Skocz do zawartości
dede

Jaki Ram Do średniego Oc ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam zamiar zakupić sobie 2x1gb ram'u 667mhz/800mhz (komp taki jak w sigu)

Który ram będzie lepszy do oc ? A-data 800mhz (nie EE), Kingston'y 667mhz czy Kingmax'y 667mhz ?

Oczywiście nie chodzi mi o jakieś kosmiczne OC, lecz na zadawalającym poziomie ;) Chciałbym przeznaczyć na nie max 220zł.

Pozdrawiam :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ano, ładnie by było jakby robiły z 900mhz (i "latencje" na "czwórkach" )... Pisałem ostatnio do jednego sklepu na jakich kościach mają kingsotny i dostałem odp. , że na remarkowanych kościach Kingston... Gdzie mozna dostać je jeszcze na Elpidach ?:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ano, ładnie by było jakby robiły z 900mhz (i "latencje" na "czwórkach" )... Pisałem ostatnio do jednego sklepu na jakich kościach mają kingsotny i dostałem odp. , że na remarkowanych kościach Kingston... Gdzie mozna dostać je jeszcze na Elpidach ?:>

a czy elipda lepsza od remarkowanych kościach Kingstona.Sprobuj w bit computer,ja tam ostatnio bralem i wszystkie na elpidach byly Edytowane przez naxt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam jedna na elpidach jedna na remarkach i spokojnie chodza na 4 przy 900 MHz 2,2 V .. troszke sie grzeja ale nawiew maja i dzis zakladam radiatorki .. a daty tak sie nie grzeja :)

moje A-Daty są zdecydowanie najgorętszym elementem w IDLE.

już przy 2V radiatorki są zdecydowanie ciepłe.

Cieplejsze od radiatora Zalmana z NB i Fryzjera z CPU który praktycznie jest zimny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi