ernik Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 czy mozna legalnie spolszczyc Bioshocka pobranego ze steam-a? ktos probowal? jest podobno oficjalne spolszczenie od Cenegi... -> http://www.exsite.pl/2007/09/26/spolszczen...y_bioshock.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 (edytowane) Sam chciałem spolszczyć, ale jakoś nic nie znalazłem. Każda instalka twierdzi, że nie znalazła gry w odpowiedniej wersji. Trine 75% Off! - 5€ (do czwartku) Edytowane 10 Lutego 2010 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 nie wiecie czy to Trine jest na steamie w polskiej wersji językowej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 (edytowane) Languages: English, Finnish, French, German, Italian, Spanish wlasnie sciagam, wiec ewentualnie bede mogl potwierdzic ale nie nastawialbym sie na obecnosc PL. edit tak jak przypuszczalem w wersji steamowej nie ma polskiej lokalizacji Edytowane 10 Lutego 2010 przez yngwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 znalazłem spolszczenie na necie, myślicie, że można je wgrać bez obaw o zbanowanie konta na steamie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 Tak, sam mam wiele gier tak właśnie spolszczonych i działają bez problemu. Uważaj tylko na gry z VAC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 trine -weszła mi cena w dolarach do koszyka :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 (edytowane) Weekend Deal: Mount & Blade 85% Off! Może się skuszę :) Edytowane 12 Lutego 2010 przez Outlander Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Ja jestem spłukany, a chętnie bym się skusił, może znajdzie się druga taka okazja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szquar Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Panowie pomocy!!! Przepraszam z góry jeżeli odpowiedź na moje pytanie jest gdzieś na forum ale mam ciśnienie na tą gierkę a pobieżne poszukiwania podobnego pytania nic nie dały. Pożyczyłem od kolegi modern warfare 2, mam jego nazwę konta na steamie i hasło, gierka rzecz jasna oryginalna. Więc wybieram opcje że posiadam już konto i wpisuję hasło i login który mi podał, potem wyskakuje okienko w którym mam wpisać klucz, wpisuje i [gluteus maximus], piszę mi że gra jest już zarejestrowana i nic nie da się dalej zrobić oprócz przerwania instalacji. Co zdobić? Dodam że bardzo, bardzo, bardzo chciałbym zagrać w te gierkę:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Jak już jest przypisana do jego konta, to się na nie logujesz i przechodzisz na zakładkę "moje gry". Tam powinna być na liście. Ściągasz ją i odpalasz. Ewentualnie odpalasz instalację z płyty, jak masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szquar Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 wiem że pewnie kolejne głupie pytanie, ale jak mam dodać grę? Bo w 'moje gry' nic nie mam a jak chce dodać ze steama to jest tylko opcja żeby kupić a instalka z gry (płytki mam) mi nie chciała iść przez ten klucz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 To znaczy, że NIE podał ci konta, na którym jest dodany MW2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szquar Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 (edytowane) No właśnie chodzi o to że chyba podał. Nie ma żadnej innej gry ze steama z tego co mi wiadomo edit: OK! juz się wyjaśniło, jest jednak drugie konto:) Edytowane 12 Lutego 2010 przez szquar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Nowy stalker jest na steamie za 10 euro ;) jezeli ktos lubi to moze sie skusi, mi by musieli doplacic zebym to sciagnal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 O! Dzisiaj to widziałem, ale nie było dla nas dostępne przez Steam. A przez przeglądarkę pokazywało ceny 19,99€/29,99€. Widocznie poźniej uaktualnili naszą strefę. Co do zakupu, po ClearSky, raczej się nie skuszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 a ja poczekam az spadnie do 5E :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 To jest promo dla tych, którzy mają STALKERA lub Clear Sky już na koncie - wówczas dostajesz nowego za 9€. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 no tak. cos mi to za tanio wygladalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Shadowgrounds Pack - 4,99€. Fajne to? Muzyczka z trailera mi się podobała :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bleszczynski Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Shadowgrounds Pack - 4,99€. Fajne to? Muzyczka z trailera mi się podobała :lol: Nie grałem, ale leżą na półce - obie części były w CDA, można więc pewnie za grosze dorwać. Ponoć można w to grać w coopie na jednym kompie. Prawda eto? Może bym z żoną spróbował :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Gierka fajna, druga część troche lepsza. Nawet fajna fizyka. Coop tylko lokalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Shattered Horizon Free Weekend (available for 50% until Monday) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Na Steamie K.O.T.O.R kosztuje 8,99, a na D2D 6,95 eurasów, nie wiecie czy jest możliwość odpalenia gry zakupionej przez stronę D2D na steamie?czy na tej stronie D2D otrzymuje się tylko klucz umożliwiający ściągnięcie z sieci gry czy trzeba instalować jakiegoś managera z D2D i tam instalować grę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 sciagasz z direct 2 drive instalke i masz nie użyjesz jej w Steam (ani cdkeya), tylko niektóre gry da się zarejestrować na Steam ale na szczeście jest ich coraz więcej: https://support.steampowered.com/kb_article...=7480-wusf-3601 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 (edytowane) Czy mogę dodać Crysis i Crysis Warhead kupione w EA Classic do Steam'a? W ogóle jest jakaś lista gier, którą można dodać? ;) Gdzie można kupić DoD: Source? W Empiku nie ma, na allegro nie ma. Zostaje tylko steam Store ;). EDIT Już wszystko wiem, dzięki, im starszy tym głupszy jestem... Edytowane 19 Lutego 2010 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 (edytowane) A kliknij linka w poście powyżej Edytowane 19 Lutego 2010 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignus Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 (edytowane) Kurcze nie wiem co się stało, ale dzisiaj wykasowało mi całą listę kontaktów na steamie. Pół biedy to - jak próbuję dodać kogoś do listy od nowa, to mam status wysłano zaproszenie, ale ta osoba ma mnie na liście i w związku z tym - nie może mnie dodać drugi raz :/ Tymczasowa awaria czy zgłaszać? EDIT: http://forums.steampowered.com/forums/show...d.php?t=1156864 Szlag by to trafił... Ale niektórzy nie tracą poczucia humoru: http://i47.tinypic.com/2isv591.png :D Edytowane 23 Lutego 2010 przez Ignus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Ignus, ja i dwóch moich znajomych również straciło całą listę... Zapewne robią coś z community i za jakiś czas wszystko wróci do normy. (mam nadzieję ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 (edytowane) padlo kiedy gralem w total wara, wszystkim wcielo friendslisty :x btw jakie to nasze forum jest cienkie ;D na forum steama przez 10h napisali 100 stron w topicu :D update: jak pisalem tego posta doszlo kolejne 5 :lol: Edytowane 24 Lutego 2010 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...