Ice Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) Witam Potrzebna jest mi aplikacja badz sposob za pomoca ktorego bede mogl sprawdzic jak dlugo uzytkownik w winxp byl zalogowany, interesuje mnie tez program ktory umozliwia ustawienie godziny o ktorej komputer powinien sie wylaczac. Zalezy mi aby byly to dyskretne aplikacje do uzytku familijnego ze tak to ujmę. Z pewnością cos takiego istnieje, wiec z gory dzieki za info. Pozdrawiam Edytowane 20 Września 2007 przez Ice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Nie wiem czy dyskretny, bo sie praktycznie nim nie bawilem, ale mozesz sprobowac - program Time Boss. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 nteresuje mnie tez program ktory umozliwia ustawienie godziny o ktorej komputer powinien sie wylaczac.Panel sterowania>zaplanowane zadania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 SGJ z tego co tam widze to mozna jedynie wybrac jakis program ktory ma sie wlaczyc przy danej czynosci, niema tam chyba nawet nic o godzinach i wylaczaniu, poszukam tego timebossa zaraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Do wyłączania tworzysz plik wsadowy (np. power_off.bat) i ustawiasz dla niego harmonogram: shutdown -s -t 0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...