M@TI Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) Wy też dostaliście zaproszenia do bety nowego interfejsu ? 50k dostało dostęp. Mam do oddania jedną sztukę. Mat00ino w grupie PPC lub pw przez forum. Poszło Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez M@TI 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Odrzuciles zaproszenie. :P Przygarnalbym to zaproszenie do bety, moj login k3lt mozesz mnie invnac na sekunde? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Ja własnie dostałem zniżkę -75% na portal 2, jak by ktoś chciał to pisać, bo grę już mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Mam 1 zaproszenie do "Steam Community Access Beta" , kto pierwszy ten lepszy. ;-) http://steamcommunity.com/id/k3lt/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Jeżeli masz jeszcze to zapro, to ja byłbym chętny ;> Jakby ktoś jeszcze (jakimś cudem) nie miał Portala Drugiego, to chętnie odstąpię kuponik zniżkowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Daj maila albo dodaj mnie na Steamie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 (edytowane) Zapka poszła - dzięki wielkie! :] Edytowane 21 Sierpnia 2012 przez Tom Ha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zastanawiam się nad zakupem gry Two Worlds II Velvet Edition. Na steam jest teraz promocja: http://store.steampowered.com/sub/13656/ Z tym, że w opisie podstawy nie ma wymienionego języka polskiego, a w DLC już jest. Czy jest szansa na to, że dodatek spolszczy podstawę czy jednak podstawa pozostanie po angielsku, a dodatek będzie po polsku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) Z newsów nt podstawki TW2 " updated to version 1.3.5, contains some fixes of some rare crash bugs - Additional languages Russian, Polish and Czech added" Na potwierdzenie mogę napisać że w bibliotece po naciśnięciu na właściwości TW2 jest do wyboru nasz ojczysty język. Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Ja bym nie ufał polskiej wersji. W wypadku pierwszej części różnice między polskim a angielskim (np w nazwach przedmiotów) były ogromne. Ale może to tylko ja jestem uprzedzony do polskich wersji, nigdy ich nie lubiłem (pełno błędów, brak angielskich żartów językowych itp.). Ale sam się zastanawiam na kupnem TW2:VE. Czy ktoś ma pojęcie, czy wersja sklepowa ma możliwość łączenia ze steamem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2012 @Dammeron Tylko, że to polska gra jest, do czego to doszło żeby w rodzime gry grać po angielsku ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ja wiem, że to polskie (w końcu to topware), ale jak porównywałem obie wersje językowe, to zdecydowanie wolałem angielską. W wypadku wersji pudełkowych bez możliwości podpięcia pod steama powinni dawać możliwość wyboru wersji językowej (tylko nie tak, jak np w Jericho, gdzie było w standardzie sześć języków do wyboru, ale akurat angielski musieli zastąpić polskim ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViruS001 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Jeżeli ktoś chcę posiadam prezent w postaci " Steam Community Beta Acces". Jeżeli ktoś jest chętny to zapraszam na PW :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 Witam wy tez macie problem z połączeniem sie ze steam-em ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 tak, również nie mogę się zalogować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 mi nie dziala multi w civ5, paranoja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 u was tez takie jaja sa z tym steam-em Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoweye Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 tzn. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Nie można się zalogować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Rozlancza was pomimo ze sklep steam jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 U mnie najpierw wyskakuje Steam updating, później wisi na łączeniu się... i nic. Poszło, zalgowałem się i jak na razie działa normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 połączyłem się ponownie i dziala ale nie wiem na jak długo znowu problem z połączeniem VAC i jestem offline Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 (edytowane) Dostałem gift do Doty 2, jeśli ktoś z forum by chciał chętnie mogę wymienić się za jakąś inną grę na steamie. Nie wiem czy dobry temat, do zaproponowania wymiany ale poniekąd jest to związane ze steamem . Nieaktualne, dałem gifta kuzynowi ;p. Edytowane 27 Października 2012 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2012 Mam dwa zaproszenia do doty. Jeśli ktoś jest chętny, to zapraszam pw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 (edytowane) Oddam w dobre rece klucz do Metro 2033. Wiecej info na PW. Nieaktualne. Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 29 Listopada 2012 przez vasyndrom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2012 do rozdania 4 zapki do doty 2. Chętnych zapraszam na priv 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Przed chwilą skończyłem bawić się nowym interfejsem Steam'a - big piucture za pomocą pada do X-a. Szczerze pisząc to nieźle im to wyszło. Wszystko chodzi gładko, jest przemyślane, proste i intuicyjne. Trzeba się jednak przyzwyczaić a i parę kwiatków po drodze wyszło. A tak swoją drogą to coś mi się porobiło w normalnym widoku, a dokładniej tną mi się zwiastuny gier. Wie ktoś z Was jak to rozwiązać? Wszystko poinstalowane i tylko w Steamowskiej przeglądarce tak się robi. Co ciekawe, we wspomnianym Big Picture problem nie występuje. Może to wina Steam'u bo coś majstrują? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 też się dziś bawiłem tym nowym steamem elegancko im to wyszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Bawiliscie sie Beta "Big Picture" czy dzis udostepnili finalna wersje? (uwdziez jest to teraz open beta?) Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Cały czas była open beta (na windowsa). Wystarczyło wejść w Steam->Settings-> Beta participation Na Linuksie (w zamkniętej) też zresztą BP jest ;) Swoją drogą Steam na Linuksie działa nieźle. Na pewno lepiej niż Game For Windows Live na Windowsie(co nie jest jakimś mega wyczynem...) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...