Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Polecam świetną platformówkę logiczną "Braid" z xbla, dostępna teraz na steamie za 13 euro. Piękna grafika 2D i świetne udźwiękowienie, gra na poziomie World of Goo albo i nawet lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ktoś się orientuje kiedy Black Mesa ma wyjść? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Textury się nie mieszczą w pamięci karty = nie wczytuje wszystkich textur = nie ma się co przycinać, bo wszystkiego nie wyświetla... -.- Tak swoją drogą masz max nieproporcjonalny monitor (stare CRT) w stosunku do reszty sprzętu http://www.blackmesasource.com/ Zamierzają jeszcze robić podcasty o tym co bedą robić z tego wynika ze na BM:S będziemy jeszcze długo czekać... Poza tym gordon chyba bedzie miał swój głos w dodatku "kids friendly"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 (edytowane) http://www.blackmesasource.com/ Zamierzają jeszcze robić podcasty o tym co bedą robić z tego wynika ze na BM:S będziemy jeszcze długo czekać... Poza tym gordon chyba bedzie miał swój głos w dodatku "kids friendly"... Tylko, że info o tych podcast-ach zostało opublikowane w formie YT 1 kwietnia także nie wiadomo jak to będzie :wink: Edytowane 15 Kwietnia 2009 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 yuucOm - ciekawy cytat. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Resetowal ktos z Was juz nr seryjny na STEAMIE?? Mam gierke i nie moge jej zainstalowac bo mi pisze ze numer jest uzyty. Tylko ze nie mam dostepu do tamtego konta ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Taka zabawa to koszt $10. http://supportwiki.steampowered.com/wiki/C...y_Reset_Process Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Obecnie posiadam HL2+CSS oraz black box(z karty graficznej) na jednym koncie. Black box to nic innego jak EP2, Portal, TF2 i DOD source. Brakuje mi do kompletu EP1 i teraz co się stanie jak dokupię Orange box(jedyne opłacalna opcja aby zdobyć ep1)? Do mojego konta zostanie dodany tylko EP1?? Niby oczywiste, ale gdzieś obiło mi się o uszy, ze w Orange Box są ponoć lepsze tekstury oraz najnowszego Cinematic Moda można zainstalować tylko na OB? Co do tekstur to wydaje mi się to bardzo mało prawdopodobne, bo przecież Valve raczej nie ma dwóch rodzajów serwerów dla tych co zakupili osobno hl2 oraz razem w pomarańczowej paczce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 jesli gry juz masz na koncie to powinny byc dodane jako gift niestety pewny nie jestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Za BlackBox'a nie dadzą gift'a, bo tego nie liczą jako kupiona gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Za BlackBox'a nie dadzą gift'a, bo tego nie liczą jako kupiona gra. tylko jesli dobrze rozumiem to trymek chce kupic orange box wiec imo powinny te gry z ob byc przeniesione do giftow, ale jak mowilem wczesniej moge sie mylic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 No właśnie nie, bo nie będą liczone jako podwójne. Przerabiałem to. Dostałem z radkiem BlackBox i za jakiś czas kupiłem OrangeBox. A jak o to zapytałem, to odpowiedzieli: In this instance you will not receive gifts for the Half-Life 2 and HL2: Episode 1. The gifts apply to those that have purchased a full version of the games via Steam or a retail CD Key. Unfortunately, packages like the Black Box do not fulfill this category. Odpowiedź z 11/06/2007. Chyba, że od tamtej pory zmienili politykę. Może za HL2 dostanie gift'a, jak normalnie go kupował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Czyli dostane tylko ep1? A reszta to wszystko to samo i nie różni się np. hl2 kupiony pojedynczo jak tylko wyszedł z tym w zestawie ob? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Moim zdaniem tak właśnie będzie. HL2 tylko policzą ci jako drugi, czyli zamienią na gift. Gier, które występują jednocześnie w BB i OB nie policzą podwójnie, bo za BlackBox "nie płaciłeś". Piszę tylko wg. tego co sam doświadczyłem. Ja akurat kupiłem OB, bo spodobał mi się EP2 i chciałem zagrać w podstawkę i EP1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Ok, dzięki za info. Oczywiście kupie OB, bo nawet dla tej jednej gierki się opłaca :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 No to kufa piknie Jedyna nadzieja na to ze mam chyba 3 miesiace na przedstawienie rachunku im i powinni mi resetnac. Muszwe sie bardziej wczytac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ja tylko potwierdzę to co już wcześniej napisano, że w przypadku zakupu OB posiadając juz wczesniej BB, zostaje dodany ep1 i tylko hl2 dostajemy jako gift :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 No to kufa piknie Jedyna nadzieja na to ze mam chyba 3 miesiace na przedstawienie rachunku im i powinni mi resetnac. Muszwe sie bardziej wczytac Chyba nie "masz trzy miesiace" tylko taki manewr jest mozliwy w ciagu trzech miesiecy od zakupu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Jak ich tam ładnie poprosisz to da się zrobić. Możesz spróbować napisać na chama po polsku, wtedy masz 80% szans, że odpisze ci Polak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Właśnie ściągnąłem ep1 o to co zobaczyłem: Miał ktoś taki problem?? Z HL2 jest wszystko w porządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Jaki sprzęt? Ewentualnie sprawdź cache gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Dziala Wam ten Link?? http://support.steampowered.com/cgi-bin/st...enduser/ask.php Kufa, mam juz wszystko potrzebne do resetowania i dupencja.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Tramwaj numer 404 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Wlasnie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Panowie mam problem Reinstalowalem system i po zainstalowaniu STEAM'a nie wszystkie gry na moim koncie sa aktywne !!! Po uruchomieniu STEAM mam aktywne i "kupione" niektore pozycje inne sa dopiero "wczytywanie zakończnoe" i moge sobie je kupic !!! Tyle ze juz je kupilem i wpisalem keye ktore dostelem. Chodzi tu o orange box i GTR EVO . Keye dostalem na maila a ze pardla mi partycja :C to i keye poszly w kosmos. Co ciekawe na stronie steam jak sie zaloguje to mam Licencje i subskrypcje Sposób pozyskaniaProdukt Punkt sprzedażyThe Orange Box Retail (DE) Punkt sprzedażyGTR Evolution Exp Atari CD Project Punkt sprzedażyRACE 07 Czech and Polish Punkt sprzedażyHalf-Life 2 Retail Standard BezpłatnySteam Sklep Steam – Ostatnie transakcje SumaWydarzenieProduktyData BezpłatnePłatnośćThe Orange Box Retail (DE) Zakupiono dla tego konta27 Dec 2008 BezpłatnePłatnośćGTR Evolution Exp Atari CD Project Zakupiono dla tego konta11 Dec 2008 I kurde jak to odzyskac???? © 2009 Valve Corporation. All rights reserved. All trademarks are property of their respective owners in the US and other countries. Privacy Policy. Legal. Steam Subscriber Agreement. About Valve | Business Solutions | Jobs | Cyber Cafés Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Orange Box masz niemiecki (ocenzurowany klucz dostałeś). A nawet jakbyś miał te klucze i je wpisał ponownie to i tak ci ich nie przyjmie. Napisz do Steam Support. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Pomogla instalacja STEAMa w innym folderze :) jak sie wsio zassa to przerzuce z poprzedniego miejsca i powinno byc ok . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Taka sytuacja mogła się zdarzyć jak logowałeś się na inne konto a potem na swoje i na odwrót na tym samym kliencie Steam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Przeciez napisal ze reinstalowal system :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Ale to nie ma nic do rzeczy, mi chodzi o logowanie do konta Steam, zakładając że masz dwa konta (konto1 i konto2) i na każdym z nich masz inne gry to potem np. gry z konta1 są widoczne na konto2 jako "Wczytane". Nie da się ich uruchomić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...