Camis Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 A czy nie lepiej byloby zrobic tak zeby przez jakies amerykanskie proxy zalozyc sobie konto na steamie, kupic gre i podarowac? Wtedy niby na legalu sie to odbywa. banuja za to, sprawdzone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 Na jedno wychodzi. Rownie dobrze ktos moze znalezc twoj adres z ksiazki telefonicznej i zalozyc na nim konto paypal, wg. ciebie wszystko jest ok rozumiem? :mur: Do calkiem nie dawna w taki sposob dzialal XBOX Live w naszym pieknym kraju i jakos nikt nie widzial w tym wiekszego problemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Tylko że tam są jednakowe ceny, a i często blokady regionalne, np. w przypadku Games on Demand. Obejść IP też nie łatwo, bo VPN-y sa płatne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 (edytowane) Kupowaliście coś dzisiaj? Mi nie chce finalizować transakcji (paypal). Próbowałem kupić Dead Space kilkanacie minut po 19 i teraz. Na paypalu nie ma śladu po tych operacjach. Na stronie paypal potwierdzałem "zapłać", wracało mnie standardowo do steama, a ten mielił, mielił kilka minut i w końcu "błąd". Edytowane 29 Grudnia 2010 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Wczoraj brałem Mirrors Edge i było OK... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Visą, dzisiaj po południu, wszystko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 (edytowane) Chodzi o dzisiaj, po 19 (nowe promocje). "Dzisiaj" po północy też gładko szło. Teraz zobaczyłem, że po drugiej próbie mam Dead Space na liście gier, tylko nie mogę zainstalować - "zamówienie jest wciąż przetwarzane". Przejrzałem sobie listę transakcji na koncie steam i mam pierwszą próbę jako "wydarzenie-błąd, cena - niedostępne", a drugą - "wydarzenie - zakup", "cena - 5,10€". No to przynajmniej może dwa razy mnie nie skasują. Oby tylko przetworzyli do końca promocji :/ Dobra, trzeba było zwiększyć limit na karcie :D Edytowane 29 Grudnia 2010 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Dead Space - dostepna wersja PL? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 (edytowane) Chyba nie (jutro będę wiedział), we właściwościach/język nie ma polskiego. Zainstalowana. Nie ma PL. Edytowane 30 Grudnia 2010 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw1ssst Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 (edytowane) Chciałem kupić Counter Strike Source ale najpierw muszę na mlinię dzwonić żeby coś tam odblokować (teraz doczytałem na 1 stronie) Edytowane 29 Grudnia 2010 przez sw1ssst Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Grand Theft Auto IV and the episodes – The Lost and Damned & The Ballad of Gay Tony - 8,75€ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Save 75% on Star Wars Jedi Knight Collection on Steam Fajny pack imho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Ja dokupiłem Flatouta Carnage do kolekcji. Miałem wziąć jeszcze X3:Terran conflict, ale łyknąłem jednak za dwie dychy wersję pudełkową na Allegro. Różnica niewielka, a co box to box :) to teraz sprawdz czy ten sprzedawca byl uczciwy od jakiegos czasu mozna dodac retaila x3:tc do steam'a jezeli bedziesz mial wiadomosc ze klucz juz zostal uzyty to bedziesz wiedzial dlaczego tak tanio kupiles ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 ??? Przecież piszę że kupiłem boxa, zafoliowanego. Poza tym przy instalacji gra nie wołała klucza, może przy multi jest potrzebny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 Wyskoczyła mi ankieta od steam i tak sie zastanawiam, rozumiem ze potrzebuja danych dot. sprzetu (kiedys widzialem zestawienie jakich maszyn uzywaja uzytkownicy steam), ale po jaka cholere im dane nt. jakie mam zainstalowane programy. Ankiete anulowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 a te informacje przypadkiem nie sa wysylane automatycznie? :P w zakladce pomoc, informacje systemowe sa wymienione wszystkie programy jakie mam zainstalowane, lacznie z update'ami windowsa :P co nie zmienia faktu, ze raczej nic glupiego z tym nie zrobia - teraz sa najwieksza platforma cyfrowej dystrybucji... kto strzeli do kury znoszacej zlote jaja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 ??? Przecież piszę że kupiłem boxa, zafoliowanego. Poza tym przy instalacji gra nie wołała klucza, może przy multi jest potrzebny... spoko, w poprzednim poscie nie bylo jednoznaczne - przynajmniej dla mnie - ze gra jest nowa. myslalem ze kupiles uzywana. multi tam nie ma, wiec i tak nie byloby problemu z ewentualnym uzywaniem klucza przez kogos innego w mp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 Dziś pełna kolekcja Half-Life za 7 euro, lub 4.19 euro dla posiadaczy Left 4 Dead (2). To nawet lepsza opcja od Orange Boksa, który rzadko jest na przecenie, szczególnie opłacalnej. Portal już miałem, a na TF2 mi nie zależy. Może w końcu kiedyś przejdę tą serię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 half life zakupiony za 4 z drodnymi wcześniej kupiłem, l4d2 w promocji, bardzo sie ciesze z tego faktu bo cała serie przeszedlem na piratach swego czasu a teraz mam w domowej kolekcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ja natomiast nabyłem w promocjach AvP, GTA4 CE ~40zł i Global Agenda'e za 25z (wbiłem już 20lvl i chętnie zagram zespołowo jak ktoś by chciał, nick PolskiNolife). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLY Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja nabyłem Darksiders, GTAIV + epizody, Operation Flashpoint, Wings of Prey, Crysis + Crysis Warhead i aż się bałem co pokażą na następny dzień :P Dla mnie osobiście największym plusem jest to, ze gry zostaną dożywotnio na moim koncie... ciekawe kiedy następne promocje bo będę sobie uzupełnia wszystkie tytuły :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 ktos wie czy dzis po 18 bedzie kolejna promocja czy tez wczoraj byl ostatni rzut ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Powinno coś być, jako że promocje kończą/zaczynają się o wczesnej porze w USA (koło południa nawet). Z tego co pamiętam chyba zawsze bywało coś w ostatni dzień, który podawali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Są, są. Załapałem się na GTA IV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja też przed chwilą, paypal rox :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 W koncu zdecydowalem sie na Killing floor, problem z tym ze transfer sredni, 300KBps z polski, niemiec (berlin, frankfurt). Ktos dossal sie do dobrej lokacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 pobieram wlasnie ME2 z uk (manchester londyn) i slabiutko ba probowalem nawet irlandie i holandie ale to samo :(:( szkoda tylko ze nie zalapalem sie na promocje me2 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Ja się przełączam między Polska, a Singapur. Z Polski najwyższe transfery miałem - 1,5MB/s, chociaż ostatnio do 800KB/s. Często jednak w ogóle nie chce iść. Po ustawieniu na Singapur 300-500KB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2011 (edytowane) założyłem konto na stem i kupiłem kilka tytułów w promocji. Ten temat jest dla mnie dość świeży. Dlatego proszę o info czy można zmienić katalog docelowy gdzie będą ściągane gry? Dysk już pełny i nie mam gdzie tego pomieścić. Edytowane 3 Stycznia 2011 przez aldam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knrdz Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2011 założyłem konto na stem i kupiłem kilka tytułów w promocji. Ten temat jest dla mnie dość świeży. Dlatego proszę o info czy można zmienić katalog docelowy gdzie będą ściągane gry? Dysk już pełny i nie mam gdzie tego pomieścić. Wyłącz Steama i przenieś cały jego katalog w nowe miejsce. Można się bawić w linkowanie (na poziomie systemu plików, np. microsoftowym narzędziem junction.exe) samego katalogu gdzie trzymane są gry - czyli \steamapps, ale po co, skoro wygodniej po prostu mieć Steama na innej niż systemowa partycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...