Konar Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 L4D2 i GTA IV, coś czuje, że jeszcze kilka tytułów złowię przez całe wyprzedaże -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 Chyba serwery im padły, nie mogę ani aktywować kodów, ani kupować przez PayPala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 Wczoraj to jakaś masakra, dobre 20 prób kupna i z 5 logowań do paypala... Dopiero po 22-ej udało się, blisko 3 h "niespodziewanych błędów". Ludziska się rzuciły do kupowania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 Ktoś chętny na 4 pak Left 4 Dead 2? Jestem chętny z kolegą. Brakuje jeszcze 2. Cena na łebka to ok 11,2zł Ja. Czekam do 15:00 CEST :P jak nie bierzecie to biore sam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 A na 4packa Chivalry ktoś chętny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 Jestem zainteresowany Chivalry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 Ja dzisiaj złowiłem wszystkie Tomb Raider'y. I co z tego, że pudełkowe Underworld i Legend już posiadam. Jakby co to jeszcze 40 godz. na sagę deal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2013 Anomaly warzone za free: https://www.facebook.com/BundleStars/app_174961479209942 wystarczy polajkować i zgarnąć kupon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 Chivalry - ktoś jeszcze szuka chętnego do 4paka? Jeśli tak to proszę o cynk, bo jestem zainteresowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 (edytowane) Torchlight 2 - ktoś chętny na 4-packa? 1 kluczyk wolny... Edytowane 15 Lipca 2013 przez ernik 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 wezme, daj namiary na pw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2013 (edytowane) Najlepsze jest to, że mają dobrą cenę na Skyrim Legendary Edition (24 Euro), a na koncie dno, dna. Waluta wymieniona na wakacje, niech to szlag Mam nadzieję, że jak wrócę na początku sierpnia to będzie znowu promocja na Skyrima. Udało mi się kupić wcześniej Hitmana Absolution, za niecałe 7 Euro. Przegięli z tymi chorymi odznakami na Steamie, mnie one nie bawią, gram 4 fun, za stary jestem, żeby się takimi bzdurami przejmować. Z tego co czytałem idą one w parze z obniżeniem ceny gier czy też DLC, ale mogłoby to być jasno w jakiś sposób wyjaśnione, jak na razie nie widzę takiej funkcjonalności :) Edytowane 16 Lipca 2013 przez oldskul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2013 Kurde ja też już się chyba starzeje, bo nie kupiłem jeszcze ani jednej gry... zastanawiałem się wczoraj nad Orcs Must Die 2, ale pomyślałem sobie czy faktycznie będę w to grał? Od ostatniej promocji mam jeszcze zainstalowaną pierwszą część, której nie przeszedłem :P Chyba przestaje mnie bawić większa część gier i to jest straszne o.O Ostatnio naparzam tylko w Magic na tablecie i to wszystko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2013 Ja też nie kupiłem.. od kiedy zdałem sobie sprawę, że z tego co kupowałem z przecen, humblów praktycznie nic nie odpaliłem a czasu więcej na granie na pewno nie będzie. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2013 Bo patrząc z perspektywy takiego polskiego gracza, to te ceny nawet po przecenach nie są zbyt kuszące. Swego czasu kupowałem na tych wyprzedażach, ale od momentu wprowadzeniu fajnych humblów to jest kompletnie nei opłacalne. Anal wake za 2.5 ojro - no bambo prośba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2013 Ale już Deus Ex za 1,79 ojro to jest okazja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2013 Ale już Deus Ex za 1,79 ojro to jest okazja.Gdybym nie miał DX, to bym kupił. Missing link kupiłem w promocji za parę groszy.A z tej ostatniej wyprzedaży kojarzę tyle, że po raz kolejny musiałem wertować maile w poszukiwaniu nazwy konta. Jak już znalazłem, spędziłem kilka minut na dopasowaniu do niej któregoś z haseł. A wszystko po to, żeby wrzucić sobie Anomaly Warzone z linku (dzięki Grobel), zrobić kawałek pierwszej misji i wyłączyć. Widzę, że nie tylko ja tak mam, że nie cisnę we wszystkie dostępne tytuły od razu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2013 Ja 2 lata temu kupiłem w auchan całą trylogie Thief za 7,50zł. Jak mi ktoś pokaże podobną cenę gdziekolwiek na steamie, gog-u itp, to mu pogratuluję. :) A na obecnym Summer Sale nic nie widzę dla siebie. Poza tym mam mnóstwo gier, których jeszcze nawet nie ruszyłem, więc najpierw zajmę się nimi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2013 Ja kupiłem Fallout Nev Vegas Ultimate Edition za 5 Ojro i Galactic Civilizations 2 Ultimate za czyba 2,50. Poważnie się zastanawiałem nad Skyrimem (głównie dla DLC, które oddzielnie wychodzą dużo drożej), ale jak spojrzałem kiedy w to ostatnio grałem to stwierdziłem, że jeszcze poczekam na jakąś lepszą promocję :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2013 Liczyłem na przecenę Van Helsinga, bo Walking Dead to już pewnie każdy ma, ale niestety.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2013 Juz mialem przygotowane ojracze na Van Helsinga, ale widocznie gimbazy wolą karty do trejdowania z Walking Dead.. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2013 Juz mialem przygotowane ojracze na Van Helsinga, ale widocznie gimbazy wolą karty do trejdowania z Walking Dead.. Dzięki, jesteś bardzo uprzejmy. Ja np. zagłosowałem za WD ponieważ wydała mi się bardziej interesującą grą. PS: ten -1 to nie ode mnie. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2013 Mały procent ludzi głosuje bo chce kupić a cała reszta głosuje tylko dlatego że może, albo bo dostają jakieś punkty. Mnie wkurzają Flash Sales, bardzo łatwo przegapić i nie ma poprzednich. Przykładowo czaiłem się na Crusader Kings II i czystym fuksem trafiłem -75% bo odpaliłem rano kompa przed wyjściem do pracy (czego praktycznie nigdy nie robię) i zajrzałem na Steama. A po południu już by był z powrotem za 20€ i nie wiadomo przecież, czy jeszcze będzie w promocji dnia czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2013 Wiesz zawsze możesz przez te kilka czy kilkanaście dni wstać te 10-15min wcześniej i obadać sobie steama, jak polujesz na coś konkretnego. Szkoda, że Van Helsing nie wygrał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2013 Dzięki, jesteś bardzo uprzejmy. Ja np. zagłosowałem za WD ponieważ wydała mi się bardziej interesującą grą. PS: ten -1 to nie ode mnie. Przecież był w humblu za znacznei atrakcyjniejszą cene. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Nie śledzę wszystkich humbli, więc mogłem nie wiedzieć. Natomiast teraz wygrał Bastion (który też był kiedyś w humblu, i to chyba najlepszym ze wszystkich), a ja tak liczyłem na Strike Suit Zero. Każdemu trafia się coś nieprzyjemnego. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Dzisiaj Van Helsing -50%, a więc można brać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Znajdą się chętni na 4 paka Magicki? Sent from my Nexus S using Tapatalk 4 Beta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar1125 Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 Szybkie pytanie i mam nadzieję na szybką odpowiedź;) Czy Fallout New Vegas Ultimate na Steamie to jest w wersji polskiej? Bo w jednym miejscu piszą, że w moim regionie wspierane są języki polski itd. a w opise gry nie ma języka polskiego. Miał to ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 Jesli dobrze kojarze to Fallouta: NV kupilem prosto ze Steama, jezyka polskiego nie ma. Ale uwierz mi ze jezyk Polski w falloucie to jest zly pomysl, pomijajac klimat gry przedewszystkim wiekszosc modow by konfliktowala i mialbys czesc po polsku czesc po angielsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...