Dammeron Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 W sumie, po co włamywać się komuś na steama? Bez paypala czy numeru karty kred. nic się nie kupi, gry żadnej też nie ukradnie z konta, ponieważ są przypisane na stałe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 mnie i mojemu koledze uwielbiam ten zwrot... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 zazdrościsz, że inni mają kolegów, czy poddajesz w wątpliwość wypowiedź poprzedzoną tym zwrotem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrcn92 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 Twistet... jeżeli popełniłem jakiś bład w pisowni albo sformułowaniu, to powiedz mi gdzie. Ja tego nie widze. Odnosnie tego hasla. Zdarza się tak, że ludzie maja takie samo jak do maila:P dlatego wole o tym powiedzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 Dla członków grupy :) http://www.steamgifts.com/giveaway/9ZKgh/unstoppable-gorg 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szabo Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2013 Mama kupon 75% zniżki na TW:Shogun 2. Może ktosik zainteresowany jakąś wymianą? Jak chętnych nie znajdę, to pewnie oddam za free. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireproof Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2013 Ja najcześciej w Dishonored i Counter-Strika gram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2013 chętnie przygarnę ten kod, bo bym szoguna kupił ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2013 Jak ktoś jeszcze jest chętny to niech pisze, też mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szabo Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2013 (edytowane) chętnie przygarnę ten kod, bo bym szoguna kupił E: Dodałem Cie do znajomych, teraz rozkminiam jak to przesłać E: Już kumam :P Edytowane 20 Maja 2013 przez szabo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 Kolejny giveaway dla grupy PPC http://www.steamgifts.com/giveaway/7lpnf/alan-wake-collectors-edition 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 BLANTMEN możesz mi wyjaśnić co z tym mogę zrobić bo jestem zielony w temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Alan wake jest/byl na humble bundle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 BLANTMEN możesz mi wyjaśnić co z tym mogę zrobić bo jestem zielony w temacie Znaczy się z czym ? :p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) Chodzi mi o te gifty Edytowane 27 Maja 2013 przez ZielonyTBG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Sorry, jest poniedziałek i mój mózg jeszcze nie myśli ;) Chodzi Ci o gifta którego wrzuciłem? Jeśli tak - jest on już nieaktualny (zakończył się w sobotę). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitokiri Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 https://www.facebook.com/logitechgaming?sk=app_214211995267353&app_data=submitted-1 Giveaway Defense Grid 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 Ale chodzi mi ogólnie o gifty.Może mi ktoś wytłumaczyć z czym to się je bo nie czaje za bardzo a język ang. mi w tym nie pomaga.Krótko mówiąc jestem zielony w temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2013 (edytowane) Logujesz się na stronie steamgifts poprzez swoje konto steam (zielony guzik "Sign in trough STEAM" w górnym menu). Musisz mieć na nim gry warte 100$ (albo 50, nie pamiętam). Po tym masz na swoim koncie punkty (konkretnie 300), które wydajesz na uczestnictwo w giftach. Punkty automatycznie się odnawiają gdy ktoś giftuje (wystawia) grę dla innych. Tutaj jest oficjalny FAQ Edytowane 29 Maja 2013 przez introvert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 (edytowane) Dzięki za link było tam coś o zaproszeniu a ja nic takiego nie dostałem.No i jak brać udział w losowaniu ? Wchodzę w gifta z interesującą mnie grą i naciskam zielony przycisk "Enter to Win" ? Edytowane 30 Maja 2013 przez ZielonyTBG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Dokładnie tak. Natomiast zaproszeń już nie ma od dawna. Wystarczy się zalogować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Dla członków grupy :) Oil Rushhttp://www.steamgifts.com/giveaway/PRgcL/oil-rush 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Panowie, trzymajmy gifty w temacie o giftach, ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Żodyn problêm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Pojawiło się Final Fantasy 7 za 10,99 eu :) Po szybkiej lekturze forum to jest to to samo, co Square sprzedaje na swojej stronce. Ponadto pojawiają sie problemy na 64-bit systemach. Najbardziej ciekawi mnie, czy poprawili bug związany z materią w-item (można było mieć 99 najlepszych potionów) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 (edytowane) Uwaga, Uwaga, wyciągajcie zaskórniaki, rozbijajcie skarbonki i pożegnajcie się z wypłatą. Rozpoczął się bowiem STEAM SUMMER SALE Edytowane 11 Lipca 2013 przez twistet 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 Gry które nie są promowane na stronie głównej a też są w promocji można zobaczyć np tu http://steamdb.info/sales/ Dotychczas sprawiłem sobie Civilization i Hotline Miami. Liczyłem na -75% CS:GO ale chyba trzeba jeszcze poczekać 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 Do godziny 3 było za 3,74 ojro czyli jakieś 17 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 (edytowane) Dotychczas sprawiłem sobie ..... Hotline Miami. Na Amazonie jest za 2.50 S i jeszcze można odjąć sobie 15% przy pomocy jednorazowego kodu http://www.amazon.com/Hotline-Miami-Online-Game-Code/dp/B009GKT2Y0/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1373636013&sr=1-1&keywords=Hotline+Miami W ogóle warto teraz śledzić Amazon, bo przez całą wyprzedaż na Steamie będą przebijać oferty Gejba ;D Edytowane 12 Lipca 2013 przez Tom Ha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 (edytowane) Ktoś chętny na 4 pak Left 4 Dead 2? Jestem chętny z kolegą. Brakuje jeszcze 2. Cena na łebka to ok 11,2zł Edytowane 12 Lipca 2013 przez Ram1rez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...