Skocz do zawartości
stranded

Steam

Rekomendowane odpowiedzi

ath napisał(a):

To zmień region pobierania na inny.

Co proponujesz? Bo w końcu ruszyło na niemieckim, ale idzie tylko 120 KB/s (na możliwych 512). Próbowałem na polskim, francuskim, angielskim i tylko wolniej było. Nie wspominając o tym, że jak się Polskę wybierze to się ściąga najwolniej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ignus napisał(a):

Co proponujesz? Bo w końcu ruszyło na niemieckim, ale idzie tylko 120 KB/s (na możliwych 512). Próbowałem na polskim, francuskim, angielskim i tylko wolniej było. Nie wspominając o tym, że jak się Polskę wybierze to się ściąga najwolniej...

Jak ostatnio ssałem batmana to szło na US serwerach maxem łącza. Może dlatego, że u nich noc była wtedy. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałbym w gruncie rzeczy pytanie co do przedwczorajszego rzutu - kupiłem Medieval 2 i niezależnie czy to w tutorialu czy już kampanii, w momencie kiedy kliknę na jakąś jednostkę na mapie Europy, wywala mnie do windy, z okienkiem, że Medieval 2 zrobił niespodziewany błąd i sie wyłączy. Spotkał się ktoś może z tym?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posiadam gierkę ale obecnie mam 600mb na partycji Steam :o

Jak tylko zwolnie miejsce (w tygodniu, bo idę po dysk xD) to dam znać. W każdym razie spróbuj zainstalować Visual C++ Runtime Libraries 2005 lub 2008.

Mi bez nich wcześniej gra nie odpalała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Micro napisał(a):

Trine zakupione - teraz czekam na jutrzejsza oferte

Witchera oplaca sie za 10E ?

Witchera to się opłaca nawet za 100zł a nie 10E :P Wspaniała gra, jeden z rpg-ów wszech czasów i do tego zakupem wspierasz Polaków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MariuszDW napisał(a):

Brata pytałem, czy warto... Powiedział, że lepszy niż DAO. No i wziąłem, chociaż jeszcze nie ściągnąłem.

W każdym razie patrząc na ceny nówek na allegro to warto.

Chociaż jest jeszcze opcja, że w ostatni dzień się pojawi w specjalach ;)

a czy na STEAM-ie to wersja PL?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wg opisu jest. Z tymi opisami nie można być na 100% pewnym, lecz w tym przypadku raczej jest akuratny ;)

Tzn. ostatnio się "przejechałem" (bo i tak bez rożnicy) na opisie promocyjnej paczki Overlord (1 i 2). Było napisane, że jest, a nie było. Potem zmienili.

Jak kupowałem Mirror's Edge to okazało się, że jest dostępny pl, chociaż w opisie nie było - potem dopisali.

Edytowane przez MariuszDW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

costi napisał(a):

Jak nie to juz nie az tak warto, ale na pewno da sie podmienic sciezki (amerykanie tak robili z pudelkowym Wiedzminem - podmieniali audio i grali w wersje PL z ang napisami), wiec i napisy tez sie pewnie da podmienic.

:blink: - amerykance z polskim audio?

a czy przypadkiem juz jutro nie skoncza sie promocje? - ma byc do 3 - byc moze dzisiejsze promocje sa ostatnimi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ernik napisał(a):

:blink: - amerykance z polskim audio?

A jednak ;) Oczywiscie nie mowie tu o tzw. szerokiej populacji, tylko o maniakach z forum RPGwatch.com ale jednak. Inna sprawa, ze Atari bardzo dalo [gluteus maximus] z wersja angielska pierwszego (nierozszerzonego) wydania Witchera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

braciak zalozyl nowe konto na steamie i chcialbym mu kupic w formie giftu 'Torchlight' (jego Visa z iPKO nie bangla) - z tym ze 2 tyg. wczesniej sam sobie kupilem ta gierke - wiec nie wiem czy banana za to nie dostane i czy wogole to pojdzie... ktos sie orientuje jak to jest? i czy wogole 1 gierke musi kupic sam dla siebie czy to nie ma znaczenia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi