Grinch Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Commandos Collection 4,99€ Aliens vs. Predator Classic 2000 1,99€ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 4.99 euro, to jest z VATem? Sa jeszcze jakies ukryte koszta w tej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Mam do sprzedania dwa klucze do Metro 2033 po 60 zł sztuka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) 4.99 euro, to jest z VATem? Sa jeszcze jakies ukryte koszta w tej cenie? All prices include VAT where applicableNie ma żadnych kosztów dodatkowych. Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Kuszaca ta promocja na commandosa :> wie ktos jak to bedzie chodzilo na lapku z gma950? jest sens kupowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) Ojej, da sie jakos zwiekszyc rozdz. w 3 czesci commandosa? EDIT: No wiec ... DA SIE. Aczkolwiek autor fixa pisze ze niemozliwoscia bedzie zeby dzialalo to na wersji steamowskiej ze wzgledu na ochrone kodu gry, w ktorym musielibysmy pogrzebac. Jakies innego pomysly procz zabawy w pliku INTERFAZ.MSB? źródlo: klik Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez yooguruto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Ale czemu ma nie dzialac? W modach do Empire Total War podmienia sie rozne pliki i jakos Steam sie nie rzuca, w X3:TC to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Chcialem sie pobawic, ale wyglada na to ze .exe'ki gry ze steam sa rozne, niz te z retail'a, na ktorym pracowano podczas pisania fixa. Nie moge znalezc odpowiednich stringow w tym HexEditorze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Kuszaca ta promocja na commandosa :> wie ktos jak to bedzie chodzilo na lapku z gma950? jest sens kupowac? No bez przesady, jak ja w to grałem na P133 :D Z częścią III może być lekki kłopot ale nie sądzę by tak się stało ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 MADBALLS Free Weekend and 75% off Sale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbexxi Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Witam. Mam "mały" problem. Otóż dostałem od kolegi steam gift w postaci call of duty modern warfare 2, do piątek wieczór normalnie grałem wsio było elegancko, ale wczoraj gdy włączyłem steam moje oczy aż mnie rozbolały, klikając ppm na codmw2 - multiplayer zamiast graj zobaczylem kup gre !!! no to mysle sobie reinstall gry nic nie dalo, no to reinstall steam tez nic nie dalo, tylko to ze nawet teraz nie ma ikonki codmw2 w steam, co robic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość shoxeh Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) Dostałeś gifta i prawdopodobnie kolega ci go wycofal. Zapytaj sie go moze zanim cokolwiek? Z tego co zrozumiałem wnioskuje, ze masz o tyle dobrze iz znasz tego kolega IN REAL LIFE, wiec mozesz isc go zapytac i prawdopodobnie cie nie oklamie. Gorzej by bylo jakbys kupil od kogos nieznajomego tego gifta. Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez shoxeh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 MADBALLS Free Weekend and 75% off Sale Gra mi nie dziala, crasciach!e sie przy starcie. Na forum steam tez ludzie sa bezradni. reinstalacja nie skutwuje, tak samo jak usuwanie jakis .blob'ow i innych folderow w lokacji steama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 No czytałem, że są jakieś problemy. Mi lata jak złoto na lapku z Win7 x64. Niskie wymagania ma jak na grafikę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbexxi Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 tylko że ten kolega mówi że nic nie wycofywał, więc co mam robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) Cholera, ja ta gre juz kupilem bo znajomy uwielbia takie produkcje, a jeszcze jest tam co-op. grrrr update: dokopalem sie do takiego loga [Error] SteamAPI_Init() failed[Error] hgrInit: Failed to create D3D Device with the specified settings.[Error] Rendering is not created, reseting to safe settingsKtos mial podobny problem? Zmiana driverow nic nie daje. Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez yooguruto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 tylko że ten kolega mówi że nic nie wycofywał, więc co mam robić? A nie kupiłeś czasem tego przez allegro ? Jak tak, to ci sprzedawcy wycofywali gifty, gra znikała ze steam a kasa wracała do nich na konto. Raczej nie ma możliwości, żeby gra sama z siebie zniknęła. Napisz do supportu steam, ale na 100% odpiszą Ci, że gościu wycofał wpłatę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbexxi Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 już to zrobiłem czekam na odpowiedź, czyli że kolega mnie zrobił w bambuko ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Jezeli nas nie robisz w bambuko i to naprawde twoj kolega to zapewne nie ;) najlepiej sprawdz czy ciagle ma konto steam. Za cofanie wplat banuja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Powiedz od razu czy kupiłeś tego gifta, bo tego nie tępimy, a ściemniasz coś. Czasami jest możliwość dania czasowego gifta, który działa kilka dni. Tak może być w przypadku faktycznych znajomych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbexxi Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 kurde ile razy mam powtarzać że go znam w realu... on się zastrzega że nic nie wycofywał a ten czasowy gift to wątpię żeby był na dwa miechy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Pewnie leci w kulki ;) Ktos jest chetny do gry w madballs? dzis pogralem chwile i ... glupie to, proste to, ale komunikator glosowy w tym jest i moze byc ciekawe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbexxi Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 gry nie idzie już odzyskać? ale na szczęście postawiłem mu za to piwo tylko, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Czy kolega dalej uzywa konta? Masz to jak sprawdzic? Jesli cie zrobil w bambuko, to jego konto powinno miec juz pernamentnego bana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbexxi Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 mówi ze nie ma tego konta już, czyli że moje piwo o codmw2 poszły się... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 To dobry znajomy widać. :) eot Btw ja czekam na jakąś promocję gta4+nowe dodatki jako pack, może za jakiś czas się pojawi takie coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 btw support steamu odszedl chyba od pomyslu wylaczania kont osob ktore dostaly cofnietego gifta. Widac jednak bylo z tym cos nie tak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbexxi Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) dobra eot. kupie sobie nowego codmw2 a jego niech wilki wy*****ą! btw. edit1. A staff member has replied to your question: Hello, Thank you for contacting Steam Support. This account has been disabled as a gift subscription that you recently accepted in your account has been reported as fraudulent. The subscription has been removed. We will make an exception in your case and reactivate the account this time only. Please refrain from accepting Steam gifts from unknown sources in the future. Valve reserves the right to refer the matter to the appropriate authorities if such activity continues. The Steam Subscriber Agreement can be found at: http://www.steampowered.com/v/index.php?area=subscriber_agreement może ktoś przetłumaczyć :] Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez dbexxi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 gift został uznany za pochodzący z defraudacji i jako taki wycofany a konto zbanowane. To w skrócie. Na szczęscie w twoim przypadku "zrobiono wyjatek" i odbanowano cie. No i nie masz gry. Masz nie brać giftow z nieznanych zrodeł, a w przypadku powtorzenia sie podobnej akcji dostaniesz perma(to chyba rodzaj ostatecznego ostrzezenia) jasne all? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbexxi Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 walić to... a on dostanie gumo że mnie wykiwał :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...