s7evin Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Po całkowitym wyciszeniu kompa, przyłożyłem głowę do otwartej obudowy. Ewidentnie słychać pisk, cichy bo cichy ale słyszalny i irytujący. Nie jest to pisk, który pojawia się gdy są jakieś błędy, bo komputer działa, nic sie nie wiesza, nic się nie restartuje. Wie ktoś może co jest nie tak i jak się z tym uporać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Szum elektroniki - cewki mogą sobie popiskiwac, na karcie graficznej na płycie głównej, coś w zasilaczu - spróbuj ich dotknąć*, jak znajdziesz winowajcę można spróbować go zalać klejem. Mój biostar też mi robi takie jajka :/ *naczy sie na karcie i grafice zasilacza nie macaj ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 podnies fsb o kilka mhz w gore/dol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 podnies fsb o kilka mhz w gore/dolW archeologa się bawisz? Ostatni post trzy tygodnie temu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 a ty w offtopa ? 3tyg to nei tak duzo wazywszy ze ta platforma to archiwum juz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...