MariuszDW Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2011 Skąd wy tyle tego macie? Ja mam 4 węgielki i kupon Valve 25%. No mam jeszcze gift Tomb Raider: Legend, ale to z innej okazji.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2011 No z tych zadań, ja zrobiłem na tą chwilę 17. Mam 4 węgielki, raz już 7 przerobiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2011 Wlasnie przerobilem 7 coal'a na kupon. Ogolnie z calego tego eventu mam Disciples II Gold edition za jeden z achievementow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ja z 2 kont, miałem coś z 6 zniżek a reszta węgiel który po przerobieniu zmienił się w zniżkę, wszystko(zniżki) kumplowi oddałem, teraz znowu mam trochę węgla i -75% na CoD4 MW, jak ktoś chce oddam za darmo ewentualnie za symboliczny węgiel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2011 (edytowane) Jak już ktoś poruszył temat ... Mam Two Worlds 2 i 1x Killing floor guest pass A chciałbym wymienić na : mass effect 1+2 stalker (obojętnie która część) l4d bundle (może być przemieszane byle by wartość gier wyszła podobnie do TW2) Edytowane 26 Grudnia 2011 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ja mogę nawet za darmochę oddać "50% OFF - Strong Bad's Cool Game for Attractive People: Season 1". Poza tym mam 5 węgielków i 2 inne zniżki. Żadne gry do tej pory nie wpadły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ja się chętnie z kimś wymienię, chce dostać za to prezent ale mam tylko 3 węgle i -25% na gry od Valve. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 Może ktoś zgiftować 2 gry z UK? W funtach taniej wychodzi, niż w euro. Wpłacam przez PayPal,a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 Ja się chętnie z kimś wymienię, chce dostać za to prezent ale mam tylko 3 węgle i -25% na gry od Valve. Moje -50% "Strong Bad's Cool Game for Attractive People: Season 1" za Twoje -25% Valve? Może ktoś zgiftować 2 gry z UK? W funtach taniej wychodzi, niż w euro. Wpłacam przez PayPal,a. Albo gdyby był ktoś z USA? w dolarach też wychodzi często dużo taniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 Czy steam-owy Fallout 3 ma PL napisy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 Nie, przynajmniej tym się nie chwalą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2011 (edytowane) Mam do 'zgiftowania' 1x grę The Ship :) Chętnych zapraszam na PW. Tomo - gift poszedł Edytowane 27 Grudnia 2011 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milzner Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2011 (edytowane) Mam do oddania za darmo 33% OFF Valve i 50% OFF Fallout: New Vegas. Jak ktoś chętny to pisać na PW. Edytowane 27 Grudnia 2011 przez milzner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2011 (edytowane) Ja obecnie do wymiany mam: - Half-Life 2 + Lost Coast - Left 4 Dead 2 - Nuclear Dawn - FlatOut - Rig'n'Roll - Titan Quest - Puzzle Agent - Swords and Soldiers HD - Chantelise - A Tale of Two Sisters Plus masa zniżek. Jak ktoś ma jakieś gry to pisać, z popularnych przypomne interesuje mnie np. Day of Defeat: Source. Edytowane 29 Grudnia 2011 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crashone Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2011 Puki co mam: shogun 2 total war Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2012 sporo zniżek również bym się zamienił na jakieś gry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2011 Oświećcie mnie i o jakie zadania/węgle/kupony wam chodzi? Gdzie i za co to się dostaje? Ja wiem tylko o czymś takim jak steamgifts :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2011 Codziennie dają nowe zadania, za wykonanie któróch dostajesz prezent (gra / kupon) lub węgielek. 7 węgielków można zamienić na prezent lub trzymać na koniec do loterii. Holiday Sale Instructions 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2011 (edytowane) Mam na wymianę za węgieleki kupon -50% na Max Payne 2 oraz -33% na dowolny tytuł Valve. Ktoś chętny :) ? EDIT: Właśnie zgarnąłem Luxor: 5th Passage, chciałby się ktoś wymienić na inną grę ? Edytowane 28 Grudnia 2011 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2011 Chętnie dorzucę się do czteropaku Terraria. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2011 Kupić to mi sie tego nie chce, ale jak coś to bym sie wymienił za coś z tych: FlatOut, Titan Quest, Puzzle Agent, Swords and Soldiers HD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProBlackHawk Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2011 A może chętny ktoś na Puzzle Chronicles? Jak coś to na PW zapraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadman Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 mam na wymianę Gra Uplink -50% Valve x4 -50% Limbo -25% kalypso media -25% activision -50% section8: Prejudice -50% Greed corp -50% red faction armagedon Wymienię za węgiel lub gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 (edytowane) Mam na wymianę: Gra Company Of Heroes -75% Risen -75% CoD4 MW -50% Dogfighter -50% Valve -33% Valve -33% Football Manager 2012 Wymienię to za jakąś gierke, ewentualnie jak by ktoś chciał tylko zniżki to za węgiel. Edytowane 30 Grudnia 2011 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 Jest! W końcu udało mi się upolować Left 4 Dead bundle za 5,24 Euro :D Fajnie, że Steam ponowił deal na tą gierkę :) Jak by ktoś był zainteresowany mam na wymianę Frozen Synapse edycje z soundtrackiem i też parę zniżek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zasadnicze pytanie - brać L4D czy L4D2? ;) Od razu mówię, że dwóch jednocześnie jw nie potrzebuję. Chyba, że ktoś sensownie mi to uargumentuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 Ja się lepiej bawiłem przy L4D, ale L4D2 też ma swój klimacik. Jest po prostu... inne. W 1 większość czasu rozwalasz zombie, a 2 rozwalasz zombie oraz wykonujesz w biegu różne dziwne misje, np. spacer przez pole wiedźm [; Obie są fajne, a za taką cenę bym się nie zastanawiał :) Jak masz coś ciekawego na wymianę to w sumie mogę się zamienić. Mam oba, a już nie mam czasu w nie grać (w 100% przeszedłem obie praktycznie... [;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 Kampanie i postacie z L4D1 są zawarte w L4D2, dlatego nie widzę sensu kupowania pierwszej części. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2011 Ktoś się ze mną wymieni węgiel za węgiel żebym mógł zdobyć zaległy achievment za trade ? Mój nick na Steam Th0mas8. Chyba że ktoś chce Valve -33% to mogę oddać za darmo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadman Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 wymienię to wszystko na gre Pisać PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 ShadyTurtle - what? Że niby L4D 1 jest w 2? To jakim cudem to przeoczyłem grając w tą grę dłuuuugi długi czas? o.0 Owszem, postacie z L4D 1 są, ale tylko pokazane na jednej mapie, i nie są grywalne... Coś Ci się pomyliło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...