EnderSai Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Czy możecie mi napisać, jakich rodzajów płatności używacie do zakupów na Steamie? Próbowałem kartą iPKO i mBanku i obie dostają komunikat: Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company. Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After reviewing the information below, if you believe your card has been declined in error please try your purchase again. Wiem, że jest PayPal i opcja przelania na niego kasy, ale nie da się tego zrobić w 6h.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Czy możecie mi napisać, jakich rodzajów płatności używacie do zakupów na Steamie? Próbowałem kartą iPKO i mBanku i obie dostają komunikat: Wiem, że jest PayPal i opcja przelania na niego kasy, ale nie da się tego zrobić w 6h.. Zadzwoń na infolinie mbanku powiedz, że chcesz uruchomić płatności internetowe dla karty Visa Electron (tej podstawowej), ustalasz limit i wsio po paru minutach możesz robić zakupy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Karta mbanku. Musisz sobie aktywować płatności internetowe w opcjach konta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 wirtualna karta z mbanku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Wirtualna karta mBank to tylko do $$$. Co do aktywacji płatności internetowych VE - pamiętaj żeby zaznaczyć limity dla transakcji korespondencyjnych i telefonicznych. Same płatności internetowe nie wystarczą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 nie wiem jak jest teraz ale ja miałem wybór ojro czy dolar... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Karta mbanku. Musisz sobie aktywować płatności internetowe w opcjach konta. +1 A promocje, poza pierwszym dniem, to bieda... Zaczelo sie od trzesienia ziemi, ale potem napiecie juz tylko malalo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 (edytowane) Ja place paypalem od kiedy nie da sie sprawdzic swojego numeru karty kredytowej w mbanku przez internet :) Zreszta mam wirtualna kredytowke naliczana w dolarach , wiec chyba lepszy kurs z paypala bo odchodzi podwojne przewalutowanie. Edytowane 29 Grudnia 2009 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Te karty wirtualne są biedne, tymbardziej że się za nie płaci dość sporo - kiedyś owszem jak Steam był w dolarach. Teraz mija się to z celem. Za 2 godziny następne! Mogliby dać coś fajnego multi/coop albo coś na pada :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 dali, jakies badziwie. nic nie warte kupienia pod katem mp od dluzszego czasu nie widzialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Tales of Valor USA 7 $ UK 2Ł (2.50€) EU 9€ ŻAL Reszta waste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Silent Hill Homecoming 75% OFF i co dalej? Wpisuje w wyszukiwarce steam'a, ale znajduje tylko trailer... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 W Europie (nie wliczając w to UK) niedostępne. Stormrise to oszustwo: http://steamunpowered.eu/stormrise/ 4 dni temu była taka sama cena = nie ma wcale "special deal" ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Czy jakis posiadacz konta UK moglby mi "sprezentowac" Tales Of Valor, jesli faktycznie jest taka roznica? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Też bym prosił, nie znam nikogo w UK :/ mogę zapłacić przez PayPal lub puścić przelew z mBanku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 PM me gentlemen :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Dziękować :D 13zł za Tales of Valor z UK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 (edytowane) Yupiii ! Polecam się innym :) Chętnie wypiorę pieniążki (LOL) (Dear FBI, that was a joke :) ) Edytowane 30 Grudnia 2009 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Dziekuje za prezent djsilence ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Znalazłem spolszczenie do Stalkera Cień Czarnobyla. Czy będzie ono działało na wersji zakupionej na Steamie i w jakim katalogu należałoby uruchomić ściągnięty plik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mhrok Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Znalazłem spolszczenie do Stalkera Cień Czarnobyla. Czy będzie ono działało na wersji zakupionej na Steamie i w jakim katalogu należałoby uruchomić ściągnięty plik?Bedzie działało (mi działa). Katalog to Steam\steamapps\common\stalker shadow of chernobyl\ (w spolszczeniu z jednym plikiem gamedata.db9) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 działa, wielkie dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Słabiutko dzisiaj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 (edytowane) Jak wcześniej wszystko kosztowało mniej w funtach GBP, tak teraz L4D cenią sobie na Ł6.24. Cfaniaki. Ale zaraz, u mnie jest COD WAW zamiast CIVa. Edytowane 30 Grudnia 2009 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Taniej dostaniesz keya na allegro ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Aż czuję jak więzi polsko-angielskie się zacieśniają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Oba Civy znikły a pojawił się COD:WAW za 24,99E. Ciekaw jestem co powoduje te zmiany, czy ludzie się tak rzucają na to czy wręcz odwrotnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Jedna z noworocznych promocji. 75 ojro, ale czy osobno wyszłoby taniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 dobry ten Shattered Horizon ? w bete nie gralem to wiem tyle co z trailerow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Ja jestem w grze na creditsach za beta testing ;) Generalnie, całkiem ciekawe aczkolwiek po tygodniu grania uninstall. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...