PhantomG Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Super. Nareszcie coś konstruktywnego. W końcu będziemy znali różnice między blokami a nie tylko same domysły/gdybania. A co do dziórek to raczej BlueBox'a nie zamocujesz :( bo primo: on jest okrągły i ciężko by coś do tego wystrugać. secundo: troche wystają zaokrąglenia poza socket no więc ciężko by było do "ząbków" w sockecie dojść gdyż są one bezpośrednio prysłonięte blokiem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 zdjęcia zapinki są na stronce głownej miko.. tam gdzie newsy na samym dole z tego co pamietam ;) chyba jestem ślepy bo nie znalazłem :cry: albo juz usuneli :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 faktycznie już nie ma :( sorki za wprowadzenie w błąd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 sluchajcie czekam z niecierpliowscia na ten test blokow tylko boje sie jednego podejrzewam ze wygraja bloki do ktorych trzeba miec dziury w mobo a jak sie nie ma czy jest jakis alternatywny sposob ich zamocowania na ww plytacg przecie nie bede wiercil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 możesz spróbować przykleić jakąs Kropelką tekie tulejki nagwintowane w miejscach gdzie powinny być dziury.. tylko 1. musisz to jakos odizolować od płyty jak będzie metalowe 2. klej musi wytrzymać ;) no i oczywiscie musisz mieć miejsce wokół socketa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 możesz spróbować przykleić jakąs Kropelką tekie tulejki nagwintowane w miejscach gdzie powinny być dziury.. tylko 1. musisz to jakos odizolować od płyty jak będzie metalowe 2. klej musi wytrzymać ;) no i oczywiscie musisz mieć miejsce wokół socketa ;) dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 możesz spróbować przykleić jakąs Kropelką tekie tulejki nagwintowane w miejscach gdzie powinny być dziury.. tylko 1. musisz to jakos odizolować od płyty jak będzie metalowe 2. klej musi wytrzymać ;) no i oczywiscie musisz mieć miejsce wokół socketa ;) dzieki e tam lepiej wywiercic dziurki a te sciazki co sie przerwa zlaczyc drycuikami na okolo :lol: :lo: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 ja tylko chciałem zaznaczyć że to mi sie tak experymentalnie pomyślało i nie wiem czy to zadziała.. ale myśle że w akcie desperacji mogłoby sie udać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 możesz spróbować przykleić jakąs Kropelką tekie tulejki nagwintowane w miejscach gdzie powinny być dziury.. tylko 1. musisz to jakos odizolować od płyty jak będzie metalowe 2. klej musi wytrzymać ;) no i oczywiscie musisz mieć miejsce wokół socketa ;) dzieki e tam lepiej wywiercic dziurki a te sciazki co sie przerwa zlaczyc drycuikami na okolo :lol: :lo: :lol: stary nie badz taki kozak jak na razie widze ze specjalista od wc to nie jestes chyba ze od tego co masz zainstalowane w lazience :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 możesz spróbować przykleić jakąs Kropelką tekie tulejki nagwintowane w miejscach gdzie powinny być dziury.. tylko 1. musisz to jakos odizolować od płyty jak będzie metalowe 2. klej musi wytrzymać ;) no i oczywiscie musisz mieć miejsce wokół socketa ;) dzieki e tam lepiej wywiercic dziurki a te sciazki co sie przerwa zlaczyc drycuikami na okolo :lol: :lo: :lol: Mi się wydaje że płyty główne są kilku warstwowe i motyw z lutowaniem chyba nie przejdzie :) ale moge się mylić :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Nie wydaje Ci sie,plyty glowne sa wielowarstwowe,te nowsze maja 6 warstw wiec nie polecam zabiegow z wiertarka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 możesz spróbować przykleić jakąs Kropelką tekie tulejki nagwintowane w miejscach gdzie powinny być dziury.. tylko 1. musisz to jakos odizolować od płyty jak będzie metalowe 2. klej musi wytrzymać ;) no i oczywiscie musisz mieć miejsce wokół socketa ;) dzieki e tam lepiej wywiercic dziurki a te sciazki co sie przerwa zlaczyc drycuikami na okolo :lol: :lo: :lol: stary nie badz taki kozak jak na razie widze ze specjalista od wc to nie jestes chyba ze od tego co masz zainstalowane w lazience :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P moze i specjalista to nie jestem... ale wc w lazience??? pogubilem sie juz troche :oops: zawsze chodzilem do toalety, ale moze juz 21 rok popelniam blad... po prostu nie moglem jak przeczytalem rozwiazanie z przyklejeniem tych 'tulejek'. sorki, ale blok musi byc docisniety i przy probie dokrecenia oderwal by sie prawdopodobnie laminat albo klej by nie wytrzymal. duzo latwiej wymyslic i wykonac jakas spomplikowana zapinke niz sie bawic w takie extrema. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Klejenie to tez zadne rozwiazanie, bo chodzi o to aby blok docisnac do procesora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 klejenie tulejek do plyty :) ROTFL. A powaznie to trzeba kombinowac z rozwiazaniem zapinkowym.Widzialem na forum chyba b3ton zrobil swietna zapinke na nukleona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 no wreszcie cos moadrego :) chce kupic blue wiec bede musial kombinowac siakas zapinke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Apdejt: Do zapinki oczywiście :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zdjęcia do zapinki od blue boxa pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssssssssss :( :cry: :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zdjęcia do zapinki od blue boxa pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssssssssss :( :cry: :cry: :cry: :cry: Napisz do miko, a nie placzesz tutaj. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Pisałem ale zero odzewu. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 No i co z tym Blue Box'em??? Jaka jest jego wydajność? Jak sprzedam nukleona to planuje kupić właśnie to maleństwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 No i co z tym Blue Box'em??? Jaka jest jego wydajność? Jak sprzedam nukleona to planuje kupić właśnie to maleństwo. hehe kwiecien - co sie stallo ze nukleona sprzedajesz ??? masz juz go dosc ?? :D jak ktos chce , to moge komus z wrocka odsprzedac moja zapinke self made do nukleona :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Znudził mi się :P A tak na serio to wole coś z 1 wlotem i wylotem ;) bo łatwiej w obudzie ułożyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Ej, co jest że mi nie otwiera (nie chce jej znaleźć) strony Miko??? Zlikwidował sklep czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 emm... fakt ... Raczej sie nie zwineli ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 CHYBA ZE NA WIESC O TYM ZE PEDZIOR OTWIERA SKLEP, SLYSZALEM ZE CANA/JAKOSC BIJE WSZYSTKO NA GOWE ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Kurde, co jest?? Cały czas nie otwiera mi tej strony Miko 8O Jak się wynieśli to się fqrwie :evil: A może ktośma do sprzedania Blue Box'a ????? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Ja moge Ci sprzedac swojego , przestal sie wyrabiac na 2.6ghz @ 1.95 , jest kolo 50C w stress a to juz dla mnie za duzo.jak chcesz to moje gg 670020 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Ja moge Ci sprzedac swojego , przestal sie wyrabiac na 2.6ghz @ 1.95 , jest kolo 50C w stress a to juz dla mnie za duzo.jak chcesz to moje gg 670020 8O 8O ILE???? To chyba nie wina bloku :? Jaką masz reszte WC??? A może zrobimy tak że dam ci nukleona a ty dopłacisz mi 50zł?? :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Kwiecien! Do nukleona nie jest ta trudno zrobic instalacje. Ja kupilem w Castoramie tronik 15, 2 kolanka 90 stopni 15. Cala sprawa to, ze trzeba je roche spilowac bo jak tak zmontujesz to kolanka beda za szeroko do wylotow. Wszystko jak na razie dziala OK. Polecam. BTW dalbym fotki, ale niestety natura nie dala cyfraka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 @kwiecien skoro ma to byc uczciwa zamiana to zobacz jak to wyglada: nowy blue box 120zl , ja doplacam Ci 40zl = 160zl.Nowy nukleon 159zl.Wiec po co mam przeplacac 10zl? :).Podstawowy warunek jest taki ze z nukleonem jest wszystko dobrze i nie jest to jakas wersja beta :) Jak Ci pasuje taki uklad to sie odezwij na gadu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...