Skocz do zawartości
stranded

Steam

Rekomendowane odpowiedzi

Na jedno wychodzi.

Rownie dobrze ktos moze znalezc twoj adres z ksiazki telefonicznej i zalozyc na nim konto paypal, wg. ciebie wszystko jest ok rozumiem? :mur:

Do calkiem nie dawna w taki sposob dzialal XBOX Live w naszym pieknym kraju i jakos nikt nie widzial w tym wiekszego problemu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Tylko że tam są jednakowe ceny, a i często blokady regionalne, np. w przypadku Games on Demand. Obejść IP też nie łatwo, bo VPN-y sa płatne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupowaliście coś dzisiaj? Mi nie chce finalizować transakcji (paypal). Próbowałem kupić Dead Space kilkanacie minut po 19 i teraz. Na paypalu nie ma śladu po tych operacjach. Na stronie paypal potwierdzałem "zapłać", wracało mnie standardowo do steama, a ten mielił, mielił kilka minut i w końcu "błąd".

Edytowane przez MariuszDW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi o dzisiaj, po 19 (nowe promocje). "Dzisiaj" po północy też gładko szło.

Teraz zobaczyłem, że po drugiej próbie mam Dead Space na liście gier, tylko nie mogę zainstalować - "zamówienie jest wciąż przetwarzane". Przejrzałem sobie listę transakcji na koncie steam i mam pierwszą próbę jako "wydarzenie-błąd, cena - niedostępne", a drugą - "wydarzenie - zakup", "cena - 5,10€". No to przynajmniej może dwa razy mnie nie skasują. Oby tylko przetworzyli do końca promocji :/

Dobra, trzeba było zwiększyć limit na karcie :D

Edytowane przez MariuszDW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dokupiłem Flatouta Carnage do kolekcji. Miałem wziąć jeszcze X3:Terran conflict, ale łyknąłem jednak za dwie dychy wersję pudełkową na Allegro. Różnica niewielka, a co box to box :)

to teraz sprawdz czy ten sprzedawca byl uczciwy

od jakiegos czasu mozna dodac retaila x3:tc do steam'a

jezeli bedziesz mial wiadomosc ze klucz juz zostal uzyty to bedziesz wiedzial dlaczego tak tanio kupiles ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a te informacje przypadkiem nie sa wysylane automatycznie? :P w zakladce pomoc, informacje systemowe sa wymienione wszystkie programy jakie mam zainstalowane, lacznie z update'ami windowsa :P co nie zmienia faktu, ze raczej nic glupiego z tym nie zrobia - teraz sa najwieksza platforma cyfrowej dystrybucji... kto strzeli do kury znoszacej zlote jaja :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

??? Przecież piszę że kupiłem boxa, zafoliowanego. Poza tym przy instalacji gra nie wołała klucza, może przy multi jest potrzebny...

spoko, w poprzednim poscie nie bylo jednoznaczne - przynajmniej dla mnie - ze gra jest nowa.

myslalem ze kupiles uzywana.

multi tam nie ma, wiec i tak nie byloby problemu z ewentualnym uzywaniem klucza przez kogos innego w mp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Dziś pełna kolekcja Half-Life za 7 euro, lub 4.19 euro dla posiadaczy Left 4 Dead (2).

To nawet lepsza opcja od Orange Boksa, który rzadko jest na przecenie, szczególnie opłacalnej. Portal już miałem, a na TF2 mi nie zależy.

Może w końcu kiedyś przejdę tą serię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nabyłem Darksiders, GTAIV + epizody, Operation Flashpoint, Wings of Prey, Crysis + Crysis Warhead i aż się bałem co pokażą na następny dzień :P Dla mnie osobiście największym plusem jest to, ze gry zostaną dożywotnio na moim koncie... ciekawe kiedy następne promocje bo będę sobie uzupełnia wszystkie tytuły :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Powinno coś być, jako że promocje kończą/zaczynają się o wczesnej porze w USA (koło południa nawet). Z tego co pamiętam chyba zawsze bywało coś w ostatni dzień, który podawali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

założyłem konto na stem i kupiłem kilka tytułów w promocji. Ten temat jest dla mnie dość świeży. Dlatego proszę o info czy można zmienić katalog docelowy gdzie będą ściągane gry? Dysk już pełny i nie mam gdzie tego pomieścić.

Edytowane przez aldam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

założyłem konto na stem i kupiłem kilka tytułów w promocji. Ten temat jest dla mnie dość świeży. Dlatego proszę o info czy można zmienić katalog docelowy gdzie będą ściągane gry? Dysk już pełny i nie mam gdzie tego pomieścić.

Wyłącz Steama i przenieś cały jego katalog w nowe miejsce. Można się bawić w linkowanie (na poziomie systemu plików, np. microsoftowym narzędziem junction.exe) samego katalogu gdzie trzymane są gry - czyli \steamapps, ale po co, skoro wygodniej po prostu mieć Steama na innej niż systemowa partycji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi