dede Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Witam, Mam zamiar zakupić sobie 2x1gb ram'u 667mhz/800mhz (komp taki jak w sigu) Który ram będzie lepszy do oc ? A-data 800mhz (nie EE), Kingston'y 667mhz czy Kingmax'y 667mhz ? Oczywiście nie chodzi mi o jakieś kosmiczne OC, lecz na zadawalającym poziomie ;) Chciałbym przeznaczyć na nie max 220zł. Pozdrawiam :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 a ile mają zrobić ? Ja bym brał Kingston na Elipdach, bo umieją i pod 1000 po voltowaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dede Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Ano, ładnie by było jakby robiły z 900mhz (i "latencje" na "czwórkach" )... Pisałem ostatnio do jednego sklepu na jakich kościach mają kingsotny i dostałem odp. , że na remarkowanych kościach Kingston... Gdzie mozna dostać je jeszcze na Elpidach ?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Poszukaj Kingstonów 667 na Elpidach, a co dostania ich, to powysyłaj pytania do sprzedawców na Allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) Ano, ładnie by było jakby robiły z 900mhz (i "latencje" na "czwórkach" )... Pisałem ostatnio do jednego sklepu na jakich kościach mają kingsotny i dostałem odp. , że na remarkowanych kościach Kingston... Gdzie mozna dostać je jeszcze na Elpidach ?:>a czy elipda lepsza od remarkowanych kościach Kingstona.Sprobuj w bit computer,ja tam ostatnio bralem i wszystkie na elpidach byly Edytowane 20 Września 2007 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darksigns Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 ja mam jedna na elpidach jedna na remarkach i spokojnie chodza na 4 przy 900 MHz 2,2 V .. troszke sie grzeja ale nawiew maja i dzis zakladam radiatorki .. a daty tak sie nie grzeja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 czyli remark też ładnie poszedł ? W takim razie OK ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 ja mam jedna na elpidach jedna na remarkach i spokojnie chodza na 4 przy 900 MHz 2,2 V .. troszke sie grzeja ale nawiew maja i dzis zakladam radiatorki .. a daty tak sie nie grzeja :) moje A-Daty są zdecydowanie najgorętszym elementem w IDLE. już przy 2V radiatorki są zdecydowanie ciepłe. Cieplejsze od radiatora Zalmana z NB i Fryzjera z CPU który praktycznie jest zimny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) Bierz Kingstony na Elpidach :D kręcą sie jak w sigu ;] Przy 2,4v robią prawie 1100 mhz :-P Edytowane 21 Września 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daisycutter Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 U mnie Kingstony elpida+remark(kingston) przy 2,0V stabilnie dual na 890 CL4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...