OCM4n14k Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 (edytowane) Nic się mu nie pomyliło, na pewno jest mapa, w której można grać postaciami z pierwszej części bo niedawno na niej grałem. Dodatkowo jest DLC, które pozwala na grę w mapy z części 1. „Poświęcenie” to nowy dodatek do Left 4 Dead 2. „Poświęcenie” to prequel dodatku „Ścieżki Losu”. Ukazuje wędrówkę Ocalałych z L4D zmierzających na południe. „Poświęcenie” poza przedstawieniem ich historii oferuje także nowy styl finału, w którym gracze zadecydują, kto odda życie, aby reszta mogła przeżyć. Posiadacze Left 4 Dead 2 otrzymają kampanię „Poświęcenie”, w którą można grać Ocalałymi z Left 4 Dead oraz kampanię „Bez Litości” z L4D. W obie kampanie można grać w trybach Kampania, Kontra, Przetrwanie oraz Poszukiwacz oraz będą się tam znajdować Specjalni Zarażeni, przedmioty oraz uzbrojenie z Left 4 Dead 2. Tak, Zoey z piłą łańcuchową! Edytowane 1 Stycznia 2012 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 No to zwracam honor. Musiało się pozmieniać od premiery w takim razie, bo jakoś tego nie kojarzyłem jak grałem w grę od samej premiery... Akurat pobrałem dla koleżanki by miała w co pograć na kacu, to sobie obczaję [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qulaa Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 (edytowane) Mama na wymianę Gift: FEAR Complete Pack (ROW) [Zawiera 6 produkty: F.E.A.R. 2: Project Origin, F.E.A.R. 2: Reborn (DLC), F.E.A.R., F.E.A.R. 3, F.E.A.R.: Extraction Point , F.E.A.R.: Perseus Mandate] oraz Gift: Shadowgrounds Survivor and Shadowgrounds. Mogę tez sprzedać za zł B-) Kontakt PW @EDIT FEAR Complete Pack jest już nieaktualny ;) Edytowane 6 Stycznia 2012 przez Qulaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Promocje zakończone więc trzeba by je jakoś podsumować. Kupione dla siebie: - Max Payne bundle (3.74 euro) - The Polynomial (1.74 euro) - Operation Flashpoint: Dragon Rising (2.79 euro) - RailWorks 3: Train Simulator 2012 (3.49 euro) Wygrane (lub uzyskane po licznych wymianach innych nagród na oficjalnym forum/czacie w ostatnich dwóch dniach): Zostawione dla siebie: - Portal 2 - Hard Reset (trzymam w inventory, dopóki nie będzie wiadomo co z tą rozszerzoną wersją) Będące na wymiane/sprzedaż: - DOTA 2 (poszła na eBay) - Nuclear Dawn - 2 x Portal 2 - Portal - Half-Life 2 + Lost Coast - Half-Life - Dangerous Waters Ta akcja z nagrodami ogólnie bardzo mi sie podobała. Nie mam kompletnie pojęcia jak ją przeoczyłem w lecie, ale mam nadzieję, że będzie ponownie za pół roku, i już sie nie moge doczekać. :) A jak podsumowanie wygląda u was? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 3 kupony Valve i 2 wągliki :lol: Z zakupów to: - Hard Reset - X3: TC + Albion Prelude - Fallout 3: NV + Old World Blues DLC - parę DLC do Railworks 3 - Batman Arkham City: Nightwing Bundle DLC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 (edytowane) Pod względem zakupów ta promocja była nietypowa gdyż nie brałem wielkich produkcji (poza S.T.A.L.K.E.R.em do kolekcji), ale gry indie. I tak: Port Royale 2 Samorost 2 Terraria Jamestown Gunpowder DLC S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky Recettear: An Item Shop's Tale Dungeons of Dredmor Limbo - nie kojarzę czy to było w czasie czy jeszcze przed zimową wyprzedażą... Poza tym 10 węgli i 4 kupony zniżkowe. Edytowane 2 Stycznia 2012 przez introvert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Disciples II Gold, pare kuponów i troche wegla (z ktorego dostalem kolejne kupony.. ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ja mam -50% na Wither:Enchanced Edition, jak ktoś chce mogę oddać za darmo bo już mam(na GOG). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 U mnie też właściwie tylko gry indie: Limbo Super Meat Boy Braid Bastion Machinarium Cieszę się, że się przekonałem do tego typu gier, bo są naprawdę świetne. Jedyny ewentualnie feler jaki mają to długość. Przeszedłem Limbo - 3h i Machinarium - ~5h, trochę krótko. Kupując w przecenie jest ok, ale pełnej kwoty to trochę byłoby mi żal ze względu na ich krótkość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignus Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 Kupione: Avadon Beat Hazard Psychonauts Sword and Soldiers Defense Grid Polynomial Deus Ex HR LA Noire Demolition Inc. Rock of Ages Space Pirates and Zombies Hard Reset Trochę kapusty zeszło, ale mam w co grać na najbliższy rok chyba :P Ogólnie 49 osiągnięć zdobytych, bardzo podobała mi się ta inicjatywa mimo iż wygrałem tylko 2 gry: The Ball i Puzzle Agent. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ta akcja z nagrodami ogólnie bardzo mi sie podobała. Nie mam kompletnie pojęcia jak ją przeoczyłem w lecie, ale mam nadzieję, że będzie ponownie za pół roku, i już sie nie moge doczekać. :) Zgadzam się, ale pod warunkiem uszczelnienia systemu. Multikonta, skuteczne korzystanie ze Steam Achievement Manager - duży fail ze strony Valve. wygrane: 15 węgli, L4D2 i kilka słabych kuponów zniżkowych. Kupione: Alice: Madness Return Deus Ex: Human Revolution – The Missing Link Fallout: New Vegas Prototype Renegade Ops (gift, od naszego forumowicza - thx) The Dig Universe Sandbox X3: GoldBox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 W tym roku zdrowy rozsadek wygral: Anomaly Warzone Hard Reset 3x DLC do defense grid Chantalise dodatek do Dungeons of Dreadmore Neverwinter Night 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2012 Tez bez szalenstw: - Pendulo Adventure Pack - Bastion - Anomaly: Warzone Earth A jako gift od Steama dostalem: - Capsized - -50% na produkt Valve (moge komus oddac, bo sam raczej nie skorzystam) Nie bawilem sie w wykonywanie osiagniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 (edytowane) Ja na promocjach kupiłem: L4D bundle Frozen Synapse Nuclear Down Magicka Complete Pack Bastion Dungeons of Dreadmore i z każdej się ogromnie cieszę :D EDIT: Mam 1 zaproszenie do bety aplikacji Steam na androida, jak by ktoś chciał to mogę się podzielić :) Edytowane 30 Stycznia 2012 przez twistet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Jak mogę się dowiedzieć skąd w mojej bibliotece znalazł się Warhammer 40,000: Dawn of War II - Retribution? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 U mnie tez ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 (edytowane) Niezwykle łatwo. Wystarczy spojrzeć na stronę sklepu, aby dowiedzieć się iż trwa free weekend dla tej gry. Edytowane 4 Lutego 2012 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 No jest ale 66% off a nie za free Chyba ze gdzies dalej jakies inne info zapodali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 (edytowane) Jezu, jest darmowy weekend multiplayera, każdy może za darmo zagrać w ten weekend, dlatego ma gre w profilu. To samo było z CoD, Brink i Bóg wie czym jeszcze. Nawet jest przy nazwie gry w bibliotece podane ile godzin zostało. Edytowane 5 Lutego 2012 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 Ok, dzięki za odpowiedzi. Rzadko zaglądam na Steam'a, bo nic do tej pory nie miałem, a wczoraj aktywowałem Rochard'a i Króla Artura z IGNa (wg instrukcji z tematu o Tanich grach) i trochę się zdziwiłem, że mam tego Warhammere. Faktycznie widać czas do końca, ale dopiero jak rozciągnę okno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 Jakby coś to mam do oddania dwie kopie Plants vs. Zombies GotY za 8 zł sztuka, jakby ktoś był zainteresowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 Czyli tyle samo ile w ofercie Steam :) --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=54.500613,-6.754843 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 No prawie tyle samo, miałem reszte steam funds na innym koncie więc kupiłem, jak ktoś by miał kupować to może zrobić przysługe i wziąć ciut taniej ode mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2012 Dear Steam Users and Steam Forum Users: We continue our investigation of last year’s intrusion with the help of outside security experts. In my last note about this, I described how intruders had accessed our Steam database but we found no evidence that the intruders took information from that database. That is still the case. Recently we learned that it is probable that the intruders obtained a copy of a backup file with information about Steam transactions between 2004 and 2008. This backup file contained user names, email addresses, encrypted billing addresses and encrypted credit card information. It did not include Steam passwords. We do not have any evidence that the encrypted credit card numbers or billing addresses have been compromised. However as I said in November it’s a good idea to watch your credit card activity and statements. And of course keeping Steam Guard on is a good idea as well. We are still investigating and working with law enforcement authorities. Some state laws require a more formal notice of this incident so some of you will get that notice, but we wanted to update everyone with this new information now. Gabe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Od kiedy zrobilem format dla w8 2 kilka dni temu mam same problemy. Wrocilem na windows 7. Teraz nie moge odpalic zadnej gry ze steam. sterki najnowsze, direct x ok, windows update up to date. ZAbawne bo battlefield 3 dziala chociaz kopiowalem folder a tu swieże instalki z steama i [gluteus maximus]. 2 razy sciagam wszystko (4 gry) i nic nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 odinstaluje biblioteki, wszystkie... potem odinstaluj steama (zrob backup steamapps) potem instalka od nowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 (edytowane) odinstaluje biblioteki, wszystkie... potem odinstaluj steama (zrob backup steamapps) potem instalka od nowa poza sterownikami do grafy to nie za bardzo mam co wyrzucic, no chyba ze sugerujesz .NET Framework , bylo do tego troche updatow ehh nawet Braid nie dziala. zadna "powazna" gra nie dziala. Jedyne co odpalilem to Osmos ktory ma 30MB i nawet n ie jest w 3d Edytowane 4 Marca 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 chodzilo mi o paczki visuala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Na IGN mając konto prime dostajemy za darmo m.in Q.U.B.E oraz Choplifter. Z tym że kolejny raz można przechytrzyć IGN ,tym razem nie przez uzycie triala ale przez podanie pustej karty kredytowej i pobranie keyów póki się nie zorientują. Możliwe że będą z tego wyciągane jakieś konsekwencje także radze nie kupować/wymieniać kluczy z niepewnego źródła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Faerie Solitaire - another 8,000 free Steam keys from the dev Darmowe klucze steam do "Fearie soltaire". Stan na chwile obecną - trafilem dzialajacy klucz za 2 czy 3 razem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...