bryken Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 No to lcd do biura podstawowym kryterium sa glosniki :rolleyes: obojetnie jaki sklep netowy czy zwykly (ale najlepiej z okolic Katowic ewentualnie moznaby 100zl dolozyc z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 A choćby tania 19-stka Hyundai LCD N91S - ma głośniki :) Albo NEC LCD 93V 19 również z głośnikami, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 super wielkie dzieki a ktory z tych lepszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) parametry oba maja podobne, nie ma co oczekiwac cudow pod matrycy TN, ale do celow czysto biurowych jest dobra, wydaje mi sie ze lepsze wykonanie bedzie mial monitor od firmy Nec, ale znowu Hyundaia mialem przyjemnosc widywac, bo zakupili go do mojej firmy z tego sklepu, dziala bez zarzutu, nie wiem jak gra bo glosniki nie zostaly podlaczone, ale pracuje 8 h dziennie i zazwyczaj excel w ruchu :) Edytowane 21 Września 2007 przez xantype Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 http://morele.net/produkt/92535#description_value_link Moze ta Belinee ? Obsluzy wieksza rozdzialke kosztem mniejszego piksela. Glosniki wedlug opisu w morelach ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:::SiekieR:::.. Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) Zeby nie zakladac nowego tematu...szukam takze cos w okolicach 700zl...glowie gry, przegladanie stron oraz film raz na jakis czas:) Mowiac szczegolowiej raczej bedzie to panorama, poniewaz do gier pod xboxa 360 ma na razie takze posluzyc...HDTV na koniec roku :) Puki co sklaniam sie ku Samsungowi 19 931BW Black, ale moze inne alternatywy w tej cenie do zastosowan o ktorych wspomnialem wyzej??:) Wymagania to co najwyzej wyjscie VGA;) Zadnych glosnikow itd jak kolega ;] Hmmm..moze jeszcze jedno...jesli monitor posiada wyjscie DVI oraz VGA to moge jednoczesnie miec podlaczona konsole(VGA) oraz PC(DVI) wraz z jakims rozdzielnikiem, ktory umozliwia przesylanie sygnalu przez 1 lub 2 sprzet w danym czasie, aby caly czas nie odlaczac manualnie kablow w celu przelaczenia raz na konsole, a raz na pc?? Edytowane 22 Października 2007 przez ..:::SiekieR:::.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZenPc Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 http://www.proline.pl/?n=29-pazdziernika-s...romocja-proline Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 jesli monitor posiada wyjscie DVI oraz VGA to moge jednoczesnie miec podlaczona konsole(VGA) oraz PC(DVI) wraz z jakims rozdzielnikiem, ktory umozliwia przesylanie sygnalu przez 1 lub 2 sprzet w danym czasie, aby caly czas nie odlaczac manualnie kablow w celu przelaczenia raz na konsole, a raz na pc??Z reguły monitor ma przycisk odpowiedzialny za zmianę źródła - w Samsung 931BW "Source" - który zmienia źródło sygnału. Masz podłączone dwa kable (DVI-PC i VGA-XBOX) i sobie między nimi przechodzisz jednym przyciskiem. Bardzo wygodne;) Właśnie Siekier, skądś Cię kojarzyłem, tylko nie mogłem sobie przypomnieć skąd :) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:::SiekieR:::.. Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Z reguły monitor ma przycisk odpowiedzialny za zmianę źródła - w Samsung 931BW "Source" - który zmienia źródło sygnału. Masz podłączone dwa kable (DVI-PC i VGA-XBOX) i sobie między nimi przechodzisz jednym przyciskiem. Bardzo wygodne;) Właśnie Siekier, skądś Cię kojarzyłem, tylko nie mogłem sobie przypomnieć skąd :) Pozdro. Startowałem w wyborach z listy PO wiesz ;p A tak naprawde to z konsola.pl...chcialem od ciebie kupic Samsunga 2 dni temu ;] Jak jest przelacznik to extra...wlasnie tego mi trzeba :) Dzieki za konkretna odpowiedz!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...