zytka Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Mam kłopot.Nie wiem dlaczego przestał mi działać windows media center.Po kliknięciu wyświetla się komunikat,że program przestał działać z powodu systemu??????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 mozna jasniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 a mzoe chodzi ci oto ze sie skoncyzlo 30dni an aktywacje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Chyba już nie odpisze, bo teraz to się pewnie może zalogować i otworzyć jedną, jedyną stronę :wink: A tak na serio, podaj cały komunikat, a najlepiej screenshoota to coś poradzimy jeśli to jednak oryginał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...