ath Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Kilka postów wyżej już ktoś to radośnie ogłaszał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2011 Hydrophobia: Prophecy - 2,50€ w środku tygodnia. Bardzo fajna gierka. Troszkę takie pomieszanie Tomb Raider-a z DeusEx-em ;):D Oczywiście w bardzo ubogiej formie, ale gra się przyjemnie. Bardzo fajnie zrobiony główny bohater, czyli woda - w żadnej grze nie widziałem tak realistycznie się zachowującej. Jak za 10zł myślę, że mogę śmiało polecić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 A ja polecam na Steamie - Anomaly Warzone Earth - bardzo przyjemny odmóżdżacz zrobiony przez polskie studio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 Ostatnio wyszło uaktualnienie wprowadzające obłsugę ekranów dotykowych: Bardzo fajna gierka. Troszkę takie pomieszanie Tomb Raider-a z DeusEx-em ;):D Oczywiście w bardzo ubogiej formie, ale gra się przyjemnie. Bardzo fajnie zrobiony główny bohater, czyli woda - w żadnej grze nie widziałem tak realistycznie się zachowującej. Jak za 10zł myślę, że mogę śmiało polecić. Kiepsko zoptymalizowana, ale za dychę można obczaić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ostatnio wyszło uaktualnienie wprowadzające obłsugę ekranów dotykowych: Kiepsko zoptymalizowana, ale za dychę można obczaić ;) Optymalizacja jest tragiczna. W troszkę większych lokacjach dosłownie szarpie obrazem (przeskakuje bez większego spadku fps) i trudno jest się swobodnie poruszać. Jest to chyba najbardziej zdychająca gra na moim kompie do tej pory. Pobiła nawet crysisa2 i DNF (które i tak nie zdychały, ale jednak chodzą ciut gorzej niż reszta). Wkurzające jest też to, że używając encoderów w X-Fi (tych programowych) co jakiś czas w trakcie wspomnianego szarpania obrazu lubi też szarpnąć dźwiękiem i przełączyć na ułamek sekundy z DTS na PCM (stereo). BTW. Czy wy też w tej grze nie macie 5.1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Rozpoczęła się Summer Camp Sale. Do 10 lipca. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Chyba sie jebli z ceną TDU2 wcześniej, bo było 5 euro (tyle samo funtów), a teraz jest 10. Może przez te 10 dni sie coś trafi ciekawego. Myślałem już że zapomnieli o promocjach w tym roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaykay Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 Poszukuje 3 chetnych do kupna 4-paku borderlands za 15euro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 Za 15 zł bym wziął, ale chyba już mało czasu zostało a chętnych nie widać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 jestem chetny na borderlands :) tylko zostalo 30 min :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 (edytowane) Wczoraj łyknąłem Lead and Gold - całkiem sympatyczna gra, nie żal tego piątaka którego się na nią wydało. Dziś zgarnąłem alien breed 2 za tickety które uzbierałem. Fajna promocja, gra za frajer - szkoda że taki crap, ale zawsze wartość konta podbije :lol: czisys, jaki babol uczyniłem :plum: Edytowane 1 Lipca 2011 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 Z kąta 90* zrobi się 180*. ;] A lead and gold chyba próbowałem jak dawali darmowe łikendy i jakoś szybko się to nudziło. Poza tym sterowanie jakieś koślawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 Może nie nowość, ale KotOR jest w promo za niecałe 9 blach (2,24 euro). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 Dziś BC2 nawet opłacalne, 30 zł za podstawe, 40 zł za całość z dodatkami. Kolekcja Half-Life też w niezłej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Dziś BC2 nawet opłacalne, 30 zł za podstawe, 40 zł za całość z dodatkami. Harry, dzięki za to info. Poleciłem bratu, jeśli skądś wygrzebie 30zł to będziemy sobie mogli ciupać w multi - słyszałem, że jest niezły. Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikal Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Znajdą sie jakieś osoby chętne na 4pack Bioshocka 2 ? Jeżeli znajdzie się ktoś chętny nich pisze Steam Community :: ID :: Smietana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qulaa Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 (edytowane) Wszystkim znikły serwery w TF2? Bad company 2 też jakoś wolno się pobiera? Coś steam 'szaleje' :unsure: Edytowane 3 Lipca 2011 przez Qulaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Wszystkim znikły serwery w TF2? Bad company 2 też jakoś wolno się pobiera? Coś steam 'szaleje' :unsure: Dostają ostro po łączu z okazji organizowanych promocji :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 (edytowane) Ostatnio nie mogłem gry z płytki zainstalować bo serwery przeciążone. Kocham te dzisiejsze zabezpieczenia :mur: Edytowane 4 Lipca 2011 przez Włodi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignus Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Jest tu ktoś z UK chętny kupić ze 2 tytuły z promocji i potem zagiftować? Mogę jedynie przelewem bankowym oddać. Jak patrzę na ten przelicznik to mi się słabo robi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Dziś STALKER-y taniutko. W końcu mam wszystkie, trzeba je tylko przejść. Do jedynki chyba jakiś fajny mod graficzny jest, trzeba bedzie poszukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Dziś STALKER-y taniutko. W końcu mam wszystkie, trzeba je tylko przejść. Do jedynki chyba jakiś fajny mod graficzny jest, trzeba bedzie poszukać. Nareszcie można było nabyć wszystkie w sensownej cenie. Czekałem na to od roku xD Pozdrawiam 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0d Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Siema all, problem jest następujący. Po reinstalce systemu (wszystkie dane poszły w piach bo rozbijałem raid 0) po zainstalowaniu klienta steam chciałym na nowo sciagnac i grac w zakupionego wczesnije supreme commandera 2 i inne gry, ale nie bardoz wiem jak to zrobic nie pamietam jaka droga otrzymalem klucz, placilem za gry poprzez konto paypal a kluczy nigdzie specjalnie nie zapisywalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Jak masz je juz powiązane z kontem Steam to zdaje się nie musisz nic już robić. Są na koncie i tyle, wystarczy wybrać z listy i kliknąć "ściągnij" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0d Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Jak masz je juz powiązane z kontem Steam to zdaje się nie musisz nic już robić. Są na koncie i tyle, wystarczy wybrać z listy i kliknąć "ściągnij" ;) dobrze wiedziec okazuje sie ze wszedlem nie na to konto, teraz problemem jest jaki mialem nick itp. ale juz z tym sobie proadzie. thx ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 (edytowane) GTA4 z dodatkami za niecałe 9 euro. do 19 h. Edytowane 7 Lipca 2011 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 (edytowane) Zakupiłem Left For Dead 2 w promocji za 3,5 euracza. Zbieram ekipę do Co-Op, gra późnymi wieczorami (po 22 / 23 - trzeba zadbac o odpowiedni klimat), ktoś zainteresowany? Edytowane 7 Lipca 2011 przez moreno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 Zakupiłem Left For Dead 2 w promocji za 3,5 euracza. Zbieram ekipę do Co-Op, gra późnymi wieczorami (po 22 / 23 - trzeba zadbac o odpowiedni klimat), ktoś zainteresowany? chetnie popykam wlasnie nocne godziny wchodza tylko i wylacznie u mnie w gre ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2011 chetnie popykam wlasnie nocne godziny wchodza tylko i wylacznie u mnie w gre ;) 22-23 to jeszcze bym sie lapal, bo pozniej bede przeszkadzal wspolokatorom :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Noż kur... zaraz mnie coś trafi, zainstalowałem se Windows 7 na SSD i nowego klienta steam. Skutek jest taki, że nie mogę się zalogować, bo klient twierdzi że to inny komputer i muszę się zweryfikować. Jednak na moją skrzynkę nie trafił żaden mail z hasłem weryfikacyjnym. Ma ktoś adres mailowy ich supportu? Na ten na stronie www dziwnym trafem też nie mogę się zalogować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...