ath Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Aktualnie powtórka ze świąt - GTA IV za 7,50 Kurde znowu się nie załapałem. :) Może podobnie jak w ostatnie święta, będzie pod koniec tygodnia obniżka ofert z zeszłych dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Raczej nie, bo to jest tydzień z Rock* i jest tak że na wszystkie gry jest zniżka, a od czasu do czasu przez 3h, jest mega obniżka (~75%) na jedną z gier, było Vice City, było IV, ale mogę się mylić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 (edytowane) Bully: Scholarship Edition do 19:00 za 7,49€. Warte uwagi? Edytowane 28 Kwietnia 2010 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Gra od rockstara, ma klimat, obejrzyj filmiki i gemplaye. Moim zdaniem 7,49 za tą grę to i tak za dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 No i jest Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City za 15,74€. Cholera, a ja już wziąłem za 20,99€ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Liberty City Stories właśnie wziąłem, wyszło 62zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 GTA CLASSIC - 7,49 ojro no i co tu brac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Tak się czaiłem na GTA: SA, a tu w klasykach siedzi... hmm.. Ciekawe czy samodzielnej nie wystawią :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knrdz Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 (edytowane) Tak się czaiłem na GTA: SA, a tu w klasykach siedzi... hmm.. Ciekawe czy samodzielnej nie wystawią :rolleyes: Jeśli wystawią, to 2,5€ taniej. Niecałe 10 zł za GTA3 i Vice City chyba warto dać? Nawet na wyprzedażach KK wyszłyby 2 razy drożej... Gdybym nie miał VC, to bym się nawet nie zastanawiał. Edytowane 28 Kwietnia 2010 przez knrdz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ktoś wie czy działają save-y z retailowych wersji? Bo wiem że chyba przynajmniej w San Andreas był problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 No i jest Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City za 15,74€. Cholera, a ja już wziąłem za 20,99€ :lol: To była tylko zniżka 25% :( liczyłem co najmniej 50, za tyle bym kupił, a tak to raczej muszę czekać do świąt ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Musiałem odinstalować Steama. Teraz wgrałem go na nowo i wszystkie gry mam widoczne jako niezainstalowane. Czy wystarczy nadpisanie pliku StemApps, żeby nie ciągnąć wszystkich gier od początku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Jest GTA: SA za 4,99€ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 A tam SA, pluje sobie w brode i pewnie bede plul jeszcze jakis czas ze nie kupilem pack'a za 7 euro z gta1, 2, 3 ehhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanko Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 A tam SA, pluje sobie w brode i pewnie bede plul jeszcze jakis czas ze nie kupilem pack'a za 7 euro z gta1, 2, 3 ehhh Przecież jest Grand Theft Auto: Trylogia w kolekcji klasyki, która zawiera właśnie gta, gtaII i gtaIII. Cena 30zł, więc nawet taniej niż w głupim steamie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Jedynki i dwójki i tak byś nie dostał - niedostępne u nas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Przecież I i II są od dawna dostępne w Rockstar Classics za friko: Rockstar Classics - Free Downloads ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 była dziś jakaś ciekawa promo? Bo nie miałem jak śledzić :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Package: Codemasters Racing Pack Ciekawe ile potrwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 (edytowane) dzieki za info, kupione... kiedy ja w to pogram... ehh... BTW. czy u was tez jest cos nie tak z ta nowa wersja Steama? a konkretnie z zapamietywaniem hasel, bardzo czesto zdaza mi sie - praktycznie codziennie ze przy probie logowania mam 'brak hasla', a zapisuje je na kompie, a po wpisaniu dobrego mnie odrzuca, musze haslo resetowac przez steam (kod/odp.na pytanie)... dodatkowo po zmianie hasła mam mail z info o zmianie a przy zmianie 'nieautoryzowanej' nie mam takiej informacji... odpowiedz na pytanie i mail w ustawieniach sie nie zmienia... czyzby ktos probowal przejecia konta? jakos to zglosic? do kogo? jest suport w jezyku PL? bo ja to z angielskim na bakier jestem... Edytowane 30 Kwietnia 2010 przez ernik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 (edytowane) Napisz mi na PW co chcesz im napisać to Ci to przetłumaczę :) Polskiego supportu nie mają. Edytowane 30 Kwietnia 2010 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 Zainstalowałem Napoleona: Total War, zaaktualizowało mi Steama. Jak próbuję włączyć grę, pojawia się okienko: "Przygotowanie do uruchomienia Napoleon: Total War", ale zamiast włączyć grę, to okienko zaczyna migać, włączać/wyłączać się, a po ok. 5 minutach przestaje i znów jestem w panelu Steama. :( Czy ktoś spotkał się z takim problemem? Jak sobie z tym poradzić? Reinstalowałem grę i Steama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 ...cholera, nowy update to GTA4 kompletnie zepsuł mi grę. Tekstury zaczęły przeistaczać się w połać mazi, a framerate jest tylko gorszy. grrr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 ...cholera, nowy update to GTA4 kompletnie zepsuł mi grę. Tekstury zaczęły przeistaczać się w połać mazi, a framerate jest tylko gorszy. grrr. mam to samo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 (edytowane) A mi cos nie odpala demo trine... //edit Po przekopaniu logów, widzę ze brakuje pliku PhysXLoader.dll, wiec zassałem go z dllfiles wrzuciłem do katalogu z gra. Gra niby odpala teraz lecą filmy, ale po wstawkach się wywala :/ Dodam ze mam najnowsze stery i najnowszego physx... // ok już odpaliłem, troszkę "na około" Edytowane 3 Maja 2010 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 jest promocja na pakiet civilizacji 4 za 10 euro ;) w sumie prawie sie skusilem, ale tylko kolonizacji nie mam w wersji pudelkowej, ktora w sklepie kosztuje ~20 zl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 A mi cos nie odpala demo trine... //edit Po przekopaniu logów, widzę ze brakuje pliku PhysXLoader.dll, wiec zassałem go z dllfiles wrzuciłem do katalogu z gra. Gra niby odpala teraz lecą filmy, ale po wstawkach się wywala :/ Dodam ze mam najnowsze stery i najnowszego physx... // ok już odpaliłem, troszkę "na około" moze byc problem z tym ze masz najnowszego physx... u braciaka trzeba bylo zainstalowac physx 8.x coby GTA4 ruszylo... gdzies wyczytalem na forum ze dla GF8x (moze i dla 9x) TRZEBA najpierw zainstalowac wersje 8.x.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Jakie GTA IV? Do tej gry nie trzeba instalować żadnego PhysX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Jakie GTA IV? Do tej gry nie trzeba instalować żadnego PhysX. sory, moj blad, instalowal starsze physx do settlersow: narodziny imperium(wywalalo mu jakis blad z plikiem physx*)... a ze robil reinstalke physx/sterow do grafy, bo i gta4 mu nie dzialal to przyznaje sie do bledu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przelip Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Jestem nowym użytkownikiem Steama i mam kilka pytań: - czy gry pobrane przez Steam można sobie zgrać np. na płytkę DVD, żeby po formacie nie trzeba było znowu pobierać gry (np MW2 11 GB przy łączu 1 Mbit :) trochę to trwa ) - czy po reinstalacji Steama po formacie dysku, wszystkie osiągnięcia lvl itp. będą nadal na moim koncie czy są one zapisywane tylko i wyłącznie na dysku? Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...