lukmen Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) Siemka! Mam problem z odpaleniem antka x2 4000+ 0,65 na płycie głównej Dfi Nf4 ultra am2. Komp z tym prockiem się nie uruchamia. Jest może jakiś bios który może mi pomóc??Moja płyta to dokładnie ten model: http://www.znak.pl/index.php?cid=327&s...nfinityNFSLIM2G Proszę o szybką odpowiedż dzięki Edytowane 21 Września 2007 przez lukmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Poszukaj w temacie o DFI pewnie masz stary bios, który nie obsługuje procków na rdzeniu Brisbane i to będzie Twój problem. Trzeba poszukać jakiegoś Sempa lub Athlona wgrać nowszy bios i po problemie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlashBeast Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 I oczywiście nie zapomniałeś wpiąć 4 pinowego zasilania procesora ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlienMks Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Miałem ten sam problem jak jeszcze posiadałem DFI. Przesiadałem się z semprona na x2 brisbane no i nie chciał komp wstać. Na szczęście miałem swojego sempka w domu i odpaliłem kompa. Zmieniłem bios i wszystko działało jak należy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...