davidian Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Skorzystalem z promo na steam i zakupilem Bioshocka za cale 4.99 euro :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 (edytowane) ^ ja również a co do stronki...angielski to język międzynarodowy ;) dziś zamieściłem na stronce PDFa którego można rozsyłać do różnych wydawców gier, aby zmienili ceny http://steamunpowered.eu w dodatku dostałem ostatnio maila od jednego z pracowników Steam, że przeglądają informacje o moim zbanowanym koncie na forum ;) Edytowane 9 Stycznia 2009 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 stranded, niedługo to Ci chyba zaoferują jakąś posadkę w Valve byle byś się już zamknął :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Tia, jako rzecznik praw graczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 a co do stronki...angielski to język międzynarodowy ;)Wiesz... dla mnie to nie problem... bo angielski znam ;) Ale skoro strona jest po "angielskiemu" czyli w "jezyku miedzynarodowym" to powinna byc rowniez zamieszczana na forach miedzynarodowych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NZR Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Eeee panowie takie pytanko.. Dziala wam steam ? o.O Bo u mnie laczy sie juz z kontem od 10 minut :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NZR Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Łączenie z kontem Steam.... WTF ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 potwierdzam działa normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Łączenie z kontem Steam.... WTF ? wywal plik ClientRegistry.blob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Jest jakaś możliwość wrócić do wiadomości, którą zamknąłem pochopnie? Jak zgłosić próbę wyłudzenia informacji o koncie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NZR Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 wywal plik ClientRegistry.blob Dzieki podzialalo :) Jest jakaś możliwość wrócić do wiadomości, którą zamknąłem pochopnie? Jak zgłosić próbę wyłudzenia informacji o koncie? Hm ja wczoraj dostalem wiadomosci na Steamie ze wykryto ze jestem zalogowany na dwoch roznych IP czy cos takiego o.O Problem w tym ze nikomu nie podawalem loginu i hasla .. o.O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 No mniej więcej taka właśnie wiadomość, że korzystano z tego konta na różnych IP i żeby się zweryfikować i przypisać do jednego :lol2: Od tego dwukropka to dostałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Małe i szybkie pytanko: czy w steam można ustawić max. prędkość pobierania? Obecnie pobieram beta Warhammer z pełną prędkością łącza a chciałbym nieco ograniczyć tą prędkość podobnie jak można to zrobić w programach do pobierania plików. Jest takie coś możliwe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 (edytowane) w steamie chyba sie nie da, ale zawsze mozesz sobie zainstalowac Net Limitera Edytowane 31 Stycznia 2009 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Podobno ma być opcja limitowania przepustowości łącza, kiedyś za 100 lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 (edytowane) Wybaczcie, że jeden pod drugim ale to trzeba wyraź podkreślić: Niedługo ukażą się 3 ciekawe tytuły: Dawn of War 2 Empire: Total War F.E.A.R. 2 Będą to gry w pełni wykorzystujące Steam jako swój DRM, a więc chyba wiadomo co to oznacza: - każdy kto zakupi jeden bądź wszystkie te tytuły będzie musiał aktywować swoją gre na Steam (oczywiście na swoim koncie, lub na nowym jeśli takiego nie posiada) - integracja ze SteamWorks (osiągnięcia ala xbox, statystyki, SteamCloud - zapisane gry i ustawienia wysyłane na serwer i inne) - brak innych zabezpieczeń Minusem może być to, że ktoś nie lubi Steam wtedy będzie miał nie lada problem. Dodam, że co do gry Dawn of War 2 nie jestem w 100% pewien czy będzie w pełni zintegrowana ze Steam. Ale na 99% te 3 tytuły będą w pełni rejestrowalne (przez wpisanie CDKEY) na dane konto Steam. Co zyskujemy? A to, że te gry u nas chodza po 99zł (pre-order) a na Steam...po 50 euro. Policzyć możecie sami ;) Pozdrawiam PS Od kilku dni można rejestrować swoje klucze do Unreal Tournament 3 na Steam, za darmo ;) Edytowane 7 Lutego 2009 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Wybaczcie, że jeden pod drugim ale to trzeba wyraź podkreślić: Od kilku dni można rejestrować swoje klucze do Unreal Tournament 3 na Steam, za darmo ;) Zasady forum sie trochę zmieniły. Moża pisać posta pod postem ale pod warunkiem ze minie dzień a drugi post wnosi ważne informacje jak ten powyższy na przykład ;). Dzięki za info dot. UT3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 W pełni potwierdzam Dawn of War 2, będzie 100% na Steam: http://steamunpowered.eu/page.php?id=48 Właśnie się dogrzebałem do tego: http://www.shacknews.com/onearticle.x/57111 THQ today announced that Relic's upcoming RTS Dawn of War II will require Steam to run due to its implementation of Valve's Steamworks copy protection. "We love Steamworks because it offers so many advantages for the player," said Dawn of War II lead designer Jonny Ebbert. "Gamers who purchase the game and register with Steam can install the game on as many PCs as they want, can play online or offline and no CD is required to play." "Best of all, if the player ever loses the CD, the game can be downloaded for free from Steam," he added. Retailer GameStop recently halted preorders of Dawn of War II, leading some to speculate that GameStop was using slash-and-burn tactics to fight PC digital distribution competitor Steam. Neither Valve, THQ or GameStop have chosen to comment on the issue. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 (edytowane) WTF?! :huh: a) nic się nie ściąga b) grać można (na szczęście) ktoś ma może podobne kwiatki i zna jakieś rozwiązanie? ostatnio steam strasznie irytuje, szczególnie jeśli chodzi o L4D :mur: Edytowane 7 Lutego 2009 przez Jankes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 wywal clientregistry.blob steam miał ostatnio update co do autoaktualizacji gierek i poprawili tam sporo i pewnie też napsuli ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 to było pierwsze co zrobiłem, dosłownie już nie mam pomysłów, było odinstalowanie steama, czyszczenie rejestru z pozostałości po nim, ponowna instalacja.......... i nic to nie dało :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Można zrobić totalne czyszczenie, a więc: - usuwasz wszystko oprócz pliku Steam.exe oraz folderu steamapps (w folderze steamapps znajdują się wszystkie twoje gry) - uruchamiasz plik Steam.exe - Steam samoistnie się naprawia i pobiera wszystkie DLL i inne takie na nowo Jest tylko jeden minus, tracisz w ten sposób wszystkie ulubione serwery, jak bardzo ci na nich zależy to napisz, mogę ci podać jaki plik uratować ;) Jak coś to pisz, będziemy kombinować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 nie godoj jak do n00ba :P zresztą sam nie jestem: http://forums.steampowered.com/forums/show...ad.php?t=797131 :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 xD wybacz ale nie wiedziałem, że to taki poweszechny problem, pewnie coś zrypali. ja mam 77 gier na Steam i nie mam żadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Mi się czasami tak trafia. Daję wtedy "Uruchom" (w 95% przypadków zaczyna ściągać) i tak zostawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Czy da sie instalowac gry ze steama na dwoch roznych dyskach tzn. zeby czesc byla np. na C a reszta na D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Na Steam'ie jest do pobrania za darmo UT3 :D Zostało jeszcze 3 godzinki, ale nie wiem teraz czy muszę grę ściągnąć przez te 3 godziny czy wystarczy, że zacznę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 ta jest za darmo. tylko jutro juz nie zagrasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 No właśnie teraz doczytałem. Nieźle zważywszy na fakt, że gierka zajmuje 8GB :lol2: Lepiej, żeby w ogóle nie dawali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...