borozu Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Mam klasyka Voodoo Rush 6mb. Ma te 6mb i TV-out, przydałoby się móc go odpalić pod XP. Tylko jak tego dokonać? Mam jakieś sterowniki ale wymagają ponownego uruchomienia windowsa po którym znowu tego wymagają i znowu... Dodatkowo wcześniej przynajmniej miałem obraz, ale zainstalowałem stery od mobo ( kontroler PCI ) i po odpaleniu kompa nie ma pulpitu tylko czarne tło :P co robić? Mobo Abit KN9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzikos Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Gdy XP ma zintegrowanego SP2 to po instaacji XP powinie wykryc karte i nie trzeba instalowac zadnych dodatkowych sterownikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 www.3dfxzone.it - twoim przyjacielem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Ja swojego czasu (jakoś w 2002/2003) instalowałem voodoo 3 dla XP. Wtedy uratowała mnie strona: http://www.voodoofiles.com/index.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...