L.Asten Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Dla mnie rządzi muzyka z Heroes of Might and Magic 3 - podkład z menu to... cud, miód, malina :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 A to na koniec na powstające cudo. Przesłuchajcie tego z 10x albo wystarczy do momentu kiedy będziecie mieli gęsią skórkę na rękach http://pl.youtube.com/watch?v=fRYVW-sUeP0&...ted&search= Nom rewelacyjny kawalek. Tu masz w lepszej jakosci :) http://www.blackmesasource.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Cannon Fodder Lotus II & III Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Cannon Fodder Lotus II & III O tak, Cannon rządził, ale i tak na 1 miejscu jest Contra :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SunWuKung Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Oblivion/Morrowind Jesper Kyd w Hitmanach odwalil kawal swietnej roboty. Kazda gra z serii Star Wars...mmm.... no i jest tez muzyka z Mario Bros. Ale jednoczesnie,mimo ze kultowa, to chyba tez jedna z najbardziej irytujących muzyczek:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Po dzisiejszej grze musze powiedziec, ze do grona najlepszej muzyki wg mnie razem z Contra zasiada Portal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość simian raticus Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Czasem odpalę coś z Final Fantasy, Tekken, MGS, bo sporo czasu spędziłem przy tych produkcjach kiedyś więc z sentymentu sobie odświeżam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 dziwne ze jeszcze nikt nie wymienil Wiedzmina, muzyka z witchera jest piekna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haladdin Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Mi szczególnie przypadła do gustu muzyka z Heroes III. Fantastyczna. Uwielbiam wszystkie utwory :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 dziwne ze jeszcze nikt nie wymienil Wiedzmina, muzyka z witchera jest pieknaW koncu mialem okazje przesluchac to na spokojnie - rewelacja :) dziwne ze jeszcze nikt nie wymienil Wiedzmina, muzyka z witchera jest pieknaW koncu mialem okazje przesluchac to na spokojnie - rewelacja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Wazne rzeczy 2 razy? Chyba trzeba przyjzec sie temu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Powiedz silnikowi forum, zeby nie strzelal fochow :P A o muzie z Wiedzmina mozna wspomniec dwa razy, zasluguje na to ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerooip Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Wazne rzeczy 2 razy? Chyba trzeba przyjzec sie temu :wink: Gdybym był moderatorem to z przyjemnością wręczyłbym ci % za offtopic. Muzyka z wiedzmina jest świetna, ale moim zdaniem za mało jest utworów i się powtarzają podczas gry. Max Payne, Morrowind, Oblivion, Mafia, seria GTA - muzyka, której nigdy nie zapomnę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Mi szczególnie przypadła do gustu muzyka z Heroes III. Fantastyczna. Uwielbiam wszystkie utwory :) O tak. To był zdecydowanie przełom w jakości muzyki w grach :blink: 1999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 O tak. To był zdecydowanie przełom w jakości muzyki w grach :blink: 1999a panu to osochozi ? :lol: co ma piernik do wiatraka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Jesli chodzi o muzyke z gier to Homeworld 1 (Yes) i 2 - cos niesamowitego Jeszcze dobrze wspominam muze z Max Payne i UT (fajnie zagrzewala do rozwalki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koko_ Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 (edytowane) kawalek z "Shadow of The Colossus" wymiata;) <- tu mozna posluchac / Eminence Orchestra --- <- ci sami wykonawcy tylko motyw z "Metal Gear Solid" Edytowane 12 Listopada 2007 przez Koko_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) Jeśli chodzi o fajne piosenki w grach: FIFA 99 FIFA 2000 NFS Underground (piosenki z soundtracka "śpiewane" pod prysznicem :lol: ) GTA 3, VC, SA A jeśli o muzykę która głównie buduje klimat gry to: The Neverhood Chronicles :) Mafia - cudo, geniusz! Poza kategoriami to dla mnie roxuje muzyka z Test Drive 3 - mojej pierwszej gry na peceta, w ktora gralem calyyyyymi dniami bez konca, choc nic szczegolnie ciekawego w niej nie było. W aucie bylo radio z 3ma stacjami i kazda puszczala 10sekundowy zapętlony kawałek "muzyki". Miałem 5-6 lat jak w to grałem i do teraz wszystkie trzy kawałki potrafię zanucić. ;) Edytowane 4 Grudnia 2007 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 IMO THUG 2 zamiata ;] Zacząłem wtedy słuchać Franka Sinatry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Wiedzmin, Wiedzmin, i jeszcze raz Wiedzmin :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Dla mnie to będzie muzyka z Final Fantasy. Szczególnie upodobałem sobie końcową muzykę z FFVII (walka z Sephirotem) Bardzo fajna jest odnowiona wersja, z Final Fantasy Advent Children (gdy walczą w ruinach) W grze musiałem restartować by ją posłuchać bo za pierwszym razem zabiłem Sephirota przed przypadek (miałem przepakowane postacie - po zabiciu obu weaponów, do tego KOTOR na Master... nawet nie pamietam czy rozwaliłem go KOTOR czy jednym Omnislashem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) Hitman -szczególnie 4 część, zajebisty soundtrack Need For Speed Hot Pursuit 2 - kilka kawałków utkwiło mi w pamięci Edytowane 3 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 muzyka z serii Half-Life 2, można nabyć na płytkach jako albumy. muzyka z Portala też niczego sobie. ze starszych tytułów to muzyka z NFS 3 Hot Pursuit (ten pierwszy Hot Pursuit z lat 90) jest genialna, zwalniała jak się rozbijałeś a przyspieszała jak jechałeś maxem - można było wybrać dwa rodzaje rock oraz techno (czy też je zmieszać). kawałki rockowe na niektórych trasach do dziś pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Z The Witchera oraz Gothica 3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 tylko dla oldschool`owcow ;) Lotus III Challenge theme GUITAR Version Miazga... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 http://gamemusic.emugaming.com/music/Amiga...3-Lotus%203.MOD :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 http://gamemusic.emugaming.com/music/Amiga...3-Lotus%203.MOD :> Niesmiertelny tune. B-) Videogame Orchestra - Lotus III [live @ Freeshout] http://www.youtube.com/watch?v=gG9IKnhu794 Przy okazji warto przypomniec potege ukladu dzwiekowego w AMIDZE:)... PC nawet nie podskoczyl... :P Lotus III Atari ST - :lol: :lol: :lol: Lotus III PC - ... Lotus III Amiga - B-) ------------ Lotus II tez niczego sobie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Battlefield 1942 theme - nigdy mi sie to nie znudzi...:) Battlefield 2142 theme - w zasadzie przerobka theme 1942, ale calkiem niezla... Battlefield Theme - Play Symphony - bonus:) Final fantasy VII battle theme Ice Climber - :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 (edytowane) muzyka z Lineage II (Bill Brown)) jest rewelacyjna :) no i uwielbiam twórczość Jeremy Soul'a i Michaela Hoeniga (np. , itp) Edytowane 28 Marca 2008 przez _Dugi_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Od siebie polecę oczywiście OST z Quake by Nine Inch Nails. Klasa soundtrack, najlepiej se to włączyć późno w nocy, tworzy klimat. Reznor to geniusz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...