Skocz do zawartości
stranded

Steam

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie mialem napisac o Red Faction bo wg mnie to jednak fajna gierka! Co do L4D to nie bralbym. Dwojka lepsza, jedynka nadrabiala mroczniejszym klimatem ale suma sumarum wole 2'ke.

@Ignus, dzieki odpisali z support, ze rzekomo karte mam juz oblokowana.

Edytowane przez yooguruto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli ktoś ma problemy w kupnie kartą albo paypalem - dałem ticketa i okazało się, że zablokowali mi konto z powodu wielokrotnego użycia karty kredytowej w krótkim odstępie czasu. Co oczywiście nie miało nigdy miejsca... Jest temat odpowiedni na forum Steama, dużo ludzi ma problem, okazuje się iż problem leży po ich stronie. Konto mam już odblokowane i wsazystko działa. Zgłoście to w Supporcie z podaną nazwą konta...

Napisałem do supportu, stwierdzili że to wina banku (mbank?) lub paypall'a. 12 razy próbowałem różnymi metodami kupić. Nic mi nie pomogli, promocja znikła i to by było na tyle z moich zakupów :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi jest szkoda że to nie obowiązuje przez tydzień. Codziennie nowe gry i okres trwania promocji to tydzień. Wtedy mozna by wybrać coś najfajniejszego.

Lub jakaś rozpiska na przyszłośćjakie tytuły będą w promocji. Nawet bez cen.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakupiłem sobie GTA4 na wczorajszej promocji, ale nie mogę skorzystać z opcji Live, zarejestrowałem się na witrynie Microsoftu, ale jak podaje login i hasło w gta4 to pojawia się błąd mówiący mniej więcej iż: "używnay przez mnie login jest przypisany do regionu gdzie usługa live nie jest dostępna". Pamiętam że w czasie zakładania pierwszego konta w tej usłudze domyślną lokalizacją była Polska. Chciałem założyć drugie konto, ale tym razem też domyślnie wybrany jest region Polski, bez możliwosci jego zmiany. Jak to rozwiązać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakupiłem sobie GTA4 na wczorajszej promocji, ale nie mogę skorzystać z opcji Live, zarejestrowałem się na witrynie Microsoftu, ale jak podaje login i hasło w gta4 to pojawia się błąd mówiący mniej więcej iż: "używnay przez mnie login jest przypisany do regionu gdzie usługa live nie jest dostępna". Pamiętam że w czasie zakładania pierwszego konta w tej usłudze domyślną lokalizacją była Polska. Chciałem założyć drugie konto, ale tym razem też domyślnie wybrany jest region Polski, bez możliwosci jego zmiany. Jak to rozwiązać?

na forum gtasite.pl jest jak zalozyc prawidlowo konto live dla GTA4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakupiłem sobie GTA4 na wczorajszej promocji, ale nie mogę skorzystać z opcji Live, zarejestrowałem się na witrynie Microsoftu, ale jak podaje login i hasło w gta4 to pojawia się błąd mówiący mniej więcej iż: "używnay przez mnie login jest przypisany do regionu gdzie usługa live nie jest dostępna". Pamiętam że w czasie zakładania pierwszego konta w tej usłudze domyślną lokalizacją była Polska. Chciałem założyć drugie konto, ale tym razem też domyślnie  wybrany jest region Polski, bez możliwosci jego zmiany. Jak to rozwiązać?

Jezeli nie chce grasz na necie to po prostu wlacz profil offline na live. Bo na necie zapewne juz nie pograsz... w przypadku dirt'a 2 sk******wo mi przypisalo keya do profilu live zalozonego na polske i nie moglem juz zarejestrowac gry na inne konto...  :damage_wall:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem sobie FlatOut: Ultimate Carnage za 2$ i teraz mam problem. Jak włącze gre to wyskakuje mi taki komunikat, ktoś wie o co chodzi

Yfrog Image : yfrog.com/0996847307j

Musisz poczekać na nową porcję kluczy... ;)

Śledź sobie temat na boardzie -> Failed to contact key server - Steam Users' Forums

Edytowane przez Wreq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Kupował ktoś San Andreas? Na ich forum widze różna cuda wypisane, choćby że nie ma wsparcia dla widescreen, co wydaje mi sie dziwne jako że od tego jest opcja w menu gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli nie chce grasz na necie to po prostu wlacz profil offline na live. Bo na necie zapewne juz nie pograsz... w przypadku dirt'a 2 sk******wo mi przypisalo keya do profilu live zalozonego na polske i nie moglem juz zarejestrowac gry na inne konto...  :damage_wall:

Tylko że bez opcji live nie działają mi w GTA4 savy, tzn. nie moge ich zapisywać. A zaczynanie każdego dnia od 0 to przegięcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko że bez opcji live nie działają mi w GTA4 savy, tzn. nie moge ich zapisywać. A zaczynanie każdego dnia od 0 to przegięcie.

Nie ma save bez konta GfW, ale możesz też założyć konto offline i wtedy możesz zapisywać grę. Zobacz sobie na necie jak się takowe zakłada jeżeli nie wiesz jak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Albo sobie ściągnąć moda xliveless, najsensowniejsza opcja jak ktoś nie potrzebuje konta online.

EDIT.

Forum Steama jest genialne, wczoraj się zarejestrowałem i dalej nie moge pisać postów bo mnie moderator nie zatwierdził. Co za idiotyzm.

Edytowane przez Harry Lloyd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupował ktoś San Andreas? Na ich forum widze różna cuda wypisane, choćby że nie ma wsparcia dla widescreen, co wydaje mi sie dziwne jako że od tego jest opcja w menu gry.

Ja kupiłem i już uruchamiałem - 1680x1050 i wszystko wyświetla się poprawnie... a wsparcie dla widescreen jest - nawet odpowiednia opcja w menu się pojawiła :D

a dziś mamy z ciekawszych:

Star Wars® Empire at War™: Gold Pack - 4.99

Half-Life 2 - 2.37

aints Row 2 - 4.99

Edytowane przez Wreq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie w dzisiejszych promocjach nie ma niczego fajnego. Może jak by Crisisa wystawili -75% to za 5 euro bym chętnie kupił ( na allegro jest za 25zł).

No nic czekam do jutra.

Edytowane przez wwf123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Borderlands + 3 DLC - moze byloby interesujace, ale brak wersji PL(jeszcze przeboleje), ktos moze sie orientuje czy wyjdzie w PL wersja ze wszystkimi dodatkami?

a moze dziala spolszczenie w tej wersji?

Edytowane przez ernik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Borderlands + 3 DLC - moze byloby interesujace,

Zwłaszcza w czteropaku i dla płacących w funtach - gra bez DLC wyjdzie 26 zł/sztuka. Dla mieszkańców UK także wyjątkowo atrakcyjna cena na Saints Row 2 (2,49Ł=~13zł po paypalowym przeliczniku). Szczególnie na to drugie bym się pisał, gdyby znalazł się ktoś uczynny i kupił gifta... Edytowane przez knrdz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwłaszcza w czteropaku i dla płacących w funtach - gra bez DLC wyjdzie 26 zł/sztuka. Dla mieszkańców UK także wyjątkowo atrakcyjna cena na Saints Row 2 (2,49Ł=~13zł po paypalowym przeliczniku). Szczególnie na to drugie bym się pisał, gdyby znalazł się ktoś uczynny i kupił gifta...

no to Panowie, kto sie pisze na czteropak?

1 kopia dla mnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Star Wars: Empire At War fajne jest?

Jak lubisz gwiezdne wojny i strategie, to jak najbardziej warte zagrania - grafa trochę już "śmierdzi", ale klimat i muzyka trzymająpoziom... tu masz przykładowy gameplay ->

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi