Astro Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Jeśli nie mają awarii servera to zapewne skończyły im się dostępne klucze do live, zakładając że jutro zamówią świeże to pewnie dopiero we wtorek pograsz, inaczej gry chyba nie odpalisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 To brawa dla nich, jako że ta gra nie wymaga LIVE, jest to tylko opcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfenpl Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Podejrzewam że klucz potrzebny jest jedynie z pierwszym razem do uruchomienia gry, a później jedynie do trybu wieloosobowego. Więc trzeba czekać jednym słowem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 (edytowane) No i nic nie zaprezentują, konferencja odwołana: VG247 Instead, all the stuff that will be happening from the developer will happen on the E3 show floor at the Los Angeles Convention Center.Może jednak coś pokażą. Edytowane 13 Czerwca 2010 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Podejrzewam że klucz potrzebny jest jedynie z pierwszym razem do uruchomienia gry, a później jedynie do trybu wieloosobowego. Więc trzeba czekać jednym słowem... To źle podejrzewasz. Retailowa gra nie potrzebuje wcale klucza, ani płyty w napędzie. Trybu wieloosobowego przecież nie ma, LIVE w tej grze jest tylko do zbierania achievementów i kupna DLC, nie trzeba ani raz z tego korzystać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 EA Week Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 nice ;) szkoda, ze takie "okazje" mozna wyrwac za kazdym razem kiedy przechodzimy obok sklepu z grami :P btw ciekawe co w czwartek dadza ;] merc na obrazku nie zapowiada nfs'ow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackedeyed Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Troszeczkę się wkur**łem, ponieważ zakupiłem Crysis Maximum Edition w tej promocji za 18 Euro i niemiła niespodzianka. DRM z możliwością TYLKO 5 AKTYWACJI !!! Wywalone pieniądze w błoto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) Podobno max 5 instalacji jednocześnie, natomiast reinstalować można ile się chce. Dotyczy tylko Warhead'a i jest to napisane na Steamie więc mogłeś wiedzieć przed zakupem, nikt Cię nie oszukał. ;) Edytowane 16 Czerwca 2010 przez borsuczy_król Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) nice szkoda, ze takie "okazje" mozna wyrwac za kazdym razem kiedy przechodzimy obok sklepu z grami btw ciekawe co w czwartek dadza ;] merc na obrazku nie zapowiada nfs'ow Mi to wygląda na BMW i NFS Shift. Swoją drogą ta promocja trwa do 10 AM Pacific Time dnia następnego, czyli u nas do 19:00, czyli na dobrą sprawę u nas jest dzień opóźnienia. Edytowane 16 Czerwca 2010 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignus Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 W czwartek będzie Burnout Paradise i NFS Shift (gdzieś na forum steama jest więcej grafik). Jaka cena to się dowiemy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackedeyed Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Podobno max 5 instalacji jednocześnie, natomiast reinstalować można ile się chce. Dotyczy tylko Warhead'a i jest to napisane na Steamie więc mogłeś wiedzieć przed zakupem, nikt Cię nie oszukał. ;) E E. Na Crysis także 5 aktywacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 A na ilu kompach chcesz w to grać? Bo istnieje coś takiego jak "deaktywacja" którą wykonujesz choćby przed formatem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 (edytowane) Oddam guest pass na Alien Breed: Impact. Ważne do 2010-07-04 (zapomniałem, że mam). Edytowane 17 Czerwca 2010 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lefty Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Ja tam wiem, czy promocja? METRO 2033 STEAM SKLEP AUTOMAT 24/7 klucz w 5 min! (1061185321) - Aukcje internetowe Allegro A za kilka miesięcy steam zabierze Ci grę bo się okaże, że trefna? Dziękuję, już wolę na innej aukcji kupić za 60zł wersję pudełkową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Fajna cena za Burnout Paradise, reszta nic ciekawego jak można się było spodziewać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 tez sobie wzialem Burnouta, zostaly jeszcze dni z DAO i ME(tak przypuszczam), ale przy tych cenach to 50% obniżka nie bedzie zbyt zachecajaca... ;/ a zdziwie sie jesli zrobia wieksza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) tez sobie wzialem Burnouta, zostaly jeszcze dni z DAO i ME(tak przypuszczam), ale przy tych cenach to 50% obniżka nie bedzie zbyt zachecajaca... ;/ a zdziwie sie jesli zrobia wieksza... Dziś Spore, Dead Space i Mirror's Edge... według ich rozpiski... też łyknąłem Burnouta - cena niezła... Edytowane 18 Czerwca 2010 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Dziś Spore, Dead Space i Mirror's Edge... według ich rozpiski... też łyknąłem Burnouta - cena niezła... a jaka rozpiska na sobote-niedziele? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zerknij w post #1056. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Szału dziś nie ma niestety - jedynie ME w fajnej cenie (zdaje się, że taka już parę razy była)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Tia, nic specjalnego. Zakupilem Mirror's Edge, bo wczesniej jakos mi umknal :) Zobaczymy, co w weekend bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Panowie, czy ktoś próbował "spolszczyć" Mass Effect ze Steam'a ? Bo niestety via steam polskiego nie ma (przynajmniej w opisie)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 (edytowane) wstyd STEAM-ie!! ME2 nawet -50% szkoda im bylo... no nic, trzeba poczekac na swiateczna wyprzedaz... Edytowane 19 Czerwca 2010 przez ernik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Panowie, czy ktoś próbował "spolszczyć" Mass Effect ze Steam'a ? Bo niestety via steam polskiego nie ma (przynajmniej w opisie)... Tak działa spolszczenie (potwierdzone u kumpla). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Dzięki... Ostatni dzień i niestety kicha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Fakt, lekka bieda. Ogolnie ten tydzien promocji raczej malo udany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 a co, wy kupujecie gry, zeby tylko miec ? to jakis sposob nowego kolekcjonowania gier ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Ale o co Ci chodzi? Zaoferowane na Steamie ceny sa zwyczajnie nieatrakcyjne w stosunku do tego, co mozna znalezc na Allegro czy nawet w polskich sklepach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Ja Panowie nie wiem w ogole o co chodzi w tych ostatnich postach. Costi ma racje, promocja kiedy gre kupie w pl za 80zł a na steam jest przeceniona z 200 do 100zł to smiech na sali :). Aczkolwiek samo zalozenie platformy bardzo mi pasuje. Nie musze nic nagrywac, pamietac kodow, kupuje i mam + moge korzystac z uslug steam community - czyt. zapraszac znajomych do gry, badz po prostu z nimi czatowac nie wychodzac z aplikacji. Troche sie zwiazalem ze steam przez te pare lat mimo ze ceny produktow w 'store' maja astronomiczne. Co nie oznacza ze nie poluje z przyjemnoscia na oferty jak Mirror's Edge. Swoja droga jak GTA4 w d2d bylo za 5euro, to wolalem wydac +2euro ale miec gre na steam. Taki ze mnie fanboj ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...