Skocz do zawartości
stranded

Steam

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam świetną platformówkę logiczną "Braid" z xbla, dostępna teraz na steamie za 13 euro. Piękna grafika 2D i świetne udźwiękowienie, gra na poziomie World of Goo albo i nawet lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Textury się nie mieszczą w pamięci karty = nie wczytuje wszystkich textur = nie ma się co przycinać, bo wszystkiego nie wyświetla... -.-

Tak swoją drogą masz max nieproporcjonalny monitor (stare CRT) w stosunku do reszty sprzętu :damage_wall:

http://www.blackmesasource.com/

Zamierzają jeszcze robić podcasty o tym co bedą robić z tego wynika ze na BM:S będziemy jeszcze długo czekać...

Poza tym gordon chyba bedzie miał swój głos w dodatku "kids friendly"...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.blackmesasource.com/

Zamierzają jeszcze robić podcasty o tym co bedą robić z tego wynika ze na BM:S będziemy jeszcze długo czekać...

Poza tym gordon chyba bedzie miał swój głos w dodatku "kids friendly"...

Tylko, że info o tych podcast-ach zostało opublikowane w formie YT 1 kwietnia także nie wiadomo jak to będzie :wink: Edytowane przez mastertab

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obecnie posiadam HL2+CSS oraz black box(z karty graficznej) na jednym koncie.

Black box to nic innego jak EP2, Portal, TF2 i DOD source.

Brakuje mi do kompletu EP1 i teraz co się stanie jak dokupię Orange box(jedyne opłacalna opcja aby zdobyć ep1)?

Do mojego konta zostanie dodany tylko EP1??

Niby oczywiste, ale gdzieś obiło mi się o uszy, ze w Orange Box są ponoć lepsze tekstury oraz najnowszego Cinematic Moda można zainstalować tylko na OB?

Co do tekstur to wydaje mi się to bardzo mało prawdopodobne, bo przecież Valve raczej nie ma dwóch rodzajów serwerów dla tych co zakupili osobno hl2 oraz razem w pomarańczowej paczce?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za BlackBox'a nie dadzą gift'a, bo tego nie liczą jako kupiona gra.

tylko jesli dobrze rozumiem to trymek chce kupic orange box wiec imo powinny te gry z ob byc przeniesione do giftow, ale jak mowilem wczesniej moge sie mylic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie nie, bo nie będą liczone jako podwójne. Przerabiałem to. Dostałem z radkiem BlackBox i za jakiś czas kupiłem OrangeBox. A jak o to zapytałem, to odpowiedzieli:

In this instance you will not receive gifts for the Half-Life 2 and HL2: Episode 1. The gifts apply to those that have purchased a full version of the games via Steam or a retail CD Key. Unfortunately, packages like the Black Box do not fulfill this category.

Odpowiedź z 11/06/2007. Chyba, że od tamtej pory zmienili politykę.

Może za HL2 dostanie gift'a, jak normalnie go kupował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem tak właśnie będzie. HL2 tylko policzą ci jako drugi, czyli zamienią na gift. Gier, które występują jednocześnie w BB i OB nie policzą podwójnie, bo za BlackBox "nie płaciłeś". Piszę tylko wg. tego co sam doświadczyłem.

Ja akurat kupiłem OB, bo spodobał mi się EP2 i chciałem zagrać w podstawkę i EP1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to kufa piknie

Jedyna nadzieja na to ze mam chyba 3 miesiace na przedstawienie rachunku im i powinni mi resetnac.

Muszwe sie bardziej wczytac

Chyba nie "masz trzy miesiace" tylko taki manewr jest mozliwy w ciagu trzech miesiecy od zakupu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie mam problem

Reinstalowalem system i po zainstalowaniu STEAM'a nie wszystkie gry na moim koncie sa aktywne !!!

Po uruchomieniu STEAM mam aktywne i "kupione" niektore pozycje inne sa dopiero "wczytywanie zakończnoe" i moge sobie je kupic !!! Tyle ze juz je kupilem i wpisalem keye ktore dostelem. Chodzi tu o orange box i GTR EVO . Keye dostalem na maila a ze pardla mi partycja :C to i keye poszly w kosmos. Co ciekawe na stronie steam jak sie zaloguje to mam

Licencje i subskrypcje

Sposób pozyskaniaProdukt Punkt sprzedażyThe Orange Box Retail (DE)

Punkt sprzedażyGTR Evolution Exp Atari CD Project

Punkt sprzedażyRACE 07 Czech and Polish

Punkt sprzedażyHalf-Life 2 Retail Standard

BezpłatnySteam

Sklep Steam – Ostatnie transakcje

SumaWydarzenieProduktyData BezpłatnePłatnośćThe Orange Box Retail (DE)

Zakupiono dla tego konta27 Dec 2008 BezpłatnePłatnośćGTR Evolution Exp Atari CD Project

Zakupiono dla tego konta11 Dec 2008

I kurde jak to odzyskac????

© 2009 Valve Corporation. All rights reserved. All trademarks are property of their respective owners in the US and other countries. Privacy Policy. Legal. Steam Subscriber Agreement.

About Valve | Business Solutions | Jobs | Cyber Cafés

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to nie ma nic do rzeczy, mi chodzi o logowanie do konta Steam, zakładając że masz dwa konta (konto1 i konto2) i na każdym z nich masz inne gry to potem np. gry z konta1 są widoczne na konto2 jako "Wczytane". Nie da się ich uruchomić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi