Ignus Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 To zmień region pobierania na inny. Co proponujesz? Bo w końcu ruszyło na niemieckim, ale idzie tylko 120 KB/s (na możliwych 512). Próbowałem na polskim, francuskim, angielskim i tylko wolniej było. Nie wspominając o tym, że jak się Polskę wybierze to się ściąga najwolniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Przy premierach/promocjach trzeba się uzbroić w cierpliwość ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Co proponujesz? Bo w końcu ruszyło na niemieckim, ale idzie tylko 120 KB/s (na możliwych 512). Próbowałem na polskim, francuskim, angielskim i tylko wolniej było. Nie wspominając o tym, że jak się Polskę wybierze to się ściąga najwolniej... Jak ostatnio ssałem batmana to szło na US serwerach maxem łącza. Może dlatego, że u nich noc była wtedy. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Te spolszczenie działa w 100%. Grałem w Mass Effect kilka tygodni temu bo był w takiej samej promocji. Co do dzisiejszych deali, żal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kais Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ja miałbym w gruncie rzeczy pytanie co do przedwczorajszego rzutu - kupiłem Medieval 2 i niezależnie czy to w tutorialu czy już kampanii, w momencie kiedy kliknę na jakąś jednostkę na mapie Europy, wywala mnie do windy, z okienkiem, że Medieval 2 zrobił niespodziewany błąd i sie wyłączy. Spotkał się ktoś może z tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Posiadam gierkę ale obecnie mam 600mb na partycji Steam :o Jak tylko zwolnie miejsce (w tygodniu, bo idę po dysk xD) to dam znać. W każdym razie spróbuj zainstalować Visual C++ Runtime Libraries 2005 lub 2008. Mi bez nich wcześniej gra nie odpalała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Dziś niestety też kicha - jedynie Trine warte uwagi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Trine juz bylo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 za 7.99... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 (edytowane) ... jedynie Trine warte uwagi...Czekałem i się doczekałem. :wink: Edytowane 2 Stycznia 2010 przez mortex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Trine zakupione - teraz czekam na jutrzejsza oferte Witchera oplaca sie za 10E ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Brata pytałem, czy warto... Powiedział, że lepszy niż DAO. No i wziąłem, chociaż jeszcze nie ściągnąłem. W każdym razie patrząc na ceny nówek na allegro to warto. Chociaż jest jeszcze opcja, że w ostatni dzień się pojawi w specjalach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Trine zakupione - teraz czekam na jutrzejsza oferte Witchera oplaca sie za 10E ? Witchera to się opłaca nawet za 100zł a nie 10E :P Wspaniała gra, jeden z rpg-ów wszech czasów i do tego zakupem wspierasz Polaków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Brata pytałem, czy warto... Powiedział, że lepszy niż DAO. No i wziąłem, chociaż jeszcze nie ściągnąłem. W każdym razie patrząc na ceny nówek na allegro to warto. Chociaż jest jeszcze opcja, że w ostatni dzień się pojawi w specjalach ;) a czy na STEAM-ie to wersja PL? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 (edytowane) Wg opisu jest. Z tymi opisami nie można być na 100% pewnym, lecz w tym przypadku raczej jest akuratny ;) Tzn. ostatnio się "przejechałem" (bo i tak bez rożnicy) na opisie promocyjnej paczki Overlord (1 i 2). Było napisane, że jest, a nie było. Potem zmienili. Jak kupowałem Mirror's Edge to okazało się, że jest dostępny pl, chociaż w opisie nie było - potem dopisali. Edytowane 2 Stycznia 2010 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Jak nie to juz nie az tak warto, ale na pewno da sie podmienic sciezki (amerykanie tak robili z pudelkowym Wiedzminem - podmieniali audio i grali w wersje PL z ang napisami), wiec i napisy tez sie pewnie da podmienic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Jak nie to juz nie az tak warto, ale na pewno da sie podmienic sciezki (amerykanie tak robili z pudelkowym Wiedzminem - podmieniali audio i grali w wersje PL z ang napisami), wiec i napisy tez sie pewnie da podmienic. :blink: - amerykance z polskim audio? a czy przypadkiem juz jutro nie skoncza sie promocje? - ma byc do 3 - byc moze dzisiejsze promocje sa ostatnimi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Nie, jutro ostatnia się zaczyna o 18. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 :blink: - amerykance z polskim audio?A jednak ;) Oczywiscie nie mowie tu o tzw. szerokiej populacji, tylko o maniakach z forum RPGwatch.com ale jednak. Inna sprawa, ze Atari bardzo dalo [gluteus maximus] z wersja angielska pierwszego (nierozszerzonego) wydania Witchera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kais Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Też czekam na dzisiejszy rzut... Może GModa by dali np ;P. Niestety biblioteki c++ nie pomogły nic :(. Musze poszukać jeszcze na steamowym forum - może tam coś napisali o tym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Same "hity" dziś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 (edytowane) czy taki steamowy stalker bedzie dzialac po wgraniu modow? czy jednak wskazana jest zwykla wersja do modowania? //nie mylic modow z patchami. Edytowane 3 Stycznia 2010 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zikowy Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Na steamie jest od razu wersja 1.0005 stalkera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Same "hity" dziś...Chyba mam Déjà vu. Też mi ładne zakończenie. LoL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Po cichu liczyłem na L4D2 w jakiejś fajnej cenie... no ale... czy ktoś kto kupił już bioshocka via steam odpowie mi jak jest ze spolszczeniem tego ? można wgrać to ze strony cenegi na przykład ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 zaraz sie okaze ze killing floor to najrozsadniejsze wyjscie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wreq za nowa gra, żeby dawali chociaż 50%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wiem, wiem - tylko się łudziłem ;) będzie kupić na allegro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domans Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 ja tam na stalkera i gta sie wczesniej spoznilem wiec dla mnie promocja super;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 braciak zalozyl nowe konto na steamie i chcialbym mu kupic w formie giftu 'Torchlight' (jego Visa z iPKO nie bangla) - z tym ze 2 tyg. wczesniej sam sobie kupilem ta gierke - wiec nie wiem czy banana za to nie dostane i czy wogole to pojdzie... ktos sie orientuje jak to jest? i czy wogole 1 gierke musi kupic sam dla siebie czy to nie ma znaczenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...