Skocz do zawartości
stranded

Steam

Rekomendowane odpowiedzi

Rozwiejcie moje wątpliwości... płacąc paypalem nie musimy być posiadaczem karty kredytowej, wystarczy, że przelejemy sobie kasę na konto a gdy skończą się środki na pp wtedy dopiero (opcjonalnie) może pobierać flotę z karty ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak. Mi ostatnio połączyło. Zabrało wszystko z konta pp i resztę, co brakowało z karty. Z tym, że jak bierze z karty to coś tam może doliczyć opłaty. Pokazuje przed zatwierdzeniem i pyta kto sfinansuje, nadawca, czy odbiorca.

No chyba mniej więcej tak, raz tylko z karty brałem i chyba nic nie pomyliłem.

Edytowane przez MariuszDW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

grzechuk napisał(a):

pytanie za 100 punktów czy jest opcja by mass efect byl PL? czy da sie to w steamie zalatwic czy trzeba bedzie cos dogrywac (i czy to nie narazi nas na bana)

Wersja steam nie posiada lokalizacji w naszym języku. Możesz ściągnąć sobie spolszczenie kinowe. Bana za to nie wyłapiesz. Btw nie ma to jak polska wersja z dubbingiem, nie każdemu podpasuje Dorociński i Różczka, ale fajnie się gra w pełni zlokalizowaną grę a dialogów jest w niej co nie miara. :)

Na allegro można box'a PL wyrwać za 25zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to po wielkich bojach z kartą kredytową, w końcu mi przyjęło tego Mass Effecta. 10 GB do ściągania... No i do tego nie chce nawet zacząć bo serwery przeciążone ;) Takie uroki steama ;] 15 zł za taką grę to aż szkoda NIE wydać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ignus napisał(a):

No to po wielkich bojach z kartą kredytową, w końcu mi przyjęło tego Mass Effecta. 10 GB do ściągania... No i do tego nie chce nawet zacząć bo serwery przeciążone ;) Takie uroki steama ;] 15 zł za taką grę to aż szkoda NIE wydać ;)

To zmień region pobierania na inny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi