borsuczy_król Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Flatout UC ma super soundtrack i gra się całkiem fajnie. Jak myślicie, jest jakiś sens w kupowaniu L4D jeżeli mam już L4D 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Torchlight za 4 i nowy Red Faction za 5 ojro? Biorę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 (edytowane) Wlasnie mialem napisac o Red Faction bo wg mnie to jednak fajna gierka! Co do L4D to nie bralbym. Dwojka lepsza, jedynka nadrabiala mroczniejszym klimatem ale suma sumarum wole 2'ke. @Ignus, dzieki odpisali z support, ze rzekomo karte mam juz oblokowana. Edytowane 30 Czerwca 2010 przez yooguruto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Flatout UC taniej niz pierwsza czesc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaelm Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Jeżeli ktoś ma problemy w kupnie kartą albo paypalem - dałem ticketa i okazało się, że zablokowali mi konto z powodu wielokrotnego użycia karty kredytowej w krótkim odstępie czasu. Co oczywiście nie miało nigdy miejsca... Jest temat odpowiedni na forum Steama, dużo ludzi ma problem, okazuje się iż problem leży po ich stronie. Konto mam już odblokowane i wsazystko działa. Zgłoście to w Supporcie z podaną nazwą konta... Napisałem do supportu, stwierdzili że to wina banku (mbank?) lub paypall'a. 12 razy próbowałem różnymi metodami kupić. Nic mi nie pomogli, promocja znikła i to by było na tyle z moich zakupów :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwf123 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 A mi jest szkoda że to nie obowiązuje przez tydzień. Codziennie nowe gry i okres trwania promocji to tydzień. Wtedy mozna by wybrać coś najfajniejszego. Lub jakaś rozpiska na przyszłośćjakie tytuły będą w promocji. Nawet bez cen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 O to właśnie chodzi. Twoja nie wiedza wpływa na kupowanie wszystkiego co jest warte uwagi, a nie tylko tego co byś chciał ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 czy do Ufo afterlight jest jakies spolszczenie do wersji steam-owej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Grand Theft Auto: San Andreas - 3.74 Thief: Deadly Shadows - 2.99 nice.. Ewentualnie bioshock też jest, ale cena zbliża się do tego, co życzy sobie cenega... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfenpl Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Zakupiłem sobie GTA4 na wczorajszej promocji, ale nie mogę skorzystać z opcji Live, zarejestrowałem się na witrynie Microsoftu, ale jak podaje login i hasło w gta4 to pojawia się błąd mówiący mniej więcej iż: "używnay przez mnie login jest przypisany do regionu gdzie usługa live nie jest dostępna". Pamiętam że w czasie zakładania pierwszego konta w tej usłudze domyślną lokalizacją była Polska. Chciałem założyć drugie konto, ale tym razem też domyślnie wybrany jest region Polski, bez możliwosci jego zmiany. Jak to rozwiązać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Zakupiłem sobie GTA4 na wczorajszej promocji, ale nie mogę skorzystać z opcji Live, zarejestrowałem się na witrynie Microsoftu, ale jak podaje login i hasło w gta4 to pojawia się błąd mówiący mniej więcej iż: "używnay przez mnie login jest przypisany do regionu gdzie usługa live nie jest dostępna". Pamiętam że w czasie zakładania pierwszego konta w tej usłudze domyślną lokalizacją była Polska. Chciałem założyć drugie konto, ale tym razem też domyślnie wybrany jest region Polski, bez możliwosci jego zmiany. Jak to rozwiązać? na forum gtasite.pl jest jak zalozyc prawidlowo konto live dla GTA4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 A czasem Live juz nie jest dostepny w Polsce? Na jesień oficjalna premiera ma być, ale już niby teraz Live działa normalnie, gdzieś czytałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 A czasem Live juz nie jest dostepny w Polsce? Na jesień oficjalna premiera ma być, ale już niby teraz Live działa normalnie, gdzieś czytałem... tak, dziala normalnie z profilem zalozonym na GB... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Zakupiłem sobie GTA4 na wczorajszej promocji, ale nie mogę skorzystać z opcji Live, zarejestrowałem się na witrynie Microsoftu, ale jak podaje login i hasło w gta4 to pojawia się błąd mówiący mniej więcej iż: "używnay przez mnie login jest przypisany do regionu gdzie usługa live nie jest dostępna". Pamiętam że w czasie zakładania pierwszego konta w tej usłudze domyślną lokalizacją była Polska. Chciałem założyć drugie konto, ale tym razem też domyślnie wybrany jest region Polski, bez możliwosci jego zmiany. Jak to rozwiązać? Jezeli nie chce grasz na necie to po prostu wlacz profil offline na live. Bo na necie zapewne juz nie pograsz... w przypadku dirt'a 2 sk******wo mi przypisalo keya do profilu live zalozonego na polske i nie moglem juz zarejestrowac gry na inne konto... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwf123 Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 (edytowane) Kupiłem sobie FlatOut: Ultimate Carnage za 2$ i teraz mam problem. Jak włącze gre to wyskakuje mi taki komunikat, ktoś wie o co chodzi Yfrog Image : yfrog.com/0996847307j Edytowane 1 Lipca 2010 przez wwf123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 (edytowane) Kupiłem sobie FlatOut: Ultimate Carnage za 2$ i teraz mam problem. Jak włącze gre to wyskakuje mi taki komunikat, ktoś wie o co chodzi Yfrog Image : yfrog.com/0996847307j Musisz poczekać na nową porcję kluczy... ;) Śledź sobie temat na boardzie -> Failed to contact key server - Steam Users' Forums Edytowane 1 Lipca 2010 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwf123 Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 to widzę że sporo osób musiało kupić że aż im kluczy zabrakło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 nie pierwszy raz ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Kupował ktoś San Andreas? Na ich forum widze różna cuda wypisane, choćby że nie ma wsparcia dla widescreen, co wydaje mi sie dziwne jako że od tego jest opcja w menu gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfenpl Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Jezeli nie chce grasz na necie to po prostu wlacz profil offline na live. Bo na necie zapewne juz nie pograsz... w przypadku dirt'a 2 sk******wo mi przypisalo keya do profilu live zalozonego na polske i nie moglem juz zarejestrowac gry na inne konto... Tylko że bez opcji live nie działają mi w GTA4 savy, tzn. nie moge ich zapisywać. A zaczynanie każdego dnia od 0 to przegięcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Tylko że bez opcji live nie działają mi w GTA4 savy, tzn. nie moge ich zapisywać. A zaczynanie każdego dnia od 0 to przegięcie. Nie ma save bez konta GfW, ale możesz też założyć konto offline i wtedy możesz zapisywać grę. Zobacz sobie na necie jak się takowe zakłada jeżeli nie wiesz jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Tutaj masz sznurek z opisem jak założyć działające konto na G4W... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) Albo sobie ściągnąć moda xliveless, najsensowniejsza opcja jak ktoś nie potrzebuje konta online. EDIT. Forum Steama jest genialne, wczoraj się zarejestrowałem i dalej nie moge pisać postów bo mnie moderator nie zatwierdził. Co za idiotyzm. Edytowane 2 Lipca 2010 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) Kupował ktoś San Andreas? Na ich forum widze różna cuda wypisane, choćby że nie ma wsparcia dla widescreen, co wydaje mi sie dziwne jako że od tego jest opcja w menu gry. Ja kupiłem i już uruchamiałem - 1680x1050 i wszystko wyświetla się poprawnie... a wsparcie dla widescreen jest - nawet odpowiednia opcja w menu się pojawiła :D a dziś mamy z ciekawszych: Star Wars® Empire at War™: Gold Pack - 4.99 Half-Life 2 - 2.37 aints Row 2 - 4.99 Edytowane 2 Lipca 2010 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwf123 Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) Jak dla mnie w dzisiejszych promocjach nie ma niczego fajnego. Może jak by Crisisa wystawili -75% to za 5 euro bym chętnie kupił ( na allegro jest za 25zł). No nic czekam do jutra. Edytowane 2 Lipca 2010 przez wwf123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) Borderlands + 3 DLC - moze byloby interesujace, ale brak wersji PL(jeszcze przeboleje), ktos moze sie orientuje czy wyjdzie w PL wersja ze wszystkimi dodatkami? a moze dziala spolszczenie w tej wersji? Edytowane 2 Lipca 2010 przez ernik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knrdz Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) Borderlands + 3 DLC - moze byloby interesujace,Zwłaszcza w czteropaku i dla płacących w funtach - gra bez DLC wyjdzie 26 zł/sztuka. Dla mieszkańców UK także wyjątkowo atrakcyjna cena na Saints Row 2 (2,49Ł=~13zł po paypalowym przeliczniku). Szczególnie na to drugie bym się pisał, gdyby znalazł się ktoś uczynny i kupił gifta... Edytowane 2 Lipca 2010 przez knrdz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Star Wars: Empire At War fajne jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Zwłaszcza w czteropaku i dla płacących w funtach - gra bez DLC wyjdzie 26 zł/sztuka. Dla mieszkańców UK także wyjątkowo atrakcyjna cena na Saints Row 2 (2,49Ł=~13zł po paypalowym przeliczniku). Szczególnie na to drugie bym się pisał, gdyby znalazł się ktoś uczynny i kupił gifta... no to Panowie, kto sie pisze na czteropak? 1 kopia dla mnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Star Wars: Empire At War fajne jest? Jak lubisz gwiezdne wojny i strategie, to jak najbardziej warte zagrania - grafa trochę już "śmierdzi", ale klimat i muzyka trzymająpoziom... tu masz przykładowy gameplay -> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...