ShDe Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 mam maly problemik, sciagnelem sobie 120 dniowego triala x64 i chcialem go zainstalowac jakos 2ga kopia windowsa leczy gdy wkladam plytke wyskakuje ze mam z niej zbotowac kompa, wiec robie tak a instalka leci jak w przypadku zwyklego xp na czystym hdd i wlasnie w tym momencie pojawia sie problem, czy jest mozliwosc doinstalowania 64bitowca do zwyklego xp pro nie tracac przy tym obecnej instalacji, tak aby byly 2 systemy? na dysku C: mam win xp x86, na D: chcialem zainstalowac x64 jak to zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 I co w tym dziwnego? Przeciez tak wyglada instalacja wszystkich wersji NT5.x Wybierasz przy instalacji druga partycję i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 jak wybiore druga, zainstaluje sie ten "bootloader" (niewiem jak tonazwac w przypadku wingrozy) zebym mogl wybrac czy chce x64 czy x86? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Loadera juz masz zainstalowanego. Kwestia tylko zaktualizowania boot.ini, ale to powinno zostac zrobione automatycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...