Gość SCPx Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Jako, że to jest mój pierwszy post na tym forum, chciałbym się grzecznie przywitać... i takie tam. Nazywam się Rafał Wyczes, co do moich marzeń, to długa historia, a interesuję się tym, co jest interesujące. Może już wystarczy, tych uprzejmości. Zainteresowałem się Winfows Live Messenger'em. Założyłem sobie konto na hotmail.com i zarejestrowałem się w Windows Live. Ale dlaczego nie mogę wyszukiwać kontaktów? Czy ja tych ludzi, z którymi chcę rozmawiać przez WLM, to muszę znać osobiście, żeby mi podali swoje dane, abym mógł ich wpisać na listę kontaktów? Właściwie nie mam jak tego wypróbować. Nie znam nikogo, kto by z tego korzystał. A myślałem, że będzie niezła zabawa. Ale balet! Czy jest ktoś na forum, kto z tego korzysta? Czy mógłbym dowiedzieć się czegoś więcej od was, o tym komunikatorze? GG: 2662457; WLM: scp.x@hotmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...