Wodzu_ Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2010 S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl + S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat za 7.49 ojro :] Save 75% on S.T.A.L.K.E.R. Bundle on Steam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2010 Była jeszcze promo na Frontlines™: Fuel of War™ on Steam w pl 1,49€ a kumpel z NL wysłał mi gifta, bo miał za 1€. Warte to coś w ogóle, bo namawia mnie do gry ? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2010 chyba pierwsza gra z systemem autoleczenia, gdy się schowamy, dużo gadżetów, tylko system unlocków denerwujący (w każdej grze multi się odblokowuje wszystko od zera, czasem wystarczy kilka fragów, ale jest to irytujące) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2010 W nowym cda darm messiah. Za to na ich stronie klucze, messiaha się aktywuje przez steam jakby ktoś chciał w multi pograć CDA / CD-ACTION ONLINE / GRY NA PC I KONSOLE / NEWSY, SCREENY, TRAILERY, ZAPOWIEDZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2010 A te inne (np. Nexus) to skąd można ściągnąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knrdz Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2010 (edytowane) A te inne (np. Nexus) to skąd można ściągnąć? Z allegro, jeśli nie masz tych wydań magazynu do których były dołączone. Bo to są numery multiplayerowe dla posiadaczy gier z CD-Action, jeśli się tego nie byłeś w stanie domyślić. Z drugiej strony dobrze, że się dzicz rzuciła na klucze do multi (dlatego w sumie niewiele warte, prawdziwy cyrk byłby gdyby dali takie jak w normalnych wydaniach pudełkowych, rejestrujące i multi i single) Dark Messiaha - może otworzą się oczy osób tam odpowiedzialnych za pełniaki i przestaną się wygłupiać z taką formą "dystrybucji" kluczy a zaczną je jak przystało naklejać na pudełka z płytą, jakoś wykonalne nawet przy OEMowych tekturkach dołączonych do kart graficznych (albo u konkurencji, konkretnie dla też steamworksowego Zeno Clasha z aktualnego numeru Play). Edytowane 30 Października 2010 przez knrdz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 Trine za 5€ - Shank on Steam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Link Ci się pokićkał :wink: Trine Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Racja, ale Shank też polecam. :] Już dawno tak nie katowałem kontrolera gry zaliczając kolejnych bossów. :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knrdz Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Racja, ale Shank też polecam. :] Już dawno tak nie katowałem kontrolera gry zaliczając kolejnych bossów. :DGdyby się nie wygłupili z tym DRMem to za 5 Euro pewnie bym wziął. A tak podziękuję, poczekam aż będą rozdawać za 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Racja, ale Shank też polecam. :] Już dawno tak nie katowałem kontrolera gry zaliczając kolejnych bossów. :D Również polecam. Gra w starym dobrym stylu platformówek z automatu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Racja, ale Shank też polecam. :] Już dawno tak nie katowałem kontrolera gry zaliczając kolejnych bossów. :D Jak dla mnie Shank trochę za krótki. Wystarczyły 3h katowania i gra skończona :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Steam'owi coś dolega ostatnio - czy to tylko mój jednostkowy przypadek? Bo logowanie trwa wieki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 U mnie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadbre Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 Witam!Mam pytanie czy jeśli zainstaluje na nowo windowsa 7 - format... czy od nowa będę musiał sicągać wszystkie gry steam które mam ziantlowane na innej partycji niz windows? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 Mozesz zrobic backup'a wybranych gier. W oknie gdzie masz liste gier zainstalowanych klikasz na wybrana pozycje i "wykonaj backup danej gry..." czy cos takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 Nic nie trzeba robić jeśli masz Steama na innej partycji. Steam tylko zainstaluje swoją usługę i tyle, nawet wpisy do rejestru zostaną automatycznie dodane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadbre Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 Nic nie trzeba robić jeśli masz Steama na innej partycji. Steam tylko zainstaluje swoją usługę i tyle, nawet wpisy do rejestru zostaną automatycznie dodane. No i o to mi chodziło dzięki wielkie bo nie chce mi się tylu gb znów ściągać. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 Save 75% on Grand Theft Auto Classics on Steam GTA od części pierwszej do San Andreas za 7,49 euro ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 Fajna cena, kupił bym ale ponoć przynajmniej San Andreas w tej wersji (3.0) nie obsługuje Full HD. Retailowe 1.1 i 2.0 obsługują. Ciekawe jak starsze części, ostatnio odpalałem Vice City, ale mimo pełnej instalacji gra non stop czyta płytę w trakcie gry (pewnie Vista za nowa) i musiałem użyć cracka. Poczytam na ich forum czy są jakieś problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 Kur*** znow serwery lezą, steam sie nie laczy nie mozna grac... Zadyma na forum steampowered.... Wszystko przez nowe call of duty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 No faktycznie przez chwilę nie działało.. drama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 (edytowane) No faktycznie przez chwilę nie działało.. drama. Caly czas nie dziala, juz ponad 2 godzinny. Poza tym place wymagam, a nie ze akurat jak mam czas czy ochote zagrac to nie moge. Dosyc czesto cos sie dzieje, dzis od samego rana szwankowalo. Edytowane 9 Listopada 2010 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 (edytowane) Day of Defeat Source za 2€ Save 75% on Day of Defeat: Source on Steam (lub jak ktoś UT to chyba $2.50) EDIT: Po cholerę to kupiłem :D Ja nie mam czasu na granie !!!!!!!! Edytowane 12 Listopada 2010 przez Tony Soprano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 Pytanko pewnie juz miliardy razy zadawane.. ale: czy jeśli wykupiłem sobie dodatek DLC do gry (tu akurat Mafia II i Jimmy`s Vendetta) to przed formatem będę musiał robić jakiś backup tych ok 300mb, które dociągnęło mi się do gry? Czy jest to tak, że przy nowej instalacji będzie mi się już dociągać ten DLC do gry automatycznie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 (edytowane) pozostały mi 3 kopie gry DogFight. oddam w dobre ręce za 10zł/szt. decyduje kolejność zgłoszeń przez PM. Edytowane 13 Listopada 2010 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 (edytowane) Pytanko pewnie juz miliardy razy zadawane.. ale: czy jeśli wykupiłem sobie dodatek DLC do gry (tu akurat Mafia II i Jimmy`s Vendetta) to przed formatem będę musiał robić jakiś backup tych ok 300mb, które dociągnęło mi się do gry? Czy jest to tak, że przy nowej instalacji będzie mi się już dociągać ten DLC do gry automatycznie? Jeśli masz Steam na innej partycji niż system to nic nie trzeba będzie robić, wszystkie dane gry zostają. Już to było wałkowane wiele razy. Ostatnio mam za każdym razem "updating Steam", do tego np. w chwili obecnej wcale pasek postępu nie idzie do przodu. Pod tym względem strasznie irytująca platforma. Edytowane 13 Listopada 2010 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 Jeśli masz Steam na innej partycji niż system to nic nie trzeba będzie robić, wszystkie dane gry zostają. A jeśli nie mam to jak to później jest? Trzeba koniecznie robić ten backup, czy można wszystko olać i dodatek się sam ściągnie przy następnej instalacji już na świeżym systemie załóżmy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 Nie wiem czy sie sam ściągnie, nie kupowałem DLC na Stamie wiec nie wiem czy dodają sie jako osobna pozycja czy jak. Możesz skopiować sam folder steamapps i go przywrócić potem, nie trzeba będzie nic więcej robić. Najlepiej mieć jednak Steama na innej partycji. Jedno jest pewne - dodatku stracić nie możesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 Witam :) Mam problem z Batmanem Arkham Asylum - steam daje mi serial - wpisuje go w windows live, a ten krzyczy mi, że jest nieprawidłowy.. dodam, że wcześniej grałem na tym kluczu, ale miałem format.. Na moje konto nabite zostały achievmenty, więc wsio było ok. Ktoś ma jakiś pomysł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...