twistet Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ja sprawdzałem wersję finalną. Fajnie, że jest pełen support dla pada, nawet można włączyć ten big picture przy jego pomocy, przeglądarka działa elegancko, świetnie rozwiązali pisanie za pomocą pada. Dziwne jednak, że nie wykrywa mi odpowiedniej rozdzielczości. System działa na 1680x1050, a Steam wykrywa tylko 1680x900, wyższa to już jakaś kosmiczna, której mi nawet karta nie obsługuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Pewnie interfejs jest zrobiony pod 16:9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Dokładnie, po co komu big picture siedząc 10 cm od monitora. To jest dla TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 wszystko fajnie ale co z grami, ktore nie obsluguja padow ;) ?? Nie wyobrazam sobie DOTY na padzie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 wtedy bierzesz klawe i mysz przed TV :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2012 Wie Ktoś kiedy zaczyna się świąteczna wyprzedaż na Steamie? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2012 Jeszcze trochę ponad tydzień. Z reguły zaczyna się w okolicach 21-22 grudnia. Posted via Tapatalk @ Evo 3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuzzyWuzzy Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2012 (edytowane) Wie Ktoś kiedy zaczyna się świąteczna wyprzedaż na Steamie? ;> https://www.humblebundle.com/ świąteczna wyprzedaż :) Edytowane 10 Grudnia 2012 przez FuzzyWuzzy 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 https://www.humblebundle.com/ świąteczna wyprzedaż O! Dzięki! Prawie zapomniałem o tym bundlu ;> Przy okazji - mam do wydania kluczyk steamowy do Titan Questa (rzecz jasna za free) Osobę zainteresowaną zapraszam via Steam - link w moim profilu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 ja mam jeszcze dwa zaproszenia do Doty2. także zapraszam na priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Mam 5 zaproszeń do doty, chętni pw. Zostały jeszcze dwa Edytowane 16 Grudnia 2012 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2012 Założyłem temat (dyskusję) w naszej grupie PurePC na STEAM. Dotyczy steamgifts (mam klucz Humble THQ Bundle do rozdania). Proszę o odpowiedzi na steam abym wiedział czy jest sens grupowego giveaway'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 (edytowane) No i zaczęły się święta na steamie ! Edytowane 20 Grudnia 2012 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 Owszem zaczelo sie :) Dzien pierwszy dla mnie lipny choc moze skusze sie na Hitmana Absolution. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 (edytowane) Dzięki za info! Czas naładować kartę kredytową ... dzisiaj nic ciekawego dla mnie... Edytowane 20 Grudnia 2012 przez twistet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 No na razie cienko ;> Póki co, większość tego co miałem zamiar łyknąć, łyknąłem z innych serwisów - w tym sezonie Muve ładnie dowaliło z promocjami i do 23.12 pewnie jeszcze coś tam dorzucą :) Owszem zaczelo sie Dzien pierwszy dla mnie lipny choc moze skusze sie na Hitmana Absolution. Na Amazonie Hitman chodzi w tej chwili po 19.99 zielonych - podpina się pod Steam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 Ah gdybys to napisal te 20min wczesniej a tak lyklem Hitmana z wyprzedazy Steam'a. Coz jestem £2 w plecy :D Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2012 Sprawdziłem swój ekwipunek na Steam i mam jeszcze 6 zaproszeń do DOTA 2, jak by ktoś chciał to wyślijcie mi swoje nicki z Steam to was dodam i powysyłam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheG4brieL Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2012 A jak to jest z tymi zaproszeniami do DOTA 2 ? Wg mojego Steam'a juz jestem posiadaczem tej gry mimo ze nie aktywowałem żadnego kodu itp. To jest tylko coś ala demo czy jak ? Byłbym wdzieczny za wytlumaczenie ;) Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2012 Jesli nie dostales zaproszenia to mozesz sciagnac wersje w ktorej mozesz jedynie ogladac mecze, nie ma mozliwosci grania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheG4brieL Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2012 A z zaproszenia mozna zrobic upgrade do pełnej wersji ? Kolega twistet mowi ze ma parę zaproszeń wiec gdyby nie miał nic przeciwko mógłby mi jedno wysłać ;) Nick na Steam: TheG4brieL Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2012 (edytowane) Mam 5 zaproszeń do doty, chętni pw. Zostały jeszcze dwa Mam 3 zaproszenia do oddania. Z racji najazdu gimbusów i innego rodzaju trolii na moją skrzynkę PW (pozdrawiam tego ostatniego, który zamiast podziękować pytał czy dam mu cs go ) zaproszenia tylko dla stałych użyszkodników tego forum i już nie mam ;) Edytowane 26 Grudnia 2012 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2012 Sniper Ghost Warrior Gold Edition za 1,99€ http://store.steampo...?snr=1_4_4__806 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maydayq Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2012 (edytowane) Oddam ostatnie już zaproszenie do Dota 2. Pisać na PW. Edytowane 30 Grudnia 2012 przez maydayq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiatrak-cls Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2012 Witam, mam problem z Steam Guard, po formacie chciałem zainstalować sobie CoD MW 2 ale nie dostaje na maila kodu do aktywacji konta Steam, nie ma go w odebranych ani w spamie,czekam juz 2-gi dzien . Od pierwszych logowań po 12h dostałem ze 4 kody ale zaden nie pasował, probowałem zalogowac sie przez www i tez lipa. Moze przez Swieta Steam jest mocno obciążony i dlatego tyle to trwa, miałem juz kiedys taka sytuacje ale nigdy nie trwało to az tyle,przewaznie do dwoch godzin mialem hasło. Jezeli ktos z forumowiczow miał taka przygode ze Steam to prosze o rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ktoś jeszcze ma klucze do DOTY? Pisałbym się na dwie sztuki dla siebie i brata :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrcn92 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2012 Ktoś jeszcze ma klucze do DOTY? Pisałbym się na dwie sztuki dla siebie i brata Podaj na pw maile to wyśle:) mam akurat dwie sztuki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 Podaj na pw maile to wyśle:) mam akurat dwie sztuki Dzięki dzięki, już dostałem :) Tak więc może będzie ktoś jeszcze potrzebował, to mu pomożesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2013 (edytowane) Podaj na pw maile to wyśle:) mam akurat dwie sztuki Jeśli dalej aktualne to chętnie przygarnę kluczyk do DOTA 2 Edytowane 1 Stycznia 2013 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Jeśli dalej aktualne to chętnie przygarnę kluczyk do DOTA 2 http://forum.purepc.pl/topic/329739-dota-2/page__st__30?do=findComment&comment=3778755 Jeszcze powinny być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...