ANalfabeta Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Witam Sprawa jest :) Chcę wyciągnąć sobie porty audio jak i usb na frony budy. Kupiłem odpowiedni panel, ale jest z nim problem. Na mojej płycie MSI P6N wyjście wygląda tak I niestety nie działa Podłączyłem pod MSI K7N2V, gdzie port do panela audio wygląda tak: I tam działa Wytłumaczcie mi czy są jakieś różnice, które skreślają ten panel do współpracy z moją płytą ?? Czy to kwestia kodeka High Definition Audio ?? (dziwne by to było, gdyż porty ze złącz audio w obudowach działają zarówno tu i tu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 tak to kwestia high definition. zeby dzialalo wchodzisz w seterach (ta ikonka przy zegarku) w wejscie/wyjscie audio i tam klikasz te kluczyki przy napisie analogowe, w okienku, ktore sie pojawi zaznaczasz, zeby nie wykrywal zlacz audio przedniego panelu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 OK działa dzięki. Jest jednak mankament takiego rozwiazania. Mimo wszelkich ustawien nadal trzeba recznie przelaczyc sie pomiedzy urzadzeniami poprzez panel Realteka. A zalezalo by i na tym, aby przelaczal sie automatycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...