Gość Harry Lloyd Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Świetna promocja. Zamiast zrobić maszybke która przydziela klucze i usuwa je z basy, to lepiej dać liste kodów a ludzie niech sie wciach!iają. Wolałbym żeby takich promocji nie było, nie traciłbym czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Mam trzy 3-dniowe przepustki do Nuclear Dawn jak ktoś jest zainteresowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 (edytowane) Temat steamgifts gdzieś tam zaginał więc napiszę tutaj. 25k kopii gry Fearie Solitaire. Faerie Solitaire Giveaway - Created by Pkeod Oraz na reddit http://pl.reddit.com/r/gaming/comments/rbf5d/giving_away_50000_more_copies_of_our_game_faerie/ Teraz chyba już każdy chętny się załapie :D Edytowane 24 Marca 2012 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus1 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam Zakupiłem dla syna kontroler do xbox z odbiornikiem wifi do pc-ta. Wszystko działa jak trzeba i gierki ze steam oraz origina działają wzorowo. Podłączyłem komputer do pc-ta przez kabel hdmi i śmiem twierdzić że mam lepszą jakość niż na niejednej konsoli (chociazby ze wzgl na full hd) ale ja nie o tym .Kupiłem na steam dla syna który jest dzieisęciolatkiem "raymana 3" oraz "sonic generations". Czy może użytkownicy steam podpowiedzą jakieś inne ładne platformówki odpowiednie dla niego w wersji steam na pc? Edytowane 14 Kwietnia 2012 przez Markus1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProBlackHawk Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Nexuiz Beta Key Giveway - giveway kluczy steam do close bety nexuiz jacyś chętni? :wink: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Save 75% on Sniper Elite on Steam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Mam problem ze Steam otóż mój znajomy jest niby dostępny ale ja tego nie widze tzn. piszę mi że był dostępny 4g temu ale jak patrzyłem te 4g temu to pisało że jest offline. Może ktoś wie o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Mam do odsprzedania jedną kopie Nation Red z 4-packa za 5.90 zł, czyli troche taniej niż pojedynczo. Bardzo fajna gierka, taka bezmyślna siekanka, ale przyjemnie się gra, no i jest co-op. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 (edytowane) Grał ktoś w coś takiego? - Fallen Earth Free2Play on Steam Ciekawi mnie czy coś ciekawego, skoro gra darmowa (ale jest co-op). Jak coś to mam do sprzedania Lara Croft and the Guardian of Light za 6.5 zł. Edytowane 23 Maja 2012 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 W FE ja grałem jak jeszcze była p2p, bardzo klimatyczna gierka, nie wiem jak ma się teraz sytuacja, ale ogólnie to jedyna gra w takim stylu i pewnie sporo osób gra. Walka w stylu tpp/fpp, podział na strefy pvp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turrican Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Dzięki info o promocji na CIV5 postanowiłem ją zakupić i jeszcze dołożyć Metro 2033 za grosze. Super promocje ale co tego jak Steam to chyba najbardziej zj..any twór jaki widziałem. Wpierw założenie konta z cudownym captcha które mało nie przyprawiło mnie o zawał, poźniej error że nie można przeprowadzić transakcji na koniec miła wiadmość że aby skontaktować sie z supportem trzeba mieć oddzielne konto :blink: :lol2: Prze parę godzin próbowałem jeszcze zakupić obie pozycje ale w końcu w trosce o zdrowie psychiczne dałem sobie siana i tak ma przygoda ze Steamem dobiegła końca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 (edytowane) No sam kupiłem Metro 2033 za grosze :D. Może jeszcze na coś się skuszę. Edytowane 25 Maja 2012 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 (edytowane) Dzięki info o promocji na CIV5 postanowiłem ją zakupić i jeszcze dołożyć Metro 2033 za grosze. Super promocje ale co tego jak Steam to chyba najbardziej zj..any twór jaki widziałem. Wpierw założenie konta z cudownym captcha które mało nie przyprawiło mnie o zawał, poźniej error że nie można przeprowadzić transakcji na koniec miła wiadmość że aby skontaktować sie z supportem trzeba mieć oddzielne konto :blink: :lol2: Prze parę godzin próbowałem jeszcze zakupić obie pozycje ale w końcu w trosce o zdrowie psychiczne dałem sobie siana i tak ma przygoda ze Steamem dobiegła końca... To musisz byc rzeczywiscie zdolny, bo na Steamie mam ponad 100 gier i nigdy nie mialem takich problemow.. przypadek? :-| No chyba ze probowales placic karta parkingową. :wink: Edytowane 25 Maja 2012 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turrican Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 (edytowane) No chyba ze probowales placic karta parkingową. :wink: Ano rzeczywiście! my bad :lol2: Ja używam Visy debetowej LLoydsa od 5 lat i nigdy nie miałem problemów na necie a w tym przypadku mam There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance. Idę na support a tu że trzeba nowe konto supportowe zakładać żeby w ogóle zapytać o co biega. tutaj więcej "nieudaczników płacących kartą parkingową" ma ten sam problem co ja http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=796054 przez Paypal też próbowałem i to samo Edytowane 25 Maja 2012 przez Turrican Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Problemy najczęściej są z PayPalem. Często ludziom pobierze kasę, a gra pojawia się z dużym opóźnieniem. Innych przygód chyba nie znam. Ja od zawsze używam karty kredytowej, i problemów zero. Steam to bezkonkurencyjnie najlepsza platforma pecetowa, i staram sie tam mieć już wszystkie moje gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 (edytowane) Ja używam Paysafecard, natychmiastowa transakcja i gra zaraz na koncie. Edytowane 25 Maja 2012 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Ja płacę paypalem i od razu mam grę na koncie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 W końcu Far Cry 2 na Steamie za 2.5 euro. Srasznie długo na to czekałem, bo była normalna cena 20 euro, więc -75% dawało 5 euro. Jaki czas temu w końcu normalna cena spadła do 10 euro, więc dzięki -75% cel osiągnięty. Miałem kiedyś pudełkową wersje PC, ale ją sprzedałem zostawiając same dodatki z kolekcjonerki. Potem miałem wersje na klocka, którą też sprzedałem. Wypada zakupić w końcu oryginał, bo bardzo sobie tą grę cenię, a obecnie lubie mieć wszystkie moje pecetowe gry na Steamie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 Pakiet Deus Ex-ów -75% ceny. Przykładowo najnowszy Human Revolution wychodzi po 25zł ! Oferta ważna cały weekend. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 cos w tym roku nie ma zadnej letniej promocji na gry... lipa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 cos w tym roku nie ma zadnej letniej promocji na gry... lipa... W końcu mamy kryzys, co nie? xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Będzie wyprzedaż podobna do tej zimowej. Podobno 12-23 lipca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 (edytowane) "Full list of Steam™ Summer Sale 2012 " https://docs.google....=h.bfr3g032pobj W Indie bundle mnóstwo starych gier z innych paczek :/ Edytowane 12 Lipca 2012 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Zaczęło się Summer Sale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 kurde wybór użytkowników: Saints Row WTF?! kto na to głosował, liczyłem na taniego wieśka :( 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Teraz wygrało Trine 2. Nie cierpię takich flash deals, siedź i sprawdzaj 24 na dobę jak chcesz coś upolować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Po co 24h? To się zmienia bodajże co 8h. Tapnięte z Desire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 (edytowane) No to co 8h, mimo wszystko jednak łatwiej sprawdzić raz dziennie wieczorem niż jak ma wskoczyć i zniknąć gdy śpisz albo siedzisz w robocie. Edytowane 13 Lipca 2012 przez borsuczy_król Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Ja sobie w sprawdzam na telefonie :P jest apka od Steam'a przecież :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Jacys chetni na czteropaka Super Street Fighter IV: Arcade Edition za 22,48€? Wyjdzie po 5,62€ na glowe, czyli jakies 24-25 zł. Do konca promocji zostalo 5,5h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...