borsuczy_król Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Jacys chetni na czteropaka Super Street Fighter IV: Arcade Edition za 22,48€? Wyjdzie po 5,62€ na glowe, czyli jakies 24-25 zł. Do konca promocji zostalo 5,5h. Piszę się na to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Też bym w to wszedł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Ja sobie w sprawdzam na telefonie jest apka od Steam'a przecież To sciagasz mobilnego Steama na Androida / iPhone'a i problem z głowy. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 o to mi przecież chodziło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Ech nie ta osobe zacytowalem co trzeba, nie chce mi sie edytowac. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Jacys chetni na czteropaka Super Street Fighter IV: Arcade Edition za 22,48€? Wyjdzie po 5,62€ na glowe, czyli jakies 24-25 zł. Do konca promocji zostalo 5,5h. Piszę się na to. Też bym w to wszedł Zakupione. Wiecej info na PW - nie bedziemy tutaj smiecic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 A na Dead Island są jacyś chętni? z 4-packa wyszło by ~7.65€ na łeb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 Jakby kogoś interesowało, to do 7 rano pierwszy Wiesiek Enhanced Edition Director's Cut, za jedyne 8,5 zeta do wyrwania ;D http://store.steampo....com/app/20900/ Póki co, oprócz tego udało mi się uzupełnić kolekcję TR, więc papa mi się cieszy xD a teraz czekam na ładną cenę dla GTA IV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2012 Wow fajne te promocje, kupiłem w piątek Darksiders ale dopiero dzisiaj miałem czas, żeby uruchomić i okazało się, że dodatkowo w pakiecie był komiks i pełny soundtrack :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2012 (edytowane) Kurna przegapiłem wieśka, nie mieli tego kiedy wystawić tylko w środku nocy. :/ Jeśli ktoś jeszcze ma ekstra kopię to bym przygarnął. Tapnięte z Desire Edytowane 15 Lipca 2012 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 (edytowane) Ja mam dodatkowego Wieśka, ale raczej bym go nie chciał sprzedawać tylko wymienić. Mam sporo innych gier do wymiany - http://steamcommunit.../inventory/#753 Obecnie bym chciał New Vegas (najlepiej Ultimate), jest właśnie przeceniona, nie chciałby sie ktoś za coś zamienić? Fallout 3 GotY też mnie interesuje. Od biedy moge odsprzedać Wieśka za 9 zł. Edytowane 16 Lipca 2012 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Moze chcesz Civilization III Complete za wieśka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 Dzięki ale to mi niepotrzebne. Obecnie jest głosowanie, jeśli wygra Wiedźmin, to jedynka też będzie przeceniona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpawelm Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 (edytowane) Paczka GTA za 7,49E !!! Company of Heroes 1,99 - paczka ze wszystkim 6,23 Duke Nuken 4,99(8,79 z pakietem 2 dodatków) - ale nie warto Gta Kupione - czekam jeszcze na jakąs kick-ass promocje z gra co-op, albo dobrym multi albo na paczke half life za jakies grosze ;) Edytowane 17 Lipca 2012 przez mpawelm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 Jak mi jutro mój głupi bank zrobi przelew na kartę kredytową to też kupuje GTA :) polowałem na to od dawna a tu za niecałe 32 zyle cala paczka ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 No! Kupione i można wreszcie pić xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 (edytowane) Przegięli z tą paczką gta ... musiałem kupic @mpawelm trzeba było brać "Shoot many robots" gdy za grosze była Edytowane 18 Lipca 2012 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 Jeszcze przez niecałą godzinkę Torchlight, za 15 zeta ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpawelm Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 (edytowane) Shoot many roobots mi nie pasuje - cos bardziej w stylu borderlands-brink- albo ala call of duty. torchlight był w cda kiedys Edit: Opłaca sie <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> paydaya, jak na niego zagłosuje spoleczność ? Edytowane 19 Lipca 2012 przez mpawelm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 jak ktoś przegapił ostatnio to znowu wieśki są w promocji http://store.steampo...mer2012_witcher 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpawelm Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 (edytowane) jedynka zakupiona ktoś sie zrzuca na 4pack left for dead 2? zawsze taniej :) Edytowane 19 Lipca 2012 przez mpawelm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Czy Steam-owy pakiet promocyjny Stalker-a jest w PL? Pytam, bo kupując ostatnio Wings of Prey robiłem to ze świadomością zakupu wersji Eng, a potem ku mojemu zaskoczeniu - pozytywnemu - okazało się, że jest mozliwość ustawienia PL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 jak ktoś przegapił ostatnio to znowu wieśki są w promocji http://store.steampo...mer2012_witcher No i w końcu udało się kupić. Dzięki za info bo nie skojarzyłem że 1 część jest również przeceniona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 stalkery sa eng ale spolszczenie nie problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2012 Może mi ktoś wyjaśnić, dlaczego nie mogę zrobić zrzutów ekranu na steamie? F12 nie działa, inne klawisze też nie - w żadnej grze! ;D Z góry dziękuję za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2012 (edytowane) A odpalasz gre przez Steama? Bo inaczej nie zadziala. (nawet jesli Steam dziala w tle) Edytowane 20 Lipca 2012 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2012 A odpalasz gre przez Steama? Bo inaczej nie zadziala. (nawet jesli Steam dziala w tle) Tak, za każdym razem odpalam przez Steama :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpawelm Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 Na stronie są ostatnie gierki w promocji, czy jeszcze o 19 beda nowe w promocji ? Troche [gluteus maximus] zagapiłem sie z Half-Lifem, i teraz wątpię zeby wrzucili paczke complete na sam koniec ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 Jeszcze jeden dzień będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpawelm Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 i half life dalej nieprzeceniony. Zreszta bez szału dzisiaj, wszystko juz było. jedyna ciekawostka - czy obrazki w tle to zapowiedz h-l3 ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...