dyferencjal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Znowu mi sie przypomniało: Half-Life 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 (edytowane) Morrowind Mafia God of War 1 i jeszcze tu (MOC! ten soundtrack zamiata) (spoiler) Edytowane 15 Marca 2008 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 (edytowane) Doom I-II-wersje pod Windows 95 :D - najlepsze midi, jakie miałem okazje usłyszeć. Pełno nawiązań między innymi do Slayera i Metallicy :) Duke Nukem 3D- duzo słabsze muzycznie od Doom-a, ale przyjemny podkład. Quake 1- masakra- NIN- rok 1996-w pełni trójwymiarowa zakrwawiona siekiera( ach ten dźwięk uderzania o metal, żyganie, misio O_o), wicherek, wszyscy przeciwnicy to ożywione zwłoki wydające różne dziwne jęki,co to zrobiło z moim umysłem?! :D Quake II- sf i porządna dawka profesjonalnego metalu Diablo 1 - ciężko opisać- po prostu przerażenie ;) GTA:Vice City, San Andreas- to właściwie zlepek co lepszych kawałków z lat 80 i 90-tych, licencja musiała sporo kosztować i to słychać ;) Edytowane 22 Września 2007 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 (edytowane) Spellforce 2 muza z menu mi sie przypomniala, cudo (do zassania http://www.gram.pl/news.asp?id=315 ) No i nie istnieja slowa, aby opisac niesamowita muzyke w miescie Dun Mora (to gdzie Elfy mieszkaja). EDIT: Kur..., chyba usuneli ta MP3... Przypomniala mi sie muza z misji "SkyTown" w Unrealu, piekny kawalek. Mam gdzies nawet wszystkie utwory zapisane, bo jak juz mowilem, mialem kiedys jakis pliczek, ze mi przerobil te kawalki na widoczne dla odtwarzaczy :) Edytowane 22 Września 2007 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Mafia, Grim Fandango, Final Fantasy 7&8, Fahrenheit, NFSU1&2, Jet Set Radio, Silent Hille, MGS'y no i Maxiu P. :D oj, spooro dobrej muzyki jest w grach :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 alCatraz, ICO i SotC, piekna muzyka, piekne gry, nie moge sie doczekac ich nastepnych produkcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 (edytowane) alCatraz, ICO i SotC, piekna muzyka, piekne gry, nie moge sie doczekac ich nastepnych produkcji.True, oby tylko nie PS3 exclusive :wink: Jeszcze 3 tytuły które uprzednio przeoczyłem: I dwa bardzo specyficzne soundtracki: (gry wspaniałe, ale niedocenione i zapomniane :-| ) Edytowane 24 Września 2007 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 ...Mysle ze wielu niedoceniło muzyki jaka budowała klimat w... Halo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Earth 2160 LINK1 Painkiller LINK2 Podobały mi sie też delikatne nuty z KotORa no i genialna wprost muzyka z Republic Commando. Tylko dl niej po raz kolejny i kolejny odpalam gre ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 (edytowane) Muzyka swietnie budowala klimat tez w Jack Orlando... Ile ja godzin spedzilem przy tym tytule... :rolleyes: :rolleyes: Edytowane 27 Września 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Pierwsze miejsce oczywiście muza z Mafii. Theme - http://pl.youtube.com/watch?v=P3KrtfjZdOg&...ted&search= Credits - http://pl.youtube.com/watch?v=CzsQBxMjmjI&...ted&search= - w troche inne aranzacji ;) Syberia - http://pl.youtube.com/watch?v=gx5zTvK2--s&...ted&search= Większość muzyki z GTA od III wzwyż A to na koniec na powstające cudo. Przesłuchajcie tego z 10x albo wystarczy do momentu kiedy będziecie mieli gęsią skórkę na rękach http://pl.youtube.com/watch?v=fRYVW-sUeP0&...ted&search= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 HL2 Max Payne 1 GTA:VC i po części San Andreas. @Kaeres Ten kawałek z Black Mesy miażdży ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=fRYVW-sUeP0&...ted&search= za krotkie, ledwo sie rozgrzewa i juz koniec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...