SilaHD Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Dzisiaj KotOR za 2.25e. :) KotoR działa pod WIn7 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 KOTOR na Win7 + kilka inych problemów - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 KOTOR na Win7 + kilka inych problemów - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Dzięki :rolleyes: Jednym słowem może działać, ale niekoniecznie.:lol::mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Odpaliłem na chwilę początek i u mnie działa normalnie na Win7 x64. Poźniej sprawdzę na lapku z ATI. Tylko rodziałek nie ma panormicznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knrdz Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Tylko rodziałek nie ma panormicznych.Jest fix na wsgf. Ktoś nawet cały interfejs 2D przerobił na potrzeby rozdzielczości panoramicznych (żeby nie był rozciągnięty). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 (edytowane) Osoba z listy steam'a przesłała mi wiadomość: help me please Vote for me in Steam please I participate in competition http://steamcommuunitystarsteam.t35.com/ Niezła ;) próba wyłudzenia konta... To tak dla informacji i w ramach ostrzeżenia... Edytowane 15 Września 2010 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 ta osoba zapewne juz nie ma swojego konta steam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Pewnie tak, zwłaszcza po moim info do supportu... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Bardziej chodzi o to że konto takie już wcześniej jest ukradzione i z niego ktoś próbuje oszukać nast osoby. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 dokladnie... kiedy komus zawina konto do calej jego friendlisty tez wysylaja podpuche, ze niby od przyjaciela ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 Wynika z tego że w dzisiejszych czasach nie warto mieć przyjaciół. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 (edytowane) Internetowych ;-) PS: Po aktualizacji steam nie łapie mi połączenia... też tak macie? Edytowane 17 Września 2010 przez Nicolass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 U mnie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 Problem rozwiązał się sam, nie wiem o co chodziło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 (edytowane) Steam znowu sie z hu... na łby zamienił. Mafia 1 za Ł6.99 pod czas gdy wersja na płycie w pudełku jest w sprzedaży w CEX za 80 pensów (3.60PLN) http://uk.webuy.com/product.php?sku=5026555033848 Już lepiej Godfather 2, na płycie, z lepszą grafiką, na licencji, niż starą Mafię. Edytowane 18 Września 2010 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knrdz Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 Już lepiej Godfather 2, na płycie, z lepszą grafiką, na licencji, niż starą Mafię.Palmę pierwszeństwa w najbardziej okazyjnych sandboksach dzierży do końca tygodnia Just Cause 2, za 6,5GBP w sklepie Eidosa (oczywiście rejestruje się na Steamie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 (edytowane) Palmę pierwszeństwa w najbardziej okazyjnych sandboksach dzierży do końca tygodnia Just Cause 2, za 6,5GBP w sklepie Eidosa (oczywiście rejestruje się na Steamie). ale ciekawe czy ktos z UK moze kupic jako GIFT dla osoby z Polski i bez problemu zarejestrowac na Steam-ie, bo kupic stad nie mozna... Edytowane 19 Września 2010 przez ernik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knrdz Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 (edytowane) ale ciekawe czy ktos z UK moze kupic jako GIFT dla osoby z Polski i bez problemu zarejestrowac na Steam-ie, bo kupic stad nie mozna...A dlaczego miałby nie móc, skoro zaraz pod guzikiem "Buy now" masz drugi "Buy as a gift"? Aha - i niekoniecznie z UK, da się kupować także w Irlandii, ciekawe czy w Europie kontynentalnej też, a tylko Polskę traktują jak trzeci świat. Edytowane 19 Września 2010 przez knrdz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 Terms of sale 2. SERVICED COUNTRIES Our Site is intended for use by consumers resident in the United Kingdom, Ireland, Denmark, Faroe Islands, Finland, Greenland, Iceland, Norway, Sweden, or New Zealand ("Serviced Countries") and the products and services displayed on our Site are not available for purchase by individuals outside of the Serviced Countries. No orders for the delivery or supply of a Product or Service will be accepted from anyone not resident in a Serviced Country. Your credit card billing address must be in a Serviced Country and Products will only be delivered to that credit card billing address. GIFT When you gift a game you´ll pay for it and will receive the invoice. The licence and the download link for the game will be sent to the recipient by email. PLEASE NOTE: the game will only be downloadable from the serviced countries listed in the Terms of Sale. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 ale z tekstu wynika ze chodzi o download ze strony eidosa pytanie czy to samo mialoby byc po zarejestrowaniu klucza na steamie i dl przez steam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 Mafii jeden czy tam Godfather 2 nie da rady zarejestrować w Steam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knrdz Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Ciekawostka z forum Steama, pod rozwagę miłośnikom keyshopów i ich "skanów": "Thank you for contacting Steam Support. In order to investigate this matter further, we request that you reply to this message with a scan or digital photo of: 1) Your game CD's or DVD. 2) The reference card (front and back) from the game. 3) The inside and outside of the game's case." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 Lara Croft and the Guardian of Light early access PC Demo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 (edytowane) Grałem w to na X360 jakiś czas temu i powiem że nawet ciekawe. Jest trochę łamigłówek, ale głównie są proste. Granie polega bardziej na kolekcjonowaniu różnych "bonusów", a więc są achievementy i upgrade'y broni, czy zdrowia. Oczywiście w czasie eksploracji poziomów walczymy z różnymi stworami. Jest troszkę wspinania się na za pomocą linki rodem z TR: Legend. No i co najważniejsze jest tryb Coop, który ponoć jest całkiem niezły. Na steamie już 28 września, więc może się pokuszę jak będzie jakaś promocja. Edytowane 26 Września 2010 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 Odpalilem demo TRa i gra ma jedną wadę która ją dla mnie dyskwalifikuje. Tryb coop jest dla kolegi siedzącego obok z padem. Już sie tak raz nabralem z gra podobna do alien breed. Nie pamiętam nazwy. Włączam grę, szukam z kumplem joint game, a tu lipa :) powinna być w steam zakladka mp i mp-online bo coop/multiplayer jest mylące czasem. post powerrred by htc wildfire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 Tu coś o tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 Mam fear2 i okrutnie wolno sie instaluje z plyt cd, wszystko inne spoko ale tutaj mam straszna zamule - to normalne?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 DLC do L4D i L4D 2 dostępne jak również promo -66% na obie gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 Napisałem do supportu z prośbą o usunięcie EVE Online z mojego konta (w sumie to szpeci mi listę), a ci odpisali że nie mogą tego zrobić. Co za debile. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knrdz Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 (edytowane) Napisałem do supportu z prośbą o usunięcie EVE Online z mojego konta (w sumie to szpeci mi listę), a ci odpisali że nie mogą tego zrobić. Co za debile.Powołaj się na 13 punkt SSA: "Either you or Valve has the right to terminate or cancel your Account or a particular Subscription at any time. You understand and agree that the cancellation of your Account or a particular Subscription is your sole right and remedy with respect to any dispute with Valve." i że nie prosisz o usunięcie subskrypcji na EVE Online, a o informację jak możesz sam usunąć tę subskrypcję, bo SSA w 13.B twierdzi że: "Information on how to cancel your Account or a particular Subscription can be found at http://www.steampowered.com/" a w rzeczywistości nigdzie tych informacji znaleźć nie możesz :-) Edytowane 7 Października 2010 przez knrdz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...