Dyni@ Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Kupiłem coś takiego: http://www.proline.pl/shop.php?prodid=FREEZONE+FANSPEED2+B Jednak mam problem, moja płyta (EVGA nforce 650i Ultra) oraz wiatraczek (AC Freezer 7 PRO) mają wyjścia 4 pinowe, czy jest sposób żeby to podłączyć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Mozna - plyta to nie problem a wiatraczek mozna przeciez wypiac i wsadzic kable w 3 pinowa koncowke :rolleyes: Pytanie tylko po co? - 122-CK wg egieldy ma regulacje predkosci obrotowej z poziomu Biosa'a :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyni@ Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Mam jeszcze pytanie odnośnie speedfana, ustawienia nie zapisują się automatycznie - jak je zapisać ? Za każdym razem jak go włączam muszę zmniejszać obroty bo lecą na 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico26 Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) ...Pytanie tylko po co? - 122-CK wg egieldy ma regulacje predkosci obrotowej z poziomu Biosa'a :| Taaa, pod warunkiem że nie bawisz sie w OC B) Edytowane 10 Października 2007 przez Nico26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...