Gregu Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 Amnesia - Dark descent tylko 7.5E Jak ktoś lubi horrory(ten podobno jest b. dobry) to dziś promocja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 (edytowane) Mam pytanie - czy mając steama na partycji systemowej - moge mieć część gier na innej partycji (mam mały dysk SSD(60gb) na którym chce zachować te gry w które najczęściej gram - ale jakby mi przyszła ochota na L4D to chce je mieć też dostępne - czy muszę całość przenosić na inny dysk?(to rozwiązanie mi średnio odpowiada ze względu na to że mając gdy na SSD niweluje czasy ładowań...) Edytowane 6 Marca 2011 przez nosweratu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Wszystkie gry muszą być w katalogu Steam\steamapps. Nie można ich przenieść, trzeba mieć całość na jednej partycji. Nie próbowałem natomiast nigdy skrótów do folderów, ale podejrzewam że w tym przypadku to nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 (edytowane) hm nie wiem czy sie nie mylisz -w sensie hardlink windows 7 czy jakimś softem by nie załatwił sprawy... warto spróbować IMO składnia mklink /d "[sciezka]" "[sciezka]" np mklind /d "c:\steam\steamapps\gra" d:\steamapps\gra dodam że NAJPIERW przenosisz katalog z interesującą cię grą...potem piszesz polecenie w cmd, inaczej będzie krzyczał że plik już istnieje. Edytowane 6 Marca 2011 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Teoria mówi, że dowiązanie symboliczne powinno działać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 A ja pozwole sobie dodać że działa nie tylko w teorii ale i także w praktyce :wink: właśnie podlinkowałem folder z L4D 2 i FEAR2 (na tej pierwszej sprawdziłem działanie z wynikiem pozytywnym) Dzięki za rady - dysk jest o 22gb lżejszy - swoją droga widzę różnicę w czasie ładowania... ale coś za coś.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2011 A czy steam w calej swojej "wspanialosci" ma moze wbudowany jakis music player? Zazwyczaj i tak slucham muzyki z foobara lecacego w tle, ale czasami w grach nie dzialajac globalne skroty do foobara i nie moge przelaczac utworow, czy regulowac glosnosci, steam player ulatwil by sprawe, jest taki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshik Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2011 Może ktoś wie czy da się z "automatu" zainstalować wszystkie gry z listy? Przerzuciłem Steam na większą partycje co by przy okazji zainstalować wszystkie tytuły i niestety trochę wnerwia każdorazowe klikanie, gdy by to było tylko parę gier nie było by to większym problemem ale lista jest dość długa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2011 Teoria mówi, że dowiązanie symboliczne powinno działać... Działa, od dawna mam linka zrobionego katalog steamapps mam na innym dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 Czy da się jakoś usunąć wszelkie dema i wersje beta z konta steam? Uzbierało się ich trochę i już mnie wkurzają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 Czy da się jakoś usunąć wszelkie dema i wersje beta z konta steam? Uzbierało się ich trochę i już mnie wkurzają. Prawym klick> usuń skrót Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 Nie wiem jak bety, ale u mnie dema normalnie znikają poprzez "delete local content". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 Nie wiem jak bety, ale u mnie dema normalnie znikają poprzez "delete local content". U mnie nie znikały nawet po "delete local content" i trzeba było jeszcze zrobić tak jak wyżej napisałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Aliens vs Predator -75%: $4.99 / 4,99€ / £3.74 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Jeśli jeszcze ktoś nie ma, to jest przecena o 75% na wszystkie dodatki do Mafii II - całość DLC'ków można mieć za ~30zł, więc cena całkiem zachęcająca - w porównaniu choćby do ceny sklepowej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Bioshock 1 i 2 w paczce dla czterech za Ł11.24 (13zł za obie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Bioshock 1 i 2 w paczce dla czterech za Ł11.24 (13zł za obie) Z tego co widze w 4 packu jest tylko 2... 1 i 2 wychodzi pojedyczo za 3.49Ł sztuka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) Dzisiaj Borderlands -75% Akurat świetnie się składa bo doszedłem już do DLC a ostatniego nie miałem... jedyne 2e. :) Poza tym Magicka -50% Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez borsuczy_król 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Wyjasnijcie mi jak jest sens brania Borderlands GotY za 12.50 EUR, skoro gra + DLC kosztują łącznie 11EUR? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) Wyjasnijcie mi jak jest sens brania Borderlands GotY za 12.50 EUR, skoro gra + DLC kosztują łącznie 11EUR? GOTY zapewnia zwiększony level-cap i wczesny dostęp do dema DNF. Dzięki za wyprowadzenie mnie z błędu. Edytowane 14 Kwietnia 2011 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2011 costi - to się nazywa sponsoring... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2011 GOTY zapewnia zwiększony level-cap i wczesny dostęp do dema DNF. tia, ja mam normalna wersje + DLC i tez mam level-cap 69 + dostep do dema DNF... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knrdz Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2011 GOTY zapewnia zwiększony level-cap i wczesny dostęp do dema DNF. Level cap podnosi General Knoxx a "wcześniejszy dostęp do dema DNF" (LOL!) dostali już jakiś czas temu wszyscy posiadacze steamowego Borderlands, nie tylko GOTY. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Steam rusza na Play Station 3. Ciekawe wydaje sie podwojne nabywanie gier, microsoft moze troche na tym ucierpiec ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Steam rusza na Play Station 3. Ciekawe wydaje sie podwojne nabywanie gier, microsoft moze troche na tym ucierpiec ^^ oby to nie znaczylo ze ceny pojda w gore - zeby wyrownac do tych konsolowych.... chociaz steam juz nie musi sie zbytnio wysilac z cenami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2011 O takich rzeczach jak możliwość toczenia pojedynków sieciowych pomiędzy klientami PC i PS 3 nawet nie wspominamy...Taa... Pad kontra klawiatura i myszka :D Ceny, cenami - ale jak faktycznie gra kupiona na PC, będzie dostępna także na PS'ie, to nieźle się to zapowiada.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Tylko pytanie czy tylko poprzez "store" czy także boxy się będą liczyły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Ceny, cenami - ale jak faktycznie gra kupiona na PC, będzie dostępna także na PS'ie, to nieźle się to zapowiada.. Z tego co słyszałem to odwrotnie... wersja na PS3 ma kod do odblokowania gry na PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Taa... Pad kontra klawiatura i myszka :D Ceny, cenami - ale jak faktycznie gra kupiona na PC, będzie dostępna także na PS'ie, to nieźle się to zapowiada.. W przypadku co-opa raczej pad plus klawiatura i myszka problemem nie bedą. To samo z ew. ścigałkami. Bardzo fajny ficzer. A ceny na Steamie od dawna są konsolowe. Przynajmniej nowych gier (50-60 euro, co nie raz wychodzi nawet drożej niż retail na konsole). Portal 2 ma i tak dość niską cenę. Natomiast kupując wersję PC nie dostaniemy konsolowej. Kupując konsolową dostajemy kod do ściągnięcia wersji PC, na koncie Steam zlinkowanym z PSN, więc raczej kodu nie można sprzedać. Zresztą to na razie tylko jedna gra. Zobaczymy jak się to dalej potoczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Na steamie pojawiła się polska gierka Anomaly: Warzone Earth, określna jako odwrócenie rozgrywki typu "tower defense" Dostępne jest też demo, chociaż wolniej się rozkręca niż pełna wersja, takie bardziej zapoznawcze. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=GaQOH-q15J8&feature=related Całkiem przyjemnie się gra. „Anomaly: Warzone Earth” – recenzja gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...