dumpmuzgu Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 e to kupa. dzieki za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Gra jest całkiem ciekawa ale po prostu nudzi trochę strzelanie ciągle z jednej broni (jest tam tylko jedna broń i w niej 3 różne granaty). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Rozwiejcie moje wątpliwości... płacąc paypalem nie musimy być posiadaczem karty kredytowej, wystarczy, że przelejemy sobie kasę na konto a gdy skończą się środki na pp wtedy dopiero (opcjonalnie) może pobierać flotę z karty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 (edytowane) Tak. Mi ostatnio połączyło. Zabrało wszystko z konta pp i resztę, co brakowało z karty. Z tym, że jak bierze z karty to coś tam może doliczyć opłaty. Pokazuje przed zatwierdzeniem i pyta kto sfinansuje, nadawca, czy odbiorca. No chyba mniej więcej tak, raz tylko z karty brałem i chyba nic nie pomyliłem. Edytowane 31 Grudnia 2009 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 (edytowane) W UK normalnie pobiera z karty, jesli nie ma funduszy i nie ma opłaty za "doładowanie" konta. Być może zależy to od banku. Gdyby ktoś chciał gifta Edytowane 31 Grudnia 2009 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 pierwszego dnia - trzesienie ziemi - GTA 4 za 7,49 - i od tamtej pory same padaki, mam nadzieje ze zakoncza w dobrym stylu - 3 stycznia... np. DAO lub DIRT2 za 10 ojro :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Taa.. Obie te gry już były ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Co to je DAO? No nie mów, że same padaki bez przesady, niektóre tytuły ok, co innego ceny ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Dragon Age: Origins Na allegro sprzedają kody na Dirta 2 z pudełek po ATI ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Dragon Age Origins? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 pomarzyć zawsze można :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Ja myślę, że dadzą coś fajnego na sam koniec czyli w niedzielę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Ja myślę, że dadzą coś fajnego na sam koniec czyli w niedzielę. Wszystkie promocje co były do tej pory na raz. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domans Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 (edytowane) czy da sie dograc spolszczenie do mass e? pozdro Edytowane 1 Stycznia 2010 przez domans Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignus Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Kurde nie da się nic kupić zaraz po 18 bo tyle osób kupuje, że mi odrzuca. Też tak macie? Czy to u mnie coś? Mass Effect, yeah. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 (edytowane) dziś znów kicha... DMC 4 chyba już był w lepszej cenie, pozatym w CDA był za 14,99zł :D To normalne, że zaraz po 18 ciężko się wbić i coś kupić... Edytowane 1 Stycznia 2010 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 pytanie za 100 punktów czy jest opcja by mass efect byl PL? czy da sie to w steamie zalatwic czy trzeba bedzie cos dogrywac (i czy to nie narazi nas na bana) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Jak to jest z PL w ME? Wystarczy ustawić język w steam na PL czy coś więcej trzeba robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 pytanie za 100 punktów czy jest opcja by mass efect byl PL? czy da sie to w steamie zalatwic czy trzeba bedzie cos dogrywac (i czy to nie narazi nas na bana) Wersja steam nie posiada lokalizacji w naszym języku. Możesz ściągnąć sobie spolszczenie kinowe. Bana za to nie wyłapiesz. Btw nie ma to jak polska wersja z dubbingiem, nie każdemu podpasuje Dorociński i Różczka, ale fajnie się gra w pełni zlokalizowaną grę a dialogów jest w niej co nie miara. :) Na allegro można box'a PL wyrwać za 25zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 No klimatyczna ta polska wersja :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignus Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 No to po wielkich bojach z kartą kredytową, w końcu mi przyjęło tego Mass Effecta. 10 GB do ściągania... No i do tego nie chce nawet zacząć bo serwery przeciążone ;) Takie uroki steama ;] 15 zł za taką grę to aż szkoda NIE wydać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 szkoda ze NIE ma multi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 no i co... w singlu to ponad 30h zabawy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 No to po wielkich bojach z kartą kredytową, w końcu mi przyjęło tego Mass Effecta. 10 GB do ściągania... No i do tego nie chce nawet zacząć bo serwery przeciążone ;) Takie uroki steama ;] 15 zł za taką grę to aż szkoda NIE wydać ;) To zmień region pobierania na inny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 no i co... w singlu to ponad 30h zabawy ;]a potem co? uninstall? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 a potem co? uninstall? <_< No np. można grać od nowa. Zresztą taki urok gier z trybem SP... zresztą gra za 15zł to nie ma co marudzić jeszcze. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 a potem co? uninstall? <_<Od ksiazek i filmow tez oczekujesz multi? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Przepraszam, czy kupiony Mass effect przez steam-a nie ma multi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 (edytowane) Gdzie indziej kupiony też nie ma ;) Spokojnie mozna jeszcze raz przechodzić tą samą, już przypakowaną, postacią lub zacząć od nowa inną klasą. Można sobie jeszcze pobrać DLC po rejestracji klucza. Edytowane 1 Stycznia 2010 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 ahh, no tak :) Zapomniałem. Dawno temu przechodziłem tę grę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...