Camis Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 Aż dziw bierze, że koleś od marca do dziś nabił już ponad 470 komentarzy z czego zaledwie jeden to negatyw. Ja sie nie dziwie, wiekszosc kupujacych na allegro to picki bez jaj... Boja sie wystawic nega, zeby nie dostac odweta :lol: A pozniej placz jak jakis wałkarz ich zrobi, a przeciez nie mial negatywow... Chore to jest, jak mi cos nie pasowalo w transakcji to wystawiam adekwatny komentarz. Jak dostane odweta to podpisuje pod nim ze to odwetowiec i koniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lefty Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 (edytowane) Ja sie nie dziwie, wiekszosc kupujacych na allegro to picki bez jaj... Boja sie wystawic nega, zeby nie dostac odweta :lol: A pozniej placz jak jakis wałkarz ich zrobi, a przeciez nie mial negatywow... Chore to jest, jak mi cos nie pasowalo w transakcji to wystawiam adekwatny komentarz. Jak dostane odweta to podpisuje pod nim ze to odwetowiec i koniec. Masz rację i ja się z Tobą zgadzam w 100% bo sam tak robię i wali mnie czy dostanę odweta czy nie ale gdybyś doczytał dokładnie moją wypowiedź to z pewnością zauważyłbyś iż napisałem, że komentarze ludzie wystawiają najczęściej tuż po zakończeniu aukcji i otrzymaniu towaru a grę tracą np. za miesiąc i wtedy już jest po frytkach, nie zmienisz pozytywa na negatywa, możesz jedynie dodać odpowiedź na komentarz sprzedawcy co i tak nie zmienia oceny całej transakcji. Mimo to warto jednak taką odpowiedź dodać jak i zgłosić to do allegro i dać im do zrozumienia, że nie jest to jednostkowy przypadek więc powinni się zainteresować tym, że umożliwiają komuś robienie przekrętów. Edytowane 26 Maja 2010 przez Lefty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 ja postraszyłem i podpuściłem jednego cwaniaka, zaczął mi grozić w mailach, więc miałem kartę przetargową... kasę zwrócił, bo jakbym się uparł miałby spore nieprzyjemności... a nie warto tak kombinować dla kilkudziesięciu złotych... co do gier kupowanych wirtualnie... klucze kupowane do steam, czy tam eadownloadera... nie wystawiać komentarza przez 100 dni (chyba taki okres można cofnąć paypala, po 3 miesiącach gry już stracić nie powieneś), zachować sobie aukcję na stronie moje zakupy, by mieć jej numer w celu wystawienia komentarza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 HL2 na Maca... http://blog.machinima.com/insidegaming/2010/05/27/first-look-half-life-2-on-the-mac/comment-page-1/#comment-10 nie wiem czy się śmiać czy płakać z tego tekstu ;x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jipang Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 (edytowane) Kto zna temat z kilkoma kontami uzytkownikow w Windows 7 i steam (byc moze tak samo jest w XP). Mialem poinstalowane sporo rzeczy na steamie w win7 na koncie administratora. Utworzylem konto uzytkownika i odpalilem na nim steama. Zaczelo mi od nowa aktualizowac CoD MW 2 i Warhammera 40k DoW2 ale nie zwykla aktualizacja tylko po kilka giga. AvP sie zrypaly wszystkie teksty w menu. Co jest grane? Jak zrobic obluge bezproblemowa kilku kont w windowsie ze steam? Edytowane 4 Czerwca 2010 przez jipang Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 W ten weekend jest darmowy weekend Shattered Horizon. Klient wazy jakies 1.5 GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 znowu. chyba maja kiepska sprzedaz :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 Biorac pod uwage, ze w aktualnej promocji jest po 10 baksow, to chyba tak. :) Pogralem chwile i zupelnie nie moge sie w tym ogarnac. Sam pomysl jest fajny i sterowanie jest w miare ok, ale ciezko sie poruszac w takiej przestrzeni 3D, postacie ruszaja sie mulowato (co akurat jest realistyczne), wiec jak ktos nas wezmie na cel z kierunku, w ktory sie nie patrzymy, to zazwyczaj jest po ptakach zanim ogarniemy sie skad strzelaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 imho szkoda czas... ta gra jest po prostu marna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 Glupie pytanie: skonczyl sie free weekend, Shattered Horizon zniknal mi z listy gier w Steamie, pliki zostaly. Mozna tak po prostu usunac katalog z gra ze steamapps, nic sie Steamowi nie popierniczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 Możesz spokojnie wywalić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 Glupie pytanie: skonczyl sie free weekend, Shattered Horizon zniknal mi z listy gier w Steamie, pliki zostaly. Mozna tak po prostu usunac katalog z gra ze steamapps, nic sie Steamowi nie popierniczy? Przez dodaj/usun programy powinno się dać. Jak tam miałem w przypadku MW2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Mam takie bardzo głupie pytanie. Czy istnieje możliwość wykonania offline aktualizacji gry z steam (hl2)? Na razie przyszło mi do głowy coś takiego: zgrać na przenośny dysk hl z kompa w domu, przynieść go tu i wgrać, zrobić aktualizacje i skopiować na dysk przenośny, wgrać w domu. Tyle że to cholernie dużo danych do przewalenia w tą i na zad dlatego pytam czy da się prościej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knrdz Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 (edytowane) Mam takie bardzo głupie pytanie. Czy istnieje możliwość wykonania offline aktualizacji gry z steam (hl2)?CFToolbox - zrobić plik .archive na komputerze "do zaktualizowania", na komputerze z aktualną wersją wygenerować update na podstawie tego .archive, wreszcie - zaaplikować update na pierwszym komputerze. Prościej (w sensie przenoszenia jak najmniejszej ilości danych) się nie da, bo pliki .gcf nie są na wszystkich komputerach binarnie identyczne, choćby były w tej samej wersji i miały identyczną zawartość - zależy to choćby od momentu ich patchowania. Aha - jeśli boisz się podawać dane swojego konta w nieznanym programie, załóż sobie jakieś dodatkowe konto, może być bez żadnych gier, byle sobie .blob mógł program pobrać; nie będzie działało aktualizowanie plików bezpośrednio ze steama - bo konto nie będzie miało uprawnień do tych plików, ale opisaną wyżej procedurę da się przeprowadzić. Edytowane 8 Czerwca 2010 przez knrdz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 http://pclab.pl/news42065.html Ciekawe co zaprezentują na e3. W dnf akurat nie wierze, ale coś od jakiegoś czasu wisi w powietrzu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 (edytowane) Ściema.... :D B-) http://img41.imageshack.us/img41/1589/dukevalve61810.gif http://i47.tinypic.com/2j3paw5.jpg ImageShack Album - 4 images Edytowane 8 Czerwca 2010 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 No nic - jak to ostatnio bywa z Valve - trzeba zaczekać na samo E3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignus Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Czy ktoś się orientuje - obecnie mamy w wysprzedaży Oblivion GOTY, Morrowind GOTY i F3 GOTY. Czy do tych wersji można wgrywać bezproblemowo mody? Bo to jedyny czynnik zatrzymujący mnie od kupna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 O ile wiem nie powinno być problemów ale może niech ktoś to jeszcze potwierdzi. Ja i tak już kupiłem, o ile Morro jest w tej samej cenie co u nas to cena na Obliviona jest dobra, szczególnie że to wersja deluxe czyli bogatsza. O dziwo tym razem zakupy poszły bezbłędnie mimo że wpisałem dokładnie to samo co poprzednio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 O ile ktoś lubi klimaty a'la Samorost/Machinarium, to polecam The Misadventures of P.B. Winterbottom za 3.99 ojro... Fajna klimatyczna platformówka o zbieraniu ciastek :D Gameplay -> 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 A Fallouta to nie lepiej retaila z UK kupić? http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/fallout-3-game-of-the-year-edition/10052890.html Wprawdzie chwilowo wyprzedane, ale zapewne się za pare dni pojawi, jak to zwykle bywa. Z wysyłką funt więcej niż cena UK na Steamie, a gra nie wymaga nawet płyty w napędzie do uruchomienia (odpalając bezpośrednio, nie przez launcher). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Metro 2033 w promocji za 17.99 euro... także po naszemu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Ja tam wiem, czy promocja? METRO 2033 STEAM SKLEP AUTOMAT 24/7 klucz w 5 min! (1061185321) - Aukcje internetowe Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Tylko ciekawe, czy taki kluczyk jest na pewno legalny i ok, zeby sie nie okazalo, ze wydamy kase a tu banik konta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignus Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 No z obecnym przelicznikiem nie wychodzi aż tak drożej jak na tej aukcji więc nie warto ryzykować. Tyle gier mam, że wole jednak kupować ze Steama :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Ja tam wiem, czy promocja? METRO 2033 STEAM SKLEP AUTOMAT 24/7 klucz w 5 min! (1061185321) - Aukcje internetowe Allegro ~10zł to nie jest jakaś drastyczna różnica... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 po reinstalce systemu zainstalowalem steama i caly czas wyskakuje mi okienko "łączenie z kontem xxx", o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Poczekaj dłużej, wyłącz torrenty, w ostateczności wykasuj pliki steama (zostaw tylko to co ważne - steamapps i steam.exe), reszta się ściągnie od nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 (edytowane) http://pclab.pl/news42065.html Ciekawe co zaprezentują na e3. W dnf akurat nie wierze, ale coś od jakiegoś czasu wisi w powietrzu. No i nic nie zaprezentują, konferencja odwołana: VG247 Edytowane 12 Czerwca 2010 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfenpl Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Dzisiaj zakupiłem Fallout 3. Pobrałem, zainstalowałem. Ale w czasie uruchamiania pojawia się mi błąd: "Nie można nawiązać połączenia z serwerem kluczy". Ile taki przestój owego serwera może trwać? Czy jest jakiś inny sposób na uruchomienie w tym czasie tej gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...