Skocz do zawartości
stranded

Steam

Rekomendowane odpowiedzi

Nic się mu nie pomyliło, na pewno jest mapa, w której można grać postaciami z pierwszej części bo niedawno na niej grałem. Dodatkowo jest DLC, które pozwala na grę w mapy z części 1.

„Poświęcenie” to nowy dodatek do Left 4 Dead 2.

„Poświęcenie” to prequel dodatku „Ścieżki Losu”. Ukazuje wędrówkę Ocalałych z L4D zmierzających na południe. „Poświęcenie” poza przedstawieniem ich historii oferuje także nowy styl finału, w którym gracze zadecydują, kto odda życie, aby reszta mogła przeżyć.

Posiadacze Left 4 Dead 2 otrzymają kampanię „Poświęcenie”, w którą można grać Ocalałymi z Left 4 Dead oraz kampanię „Bez Litości” z L4D. W obie kampanie można grać w trybach Kampania, Kontra, Przetrwanie oraz Poszukiwacz oraz będą się tam znajdować Specjalni Zarażeni, przedmioty oraz uzbrojenie z Left 4 Dead 2. Tak, Zoey z piłą łańcuchową!

Edytowane przez OCM4n14k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to zwracam honor. Musiało się pozmieniać od premiery w takim razie, bo jakoś tego nie kojarzyłem jak grałem w grę od samej premiery... Akurat pobrałem dla koleżanki by miała w co pograć na kacu, to sobie obczaję [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mama na wymianę Gift: FEAR Complete Pack (ROW) [Zawiera 6 produkty: F.E.A.R. 2: Project Origin, F.E.A.R. 2: Reborn (DLC), F.E.A.R., F.E.A.R. 3, F.E.A.R.: Extraction Point , F.E.A.R.: Perseus Mandate] oraz Gift: Shadowgrounds Survivor and Shadowgrounds. Mogę tez sprzedać za zł B-) Kontakt PW

@EDIT

FEAR Complete Pack jest już nieaktualny ;)

Edytowane przez Qulaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Promocje zakończone więc trzeba by je jakoś podsumować.

Kupione dla siebie:

- Max Payne bundle (3.74 euro)

- The Polynomial (1.74 euro)

- Operation Flashpoint: Dragon Rising (2.79 euro)

- RailWorks 3: Train Simulator 2012 (3.49 euro)

Wygrane (lub uzyskane po licznych wymianach innych nagród na oficjalnym forum/czacie w ostatnich dwóch dniach):

Zostawione dla siebie:

- Portal 2

- Hard Reset (trzymam w inventory, dopóki nie będzie wiadomo co z tą rozszerzoną wersją)

Będące na wymiane/sprzedaż:

- DOTA 2 (poszła na eBay)

- Nuclear Dawn

- 2 x Portal 2

- Portal

- Half-Life 2 + Lost Coast

- Half-Life

- Dangerous Waters

Ta akcja z nagrodami ogólnie bardzo mi sie podobała. Nie mam kompletnie pojęcia jak ją przeoczyłem w lecie, ale mam nadzieję, że będzie ponownie za pół roku, i już sie nie moge doczekać. :)

A jak podsumowanie wygląda u was?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pod względem zakupów ta promocja była nietypowa gdyż nie brałem wielkich produkcji (poza S.T.A.L.K.E.R.em do kolekcji), ale gry indie. I tak:

Port Royale 2

Samorost 2

Terraria

Jamestown Gunpowder DLC

S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky

Recettear: An Item Shop's Tale

Dungeons of Dredmor

Limbo - nie kojarzę czy to było w czasie czy jeszcze przed zimową wyprzedażą...

Poza tym 10 węgli i 4 kupony zniżkowe.

Edytowane przez introvert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie też właściwie tylko gry indie:

Limbo

Super Meat Boy

Braid

Bastion

Machinarium

Cieszę się, że się przekonałem do tego typu gier, bo są naprawdę świetne. Jedyny ewentualnie feler jaki mają to długość. Przeszedłem Limbo - 3h i Machinarium - ~5h, trochę krótko. Kupując w przecenie jest ok, ale pełnej kwoty to trochę byłoby mi żal ze względu na ich krótkość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupione:

Avadon

Beat Hazard

Psychonauts

Sword and Soldiers

Defense Grid

Polynomial

Deus Ex HR

LA Noire

Demolition Inc.

Rock of Ages

Space Pirates and Zombies

Hard Reset

Trochę kapusty zeszło, ale mam w co grać na najbliższy rok chyba :P Ogólnie 49 osiągnięć zdobytych, bardzo podobała mi się ta inicjatywa mimo iż wygrałem tylko 2 gry: The Ball i Puzzle Agent.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta akcja z nagrodami ogólnie bardzo mi sie podobała. Nie mam kompletnie pojęcia jak ją przeoczyłem w lecie, ale mam nadzieję, że będzie ponownie za pół roku, i już sie nie moge doczekać. :)

Zgadzam się, ale pod warunkiem uszczelnienia systemu. Multikonta, skuteczne korzystanie ze Steam Achievement Manager - duży fail ze strony Valve.

wygrane:

15 węgli, L4D2 i kilka słabych kuponów zniżkowych.

Kupione:

Alice: Madness Return

Deus Ex: Human Revolution – The Missing Link

Fallout: New Vegas

Prototype

Renegade Ops (gift, od naszego forumowicza - thx)

The Dig

Universe Sandbox

X3: GoldBox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez bez szalenstw:

- Pendulo Adventure Pack

- Bastion

- Anomaly: Warzone Earth

A jako gift od Steama dostalem:

- Capsized

- -50% na produkt Valve (moge komus oddac, bo sam raczej nie skorzystam)

Nie bawilem sie w wykonywanie osiagniec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na promocjach kupiłem:

L4D bundle

Frozen Synapse

Nuclear Down

Magicka Complete Pack

Bastion

Dungeons of Dreadmore

i z każdej się ogromnie cieszę :D

EDIT:

Mam 1 zaproszenie do bety aplikacji Steam na androida, jak by ktoś chciał to mogę się podzielić :)

Edytowane przez twistet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Niezwykle łatwo. Wystarczy spojrzeć na stronę sklepu, aby dowiedzieć się iż trwa free weekend dla tej gry.

Edytowane przez Harry Lloyd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Jezu, jest darmowy weekend multiplayera, każdy może za darmo zagrać w ten weekend, dlatego ma gre w profilu. To samo było z CoD, Brink i Bóg wie czym jeszcze.

Nawet jest przy nazwie gry w bibliotece podane ile godzin zostało.

Edytowane przez Harry Lloyd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, dzięki za odpowiedzi. Rzadko zaglądam na Steam'a, bo nic do tej pory nie miałem, a wczoraj aktywowałem Rochard'a i Króla Artura z IGNa (wg instrukcji z tematu o Tanich grach) i trochę się zdziwiłem, że mam tego Warhammere. Faktycznie widać czas do końca, ale dopiero jak rozciągnę okno ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

No prawie tyle samo, miałem reszte steam funds na innym koncie więc kupiłem, jak ktoś by miał kupować to może zrobić przysługe i wziąć ciut taniej ode mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Dear Steam Users and Steam Forum Users:

We continue our investigation of last year’s intrusion with the help of outside security experts. In my last note about this, I described how intruders had accessed our Steam database but we found no evidence that the intruders took information from that database. That is still the case.

Recently we learned that it is probable that the intruders obtained a copy of a backup file with information about Steam transactions between 2004 and 2008. This backup file contained user names, email addresses, encrypted billing addresses and encrypted credit card information. It did not include Steam passwords.

We do not have any evidence that the encrypted credit card numbers or billing addresses have been compromised. However as I said in November it’s a good idea to watch your credit card activity and statements. And of course keeping Steam Guard on is a good idea as well.

We are still investigating and working with law enforcement authorities. Some state laws require a more formal notice of this incident so some of you will get that notice, but we wanted to update everyone with this new information now.

Gabe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od kiedy zrobilem format dla w8 2 kilka dni temu mam same problemy. Wrocilem na windows 7. Teraz nie moge odpalic zadnej gry ze steam. sterki najnowsze, direct x ok, windows update up to date. ZAbawne bo battlefield 3 dziala chociaz kopiowalem folder a tu swieże instalki z steama i [gluteus maximus]. 2 razy sciagam wszystko (4 gry) i nic nie dziala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odinstaluje biblioteki, wszystkie... potem odinstaluj steama (zrob backup steamapps)

potem instalka od nowa

poza sterownikami do grafy to nie za bardzo mam co wyrzucic, no chyba ze sugerujesz .NET Framework , bylo do tego troche updatow

ehh nawet Braid nie dziala. zadna "powazna" gra nie dziala. Jedyne co odpalilem to Osmos ktory ma 30MB i nawet n ie jest w 3d

Edytowane przez ZlyDzien

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na IGN mając konto prime dostajemy za darmo m.in Q.U.B.E oraz Choplifter.

Z tym że kolejny raz można przechytrzyć IGN ,tym razem nie przez uzycie triala ale przez podanie pustej karty kredytowej i pobranie keyów póki się nie zorientują. Możliwe że będą z tego wyciągane jakieś konsekwencje także radze nie kupować/wymieniać kluczy z niepewnego źródła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi