mortex Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2010 I wszystko jasne: "Posiadasz już następujące elementy w „Indie Pulse Pack”. Po sfinalizowaniu zakupu nie otrzymasz dodatkowych egzemplarzy tych elementów: AudioSurf" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2010 (edytowane) Nie ma jak dobre promocje na Steamie :D Edytowane 28 Listopada 2010 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2010 Orange box raz mi się wyświetla 29,99€->7,5€ a raz 22,90€->5,75€.. tak czy siak nie mogę kupić, bo po kliknięciu przenosi mnie na główną stronę. :< edit: udało się, steam coś wtedy niedomagał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 No dziś to niezłe promocje. DiRTa bym brał od razu, gdybym go nie miał. Ileż to własnie gier jest które za te 5 euro mogli by pare razy w roku sprzedawać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 Jak się jeździ na kierownicy w DIRT2? Może i bym dokonał zakupu, ale jak samochodówka to tylko kiera wchodzi w gre w moim przypadku :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 Na drivefx od klocka jezdzi sie spoko jak na arcade ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 Jak wam ciagnie gry ze steama w trakcie tych promocji? Ja wczoraj sciagalem hl2 to praktycznie caly czas 50kb - czasami podskoczylo do 100-150kb, dzis probuje l4d2 i tez max 50kb. Kurde normalnie jak sciagam to mi leci 500-600kb a tu ze steama tak wolno jakos. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 Zawsze można zmienić serwer. :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 Ściągałem wczoraj L4D2. Co zaskakujące - transfer wskazywał 1,4 MBps, choć mam łącze 10Mbps. Serwer ustawiony na Monachium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 U mnie 10 na 10Mbit/s L4D2 i GTA dla Netherlands. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 no i steam od paru godzin leży i kwiczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 Już działa, ale wcześniej myślałem, że to problem lokalny i zrobiłem naprawę instalatorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 Działa pół na pół :P. Raz mi działa, raz sobie leży itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 chyba częściej leży nie pogram ani w cs:s ani w day of defeat... nici z relaxu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 U mnie tez lezy i daje jakies glupie komunikaty ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 faktycznie sporo ludzi ma problem z połączeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 Juz powinno być ok. Ja teraz od 1h gram w css i jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 Just Cause 2 [-75%] € 6.24/ $ 7.49/ £ 4.99 Metro 2033 [-75%] € 7.49/ $ 9.99/ £ 4.99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 no wlasnie... Just Cause 2 - warto? bo podobno nudzi sie po paru h grania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 Już lepiej Metro 2033 ;]. Polecam jako dość dobry FPS z ładną grafiką. Zakupiłem tą gre na ostatniej promocji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 (edytowane) Ma ktoś może DOD:Source odstąpić, w sensie, że gry się dublują i można dać gifta? Jeśli tak to proszę o kontakt, przeleję na konto odpowiednią kwotę, chodzi o to, żeby gry się nie marnowały. Właśnie oddałem bratu zdublowanego HL2 :). Edytowane 19 Grudnia 2010 przez oldskul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 no Panowie, wyprzedaż świąteczną czas zacząć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 Bad Company 2 mnie zaskoczyli, bardzo ładna cena, klucze są nie wiele taniej, a to zawsze pewniejsze, no i Steam a nie jakiś EA Downloader. Tylko dlaczego cena w US to 6.79$, a w EU 13.59 euro??? Ma ktoś znajomego w USA? Za tyle to biore natychmiast. W UK 6.79 funtów. WTF? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 qrde kupilbym bfbc2 tylko mam juz giere na ps3 :D szkoda by mi sie bylo przesiadac na piecia i zmarnowac te 530h ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 Mozna juz dodac "Humble Indie Bundle #2" na steam. Super machinarium i inne kupilem za 3$. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witam, Podłączam się do pytania Harry Lloyd'a. Czy ma ktoś możliwość zgiftowania BC2 z USA? Płacę przelewem lub przez PayPal. Proszę o info ma priv póki promocja trwa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 Dolaczam sie do pytania, platnosc rowniez przelew/Paypal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 Nie da się tego obejść przez proxy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 Nie da się tego obejść przez proxy ? Da, ale po chwili ban. Sprawdzone. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 (edytowane) Tylko dlaczego cena w US to 6.79$, a w EU 13.59 euro??? Ma ktoś znajomego w USA? Za tyle to biore natychmiast. W UK 6.79 funtów. WTF? Welcome to Steam. Od jakichś 2 lat to nie jest sklep dla mieszkańców Europy. Edytowane 21 Grudnia 2010 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...