adrian.t Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Witam, mam problem z swoja karta glowna a konkretnie z prockiem karty na ktorym jest maly wentylatorek ktory ma ok 7300 obrotow, co wydziela chalas co mnie wkuza. Teras pytanie zanim kupie bloczek ktory nie pasuje, moze ktos z was wie jaki bloczek pasuje na to miejsce zamiast tego wentylatorka. Jeszcze jedna rzecz, prosze zeby ten bloczek byl jak naj weszy bo bedzie/jest czesciowo zaloniety moja karta graficzna. Ktora przy okazi tez sie dorobi bloczka wodnego ale do niej to nie ma problemu dostac. Dzieki juz z gory za pomoc pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Blok NB od misia/sama/kyńka pasują jak ulał :) Sam miałem bloczek od misia i sprawował się wyśmienicie na tej płycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 tak u mnie Kyniek wlazł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 chalas, wkuza, Teras, naj weszy, okazi... Człowieku! Aż oczy bolą. Alt na klawiaturze też się zepsuł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian.t Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) Dzieki, poszukam zobacze od "Kynieka" cos.. :) A moze ktos zna mniejsze bloczki ktore pasuja?? Przepraszam za moja ortografie! Ale mieszkam prawie od urodzenia w niemczech i nie odwiedzalem nigdy polskiej szkoly (chodzilem na niemieckie szkoly i teras uczelnie) i nie uczylem sie pisac po polsku. A to co umiem to rodzice mnie uczyli, moja narczyczona i z czytania polskich gazet i ksiazek sie nauczylem. No a to z "Alt" no mam na klawiaturze i dziala, ale jezeli ma sie niemiecka winde zainstalowana bez polskich znakow to nienapisze polskich znakow, chyba ze dlugopisem na monitorze. Moze jednak jestescie wstanie mi wybaczyc. Edytowane 21 Września 2007 przez adrian.t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 mały off topic ... co do ortów proponuje zainstalować polskiego firefoxa on ma korekte byków ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian.t Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Nie ma jeszcze ktos propozyci?? O bloczkach? Moze jednak sa jeszcze jakies inne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 od misia i po co ci inne, jak te są ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 alphacool robil wersje pod nf4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian.t Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Witam, ja probowalem kupic bloczek do CPU od misia. I nie odpisywal mi na moja prozbe odpowiedzi. :blink: Wiec bylem zmuszony kupic inny bloczek u konkurenci.<_< A jak teras potrzebuje bloczek do Plyty glownej na chipset juz nie chce bloczka od Misia. Moze jestem dziwny ale wole zaplacic nawet podwojna cene za bloczek, ale zato bloczek nie bedzie od Misia. I to bez laski niedzwiatka Narazie patrzalem na bloczki od MNP nie sa naj ladniejsze ale tyle co wiem, to pasuja :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) Piszesz, że mieszkasz w Niemczech więc na miejscu masz alphacoola (wspominał o nim już Arni): http://www.alphacool.de/index.php/cat/c21_...er-coolers.html BTW- co to za odliczanie na ich stronie głównej? Firma "wisi" i za X dni ponowne otwarcie? Edytowane 25 Września 2007 przez pc_max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...