ath Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2010 Mozna juz dodac "Humble Indie Bundle #2" na steam. Super machinarium i inne kupilem za 3$. Dzisiaj dostałem maila: Dear Humble Indie Bundle customer, I would just like to personally thank you for your support in making the Humble Indie Bundle #2 even more successful than the first one. As thanks, I have added the Humble Indie Bundle #1 into your bundle. If you go to your personal download page, you will find the following games waiting for you: - World of Goo (now a top seller on the iPad) - Aquaria - Gish - Lugaru HD - Penumbra Overture - Samorost 2 Happy holidays! They're (mostly) redeemable on Steam too, if you would like to link them to your account. Nieźle tyle gier za kilka dolców. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ja dziś polecam Bully, jeśli ktoś nie grał. Grosze, a grania na przynajmniej kilkanaście godzin (dużo więcej jak chcemy 100%). Przechodziłem niedawno na klocku, duży fun (choć są też irytujące elementy, ale w której grze nie ma). Grafika wcale nie tragiczna, do tego bardzo fajna muzyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak01 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2010 Lugaru HD i Penumbra zdecydowanie najlepsze z obydwu paczek :D Nawiasem mówiąc świetne promocje, aż szkoda, że nie mam paru euro na koncie bo można się obkupić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2010 Nie wiecie jak wyglada multi w avp nowym? Wczesniej gralem w demko czy tam bete i straszna padaka byla, ale moze cos naprawili i warto kupic? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 A propos dzisiejszego Steama (ciekawsze w sumie tylko Operation Flashpoint Dragon Rising 3€ i Wings of Prey 5€) znalazłem na Amazonie promocje Grand Theft Auto IV [Game Download] $5 Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City [Game Download] $7.50 Rollercoaster Tycoon 2: Triple Thrill Pack [Game Download] $5 The Witcher - Enhanced Edition[Game Download] $5 Star Trek Online: Deluxe Edition [Game Download] $5 S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat - Expansion [Game Download] $5 Amazon 75% Off Nie próbowałem jeszcze od nich kupować, ale zaraz będę na prośbę kumpla kupował mu Witchera (jeśli się uda to taniej niż na Steam'ie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 Darksiders za 7.5e zdecydowanie wart uwagi, dobra gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy 102 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 A propos dzisiejszego Steama (ciekawsze w sumie tylko Operation Flashpoint Dragon Rising 3€ i Wings of Prey 5€) znalazłem na Amazonie promocje Nie próbowałem jeszcze od nich kupować, ale zaraz będę na prośbę kumpla kupował mu Witchera (jeśli się uda to taniej niż na Steam'ie) Wszystko ładnie pięknie, promocja super, ALE.... Trzeba w USA mieszkać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 Kurde chce kupić Borderlands za 9.99 euryka, ale nie wiem czy wyrobie z zasileniem steama przez blue media. Godzinę temu zleciłem przelew z bzwbk do blue media (od razu wyszedł), a do tej pory nie mam kasy na paypalu. :angry: Moze dojdzie do 18.45 hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 Jak jest z sejwami ze steama? Siedza one w katalogu ze steamem czy moze sa trzymane po stronie Valve? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 Jeśli dana gra obsługuje system "steam cloud" (możesz poznać po chmurce na liście gier) np. hl2 to mogą być przechowywane na serwerze, inne są normalnie albo w katalogu steam albo w "moje dokumenty", zależy od gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 (edytowane) Kurde chce kupić Borderlands za 9.99 euryka, ale nie wiem czy wyrobie z zasileniem steama przez blue media. Godzinę temu zleciłem przelew z bzwbk do blue media (od razu wyszedł), a do tej pory nie mam kasy na paypalu. :angry: Moze dojdzie do 18.45 hehe. Ja mam konto <30 w wbk'u, przy płatności płace visą(visa electron) i grę mam od razu :wink: Edytowane 25 Grudnia 2010 przez master4life Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 No, wreszcie CSS w promocji, nigdy tej gry nie lubiłem ale z braku nowych ciekawych shooterów za tą cenę pora się skusić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 Tropico 3 to wersja PL? czasami nie ma w jezykach wersji, ale jak sie sciagnie gre to jest pl, stad moje pytanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 Ja mam konto <30 w wbk'u, przy płatności płace visą(visa electron) i grę mam od razu :wink: Tez mam to konto, jak i w 3 innych bankach. Z tym ze akurat kase mialem na bzwbk, a tutaj karte mam zablokowana (dzial antyfraudowy mi zablokowal, przy transakcji na android market). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition - 3,75 funta. Chętnie przygarnę gifta od zaufanej osoby z UK. Będę b. wdzięczny. Pieniążki prześlę przez PayPal'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 Czemu niektóre nie-Steamowe gry wymagają żeby Steam był uruchomiony? Np. Battlefield 2, nie korzysta przecież z żadnej usługi Steamowej, a nawet odpalając przez BF2.exe Steam jest uruchamiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 Na dziś Flatout UC (jeśli ktoś jeszcze nie ma). Kupiłem na letniej wyprzedaży i do dziś świetnie się przy niej bawię. Na pewno warta 1.90 eurasa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 Czemu niektóre nie-Steamowe gry wymagają żeby Steam był uruchomiony? Np. Battlefield 2, nie korzysta przecież z żadnej usługi Steamowej, a nawet odpalając przez BF2.exe Steam jest uruchamiany. nie wiem czemu, ale mozesz sobie spisac key'a i possac przez ea downloader'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy 102 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition - 3,75 funta. Chętnie przygarnę gifta od zaufanej osoby z UK. Będę b. wdzięczny. Pieniążki prześlę przez PayPal'a. Jak najbardziej dołączę się do świątecznej prośby :D Pozdrowienia i Wesołych Świąt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 Ja, w związku z second chance, ponowie swą wcześniejszą prośbę. Czy ma ktoś możliwość zgiftowania "Battlefield Bad Company 2" z USA? Płacę przelewem lub przez PayPal. Proszę o info tu lub na priv. Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 A czy nie lepiej byloby zrobic tak zeby przez jakies amerykanskie proxy zalozyc sobie konto na steamie, kupic gre i podarowac? Wtedy niby na legalu sie to odbywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 Nie sadze zeby zakladanie kont steam przez proxy bylo na legalu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 Masz amerykanskie IP wiec teoretycznie wszystko jest jak najbardziej legalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 Poza tym karta płatnicza jest na adres polski, a zdaje się, że steam też w ten sposób weryfikuje kraj/region. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zawsze mozna uzyc niepotwierdzonego konta paypal zalozonego na jakis amerykanski adres. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zakladanie kont steam przez proxy, zakladanie kont paypal na nieistniejace adresy, co jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 Kupiłem wczoraj FlatOuty wszystkie. W jedynce nawet pad od klocka działa, łącznie z triggerami. Miło, bo na klawie nie umiem zupełnie już grać. Dziś samo dziadostwo. Druga szansa na BC2 spoko, ale co z tego skoro sie nie skorzysta. Cena w funtach też nie tragiczna, ale nie dam tyle bo nie wiadomo czy kiedykolwiek to odpale. Dwie dyszki bym mógł dac, bo taniej nigdy nie będzie raczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zakladanie kont steam przez proxy, zakladanie kont paypal na nieistniejace adresy, co jeszcze? Nie istniejace dodales sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 (edytowane) Na jedno wychodzi. Rownie dobrze ktos moze znalezc twoj adres z ksiazki telefonicznej i zalozyc na nim konto paypal, wg. ciebie wszystko jest ok rozumiem? :mur: Edytowane 26 Grudnia 2010 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 Ja dokupiłem Flatouta Carnage do kolekcji. Miałem wziąć jeszcze X3:Terran conflict, ale łyknąłem jednak za dwie dychy wersję pudełkową na Allegro. Różnica niewielka, a co box to box :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...