Skocz do zawartości
adrian.t

Bloczek Na Dfi Rdx 200

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam problem z swoja karta glowna a konkretnie z prockiem karty na ktorym jest maly wentylatorek ktory ma ok 7300 obrotow, co wydziela chalas co mnie wkuza.

Teras pytanie zanim kupie bloczek ktory nie pasuje, moze ktos z was wie jaki bloczek pasuje na to miejsce zamiast tego wentylatorka. Jeszcze jedna rzecz, prosze zeby ten bloczek byl jak naj weszy bo bedzie/jest czesciowo zaloniety moja karta graficzna. Ktora przy okazi tez sie dorobi bloczka wodnego ale do niej to nie ma problemu dostac.

Dzieki juz z gory za pomoc

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki, poszukam zobacze od "Kynieka" cos.. :) A moze ktos zna mniejsze bloczki ktore pasuja??

Przepraszam za moja ortografie! Ale mieszkam prawie od urodzenia w niemczech i nie odwiedzalem nigdy polskiej szkoly (chodzilem na niemieckie szkoly i teras uczelnie) i nie uczylem sie pisac po polsku. A to co umiem to rodzice mnie uczyli, moja narczyczona i z czytania polskich gazet i ksiazek sie nauczylem.

No a to z "Alt" no mam na klawiaturze i dziala, ale jezeli ma sie niemiecka winde zainstalowana bez polskich znakow to nienapisze polskich znakow, chyba ze dlugopisem na monitorze.

Moze jednak jestescie wstanie mi wybaczyc.

Edytowane przez adrian.t

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

ja probowalem kupic bloczek do CPU od misia. I nie odpisywal mi na moja prozbe odpowiedzi. :blink: Wiec bylem zmuszony kupic inny bloczek u konkurenci.<_< A jak teras potrzebuje bloczek do Plyty glownej na chipset juz nie chce bloczka od Misia. Moze jestem dziwny ale wole zaplacic nawet podwojna cene za bloczek, ale zato bloczek nie bedzie od Misia. I to bez laski niedzwiatka

Narazie patrzalem na bloczki od MNP nie sa naj ladniejsze ale tyle co wiem, to pasuja :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piszesz, że mieszkasz w Niemczech więc na miejscu masz alphacoola (wspominał o nim już Arni):

http://www.alphacool.de/index.php/cat/c21_...er-coolers.html

BTW- co to za odliczanie na ich stronie głównej? Firma "wisi" i za X dni ponowne otwarcie?

Edytowane przez pc_max

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi